Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hallettim canım şimdilik sorun yok, sabah 78,8 dim. Daha fazla eksi için çok eskiden diyetisyenin verdiği iki günlük karbonhidrat diyeti vardı genelde adet başlayınca yapılırdı. benim başlamadı ama ödem için yapasım var. sadece tartından tırsıyorum. Çünkü öğlen akşam 6 kaşık makarna var.Böyle tek tip düşük kalorili diyetlerden çok haz etmiyorum, ama senelerdir de yapmadığım için vücut için tam şaşırtma olur :)
ooo denizcim bence sensin lider bakakım kardelelen321 de ve guzişte durum nedir

bu arada 79 u direk geçmişsin benim de direnç oluştu inemedim bi türlü
Direnç kiloları çok sinir bozucu oluyor kaptanım. Mutlaka farklı bir şeyler yapmak gerekiyor. Benim şimdiki hedef 75 şu an. Orada da bir metabolizma hızlandırıcı düşünüyorum hala burada olursam. Den de yapmak istersen atayım sana. Normalde daha yüksek kalorili beslenmem gerekiyor bu kilo için ama 79 kırılsın diye düşük gidiyorum şimdilik. Bunu biraz arttırmam lazım ki, diyetisyene hamle kalsın. Bir de 6 lar daha sıkıntılı sonuçta.

Bugünkü diyete karar verdim ve sabah kahvaltımı da ona göre yaptım.

Sabah ; 1 dilim ekmek, 2 üçgen peynir, domates salatalık

Ara ; 1 bardak süt

Öğlen ; 6 kaşık yağsız makarna 4 kaşık yoğurt salata

Ara; 1 bardak süt

Akşam ; 6 kaşık yağsız makarna 4 kaşık yoğurt

Ara ; 1 bardak süt

-3 litre su ( minimum)
- Yeşilçay soda limon ( öğleden sonra )
- 1 bardak maydonoz limon ( yatmadan önce)
- 1 filitre kahve şekersiz sütsüz

Bugün spor yapmayacağım. dışarıda olacaktım gün boyu epey hareketli olurum diyordum ama planım iptal oldu. Yine de yürüyüş için çıkabilirim ilerleyen saatlerde

Bugünkü diyete karar verdim ve sabah kahvaltımı da ona göre yaptım.

Sabah ; 1 dilim ekmek, 2 üçgen peynir, domates salatalık

Ara ; 1 bardak süt

Öğlen ; 6 kaşık yağsız makarna 4 kaşık yoğurt salata

Ara; 1 bardak süt

Akşam ; 6 kaşık yağsız makarna 4 kaşık yoğurt

Ara ; 1 bardak süt

-3 litre su ( minimum)
- Yeşilçay soda limon ( öğleden sonra )
- 1 bardak maydonoz limon ( yatmadan önce)
- 1 filitre kahve şekersiz sütsüz

Bugün spor yapmayacağım. dışarıda olacaktım gün boyu epey hareketli olurum diyordum ama planım iptal oldu. Yine de yürüyüş için çıkabilirim ilerleyen saatlerde
Bu kadar makarna ile kilo veriliyor yani ilginç ama bu sade haşlama makarna değil mi ?

Bu kadar makarna ile kilo veriliyor yani ilginç ama bu sade haşlama makarna değil mi ?
Evet canım sade haşlama makarna işe ve de çok haşlamayacağım.. Proteinle ödem atıcı etkisi oluyor sanırım. Orijinal diyette, 6 kaşık makarna, mantı, kısır diye geçiyor.. ben 6 kaşık yağsız kepekli makarna ile yapacağım. Aslında 7 dilim ekmek 6 porsiyon proteinden oluşuyor diyet.. düşük kalorili ve tek tip olduğu için de tartıda sonuç veriyor bence. Uzun zamandır yapmıyorum ama eskiden adet dönemleri yapar wc den çıkamazdım. Bakalım bu kez nasıl olacak? Max 2 gün yapıyorsun ve arka arkaya olması gerekiyor. Ama ben tek gün yapacağım.

Evet canım sade haşlama makarna işe ve de çok haşlamayacağım.. Proteinle ödem atıcı etkisi oluyor sanırım. Orijinal diyette, 6 kaşık makarna, mantı, kısır diye geçiyor.. ben 6 kaşık yağsız kepekli makarna ile yapacağım. Aslında 7 dilim ekmek 6 porsiyon proteinden oluşuyor diyet.. düşük kalorili ve tek tip olduğu için de tartıda sonuç veriyor bence. Uzun zamandır yapmıyorum ama eskiden adet dönemleri yapar wc den çıkamazdım. Bakalım bu kez nasıl olacak? Max 2 gün yapıyorsun ve arka arkaya olması gerekiyor. Ama ben tek gün yapacağım.
Ayy canan karataycım duymasın ama makarna çok özledimde 2 aydır ağzıma sürmedim :) böyle kiloda veriliyorsa belki bir ara bende denerimn:))

Ne güzel diyetmiş o öyle çok sevdim 😄

Ayy canan karataycım duymasın ama makarna çok özledimde 2 aydır ağzıma sürmedim :) böyle kiloda veriliyorsa belki bir ara bende denerimn:))
Canım
Bununla kilo verildiğini sanmıyorum. Adet dönemlerinde ödem atıcı olarak verirdi eskiden diyetisyen. Ayda 2 gün yapardım yani. Ama devir çok değişti artık böyle Diyetler verdiklerini sanmıyorum. Ay ortasında ödem yokken yapmak pek işe yaramaz bence. Sen de adet döneminde olduğun için belki deneyebilirsin.

Sabah aç karnına yürüyüş ve spor yaptım tartı yine oynamadı :cry: reglide olmadım sinir bir şişkinlik var yeşil çay içiyorum ama ne gariptir içince kusuyorum neden öyle ki aç karna içilmez mi bu şey :)

Herkeste değişik etkileri var demek. Ben sabah içersem gün boyu başım ağrıyor. Soda ve limon ekleyince biraz içilesi oluyor ama öğleden sonra olmadan içmiyorum hiç bir zaman..

Ne güzel diyetmiş o öyle çok sevdim 😄
Adet döneminde iki gün dene istersen :) sıradan bir günde etki edeceğini sanmıyorum. Bu kilo vermek için değil ödem atmak için veriliyordu bana. Makarna ile nasıl ödem atılıyor bilmiyorum ama dediğim gibi eskiden işe yarardı bugun bakalım nasıl olacak :)

yarın tartıyı öğlene kadar mı bildiriyoruz ? Ben kan vermeye gideceğim sabah. Bazen sakin bazen kalabalık oluyor. Ne zaman tartılsam diye karar vermeye çalışıyorum :)

Sonucu çok merak ediyorum

Makarna sevilmez mi. Ama kararlıyım uzun bi süre yemicem. Motivasyonum iyi çok şükür. Bozmak istemiyorum.

Bu arada ben de bugün adet oldum 😀 Herkes olmaktan bahsederken ben birden oldum😂 yarın tartıda iyi bi sonuç bekliyordum ama bi sürprizle karşılaşa da bilirim.

Makarna sevilmez mi. Ama kararlıyım uzun bi süre yemicem. Motivasyonum iyi çok şükür. Bozmak istemiyorum.

Bu arada ben de bugün adet oldum 😀 Herkes olmaktan bahsederken ben birden oldum😂 yarın tartıda iyi bi sonuç bekliyordum ama bi sürprizle karşılaşa da bilirim.
Yeşilçay, maydonoz ödem atıcı ne bulursan iç canım. Bana akşam fırın mantar yaramış gibi.. her bünyede farklı etkiler oluyor sonuçta. Bir de bol su iç canım. Ödemi en iyi çözen şey su sonuçta.
bakalım yarın kaç olacak ben de merak ediyorum.

Back
X