Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yaa Ankarada olup bende kilo verebilseydim ne güzel olırdu tartı olmayınca bişey yapamadım size bişey itiraf edeyim geleli 4 gün oldu şimdi uzanabildim şezlonga koşturmacadan helak oldum tatilde bile hayır yok benden

hoşgeldin canım bir sıkıntı yok değilmi.....
Gözümüz yollarda kaldı :)
Kusura bakmayın telefonu evde unutmuşum eşim şimdi getirdi
Güncel kilo: 86.7
TEBRİK EDERİMMMM KIZLARRRR:KK25::KK25::KK25:harikasınız
herzamanki gibiyim teşekkür ederim sorduğunuz için
sabah sabah giremedim pc ye sonra tedaviye gittim geldim e misafir çocukta var anca sıra geldi
gördüğünüz gibi benim yine faydam olmadı işte ona canım sıkkın
bende güzel gelseydim derecedeydik bence:KK34:

KAHVALTI
3 zeytin 3 ceviz PEynir 2 haş yumurta domates yeşillik
ARA
Meyve yedim 1 Şeftali 1 dilim karpuz 3 hurma
AKŞAM
5 y.k bulgur pilavi 5 .yk etli patlıcan yemeği (tencerede ) 1 kase yoğurt su içtim 2.5 litre kadar akşam yürüyaşe çıkacağım kaç gündür yürüyemiyordum:(

Kızlar benim kilo çok az gidiyor altı üstü vereceğim 4/5 kilo hedefe ulaşmak için o da çok yavaş gidiyor. Ben ara öğürlerde meyve yiyiyorum ve meyveyi çok seviyorum acaba ondan mı adet günleri hariç tatlı hiç aklıma gelmiyor ama nihayetinde meyvedeki de şeker dimi??? Ara öğün ne yesem acaba meyve krizlerimi yenecek??

bugün ne yedim
10 da 1 yumurta peynir 2-3 zeytin 1 d ekmek
13 de 1 s.nescafe,4 d.karpuz
15 te 1 s.türk kahve,1 sb. zencefilli ayran
17 de 1 tabak nohut yemeği,2 yk makarna
20de kesin acıkırım ne yerim bilmiyorum sonralarıda yeşil çay içerim
20 dk yürüyüşüm var hergün ama ben onu pek saymıyorum
günün bi kısmı dışarıda geçince su miktarım 1.5 anca oluyo

Kızlar benim kilo çok az gidiyor altı üstü vereceğim 4/5 kilo hedefe ulaşmak için o da çok yavaş gidiyor. Ben ara öğürlerde meyve yiyiyorum ve meyveyi çok seviyorum acaba ondan mı adet günleri hariç tatlı hiç aklıma gelmiyor ama nihayetinde meyvedeki de şeker dimi??? Ara öğün ne yesem acaba meyve krizlerimi yenecek??
kelin ilacı olsa başına sürecek şu sıralar:KK43:
ama sana tavsiyem bütün yarışanların menülerini inceleyip kendine uygun yeme şeklini denemen olur
şuda varki az yağı olanın kilosuda az gider tabiki,içilen su miktarı da çok önemli yazıyomuydun

Yürüyüş dk belirteyim bu akşam en ez 1 saat yürüyeceğim
kelin ilacı olsa başına sürecek şu sıralar:KK43:
ama sana tavsiyem bütün yarışanların menülerini inceleyip kendine uygun yeme şeklini denemen olur
şuda varki az yağı olanın kilosuda az gider tabiki,içilen su miktarı da çok önemli yazıyomuydun
Suyu güzel içiyorum bence 2.5/ 3 litre yazıyorum hergün evet çok bir kilom yok belki o yüzden az gidiyordur

Back
X