- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #312.661
Hadi bakalım heyecanla bekliyorumGünaydın kızlar
Tartı öncesi son gün.. hepimiz için bol eksili geçsin.. yarın kupayı kim kaldıracak bakalım :)kardelelen321 @guziss35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım heyecanla bekliyorumGünaydın kızlar
Tartı öncesi son gün.. hepimiz için bol eksili geçsin.. yarın kupayı kim kaldıracak bakalım :)kardelelen321 @guziss35
ooo denizcim bence sensin lider bakakım kardelelen321 de ve guzişte durum nedirHallettim canım şimdilik sorun yok, sabah 78,8 dim. Daha fazla eksi için çok eskiden diyetisyenin verdiği iki günlük karbonhidrat diyeti vardı genelde adet başlayınca yapılırdı. benim başlamadı ama ödem için yapasım var. sadece tartından tırsıyorum. Çünkü öğlen akşam 6 kaşık makarna var.Böyle tek tip düşük kalorili diyetlerden çok haz etmiyorum, ama senelerdir de yapmadığım için vücut için tam şaşırtma olur :)
Direnç kiloları çok sinir bozucu oluyor kaptanım. Mutlaka farklı bir şeyler yapmak gerekiyor. Benim şimdiki hedef 75 şu an. Orada da bir metabolizma hızlandırıcı düşünüyorum hala burada olursam. Den de yapmak istersen atayım sana. Normalde daha yüksek kalorili beslenmem gerekiyor bu kilo için ama 79 kırılsın diye düşük gidiyorum şimdilik. Bunu biraz arttırmam lazım ki, diyetisyene hamle kalsın. Bir de 6 lar daha sıkıntılı sonuçta.bu arada 79 u direk geçmişsin benim de direnç oluştu inemedim bi türlü
Bu kadar makarna ile kilo veriliyor yani ilginç ama bu sade haşlama makarna değil mi ?Bugünkü diyete karar verdim ve sabah kahvaltımı da ona göre yaptım.
Sabah ; 1 dilim ekmek, 2 üçgen peynir, domates salatalık
Ara ; 1 bardak süt
Öğlen ; 6 kaşık yağsız makarna 4 kaşık yoğurt salata
Ara; 1 bardak süt
Akşam ; 6 kaşık yağsız makarna 4 kaşık yoğurt
Ara ; 1 bardak süt
-3 litre su ( minimum)
- Yeşilçay soda limon ( öğleden sonra )
- 1 bardak maydonoz limon ( yatmadan önce)
- 1 filitre kahve şekersiz sütsüz
Bugün spor yapmayacağım. dışarıda olacaktım gün boyu epey hareketli olurum diyordum ama planım iptal oldu. Yine de yürüyüş için çıkabilirim ilerleyen saatlerde
Evet canım sade haşlama makarna işe ve de çok haşlamayacağım.. Proteinle ödem atıcı etkisi oluyor sanırım. Orijinal diyette, 6 kaşık makarna, mantı, kısır diye geçiyor.. ben 6 kaşık yağsız kepekli makarna ile yapacağım. Aslında 7 dilim ekmek 6 porsiyon proteinden oluşuyor diyet.. düşük kalorili ve tek tip olduğu için de tartıda sonuç veriyor bence. Uzun zamandır yapmıyorum ama eskiden adet dönemleri yapar wc den çıkamazdım. Bakalım bu kez nasıl olacak? Max 2 gün yapıyorsun ve arka arkaya olması gerekiyor. Ama ben tek gün yapacağım.Bu kadar makarna ile kilo veriliyor yani ilginç ama bu sade haşlama makarna değil mi ?
Ayy canan karataycım duymasın ama makarna çok özledimde 2 aydır ağzıma sürmedim :) böyle kiloda veriliyorsa belki bir ara bende denerimn:))Evet canım sade haşlama makarna işe ve de çok haşlamayacağım.. Proteinle ödem atıcı etkisi oluyor sanırım. Orijinal diyette, 6 kaşık makarna, mantı, kısır diye geçiyor.. ben 6 kaşık yağsız kepekli makarna ile yapacağım. Aslında 7 dilim ekmek 6 porsiyon proteinden oluşuyor diyet.. düşük kalorili ve tek tip olduğu için de tartıda sonuç veriyor bence. Uzun zamandır yapmıyorum ama eskiden adet dönemleri yapar wc den çıkamazdım. Bakalım bu kez nasıl olacak? Max 2 gün yapıyorsun ve arka arkaya olması gerekiyor. Ama ben tek gün yapacağım.
Ne güzel diyetmiş o öyle çok sevdimEvet canım sade haşlama makarna işe ve de çok haşlamayacağım.. Proteinle ödem atıcı etkisi oluyor sanırım. Orijinal diyette, 6 kaşık makarna, mantı, kısır diye geçiyor.. ben 6 kaşık yağsız kepekli makarna ile yapacağım. Aslında 7 dilim ekmek 6 porsiyon proteinden oluşuyor diyet.. düşük kalorili ve tek tip olduğu için de tartıda sonuç veriyor bence. Uzun zamandır yapmıyorum ama eskiden adet dönemleri yapar wc den çıkamazdım. Bakalım bu kez nasıl olacak? Max 2 gün yapıyorsun ve arka arkaya olması gerekiyor. Ama ben tek gün yapacağım.
Bizde çok fenayız makarna gördük ya hoşumuza gitti hemen :)))) ah bu çakallıkla nasıl kilo vereceğiz :)))Ne güzel diyetmiş o öyle çok sevdim![]()
CanımAyy canan karataycım duymasın ama makarna çok özledimde 2 aydır ağzıma sürmedim :) böyle kiloda veriliyorsa belki bir ara bende denerimn:))
Sabah aç karnına yürüyüş ve spor yaptım tartı yine oynamadıreglide olmadım sinir bir şişkinlik var yeşil çay içiyorum ama ne gariptir içince kusuyorum neden öyle ki aç karna içilmez mi bu şey :)
Adet döneminde iki gün dene istersen :) sıradan bir günde etki edeceğini sanmıyorum. Bu kilo vermek için değil ödem atmak için veriliyordu bana. Makarna ile nasıl ödem atılıyor bilmiyorum ama dediğim gibi eskiden işe yarardı bugun bakalım nasıl olacak :)Ne güzel diyetmiş o öyle çok sevdim![]()
Sonucu çok merak ediyorumEvet canım sade haşlama makarna işe ve de çok haşlamayacağım.. Proteinle ödem atıcı etkisi oluyor sanırım. Orijinal diyette, 6 kaşık makarna, mantı, kısır diye geçiyor.. ben 6 kaşık yağsız kepekli makarna ile yapacağım. Aslında 7 dilim ekmek 6 porsiyon proteinden oluşuyor diyet.. düşük kalorili ve tek tip olduğu için de tartıda sonuç veriyor bence. Uzun zamandır yapmıyorum ama eskiden adet dönemleri yapar wc den çıkamazdım. Bakalım bu kez nasıl olacak? Max 2 gün yapıyorsun ve arka arkaya olması gerekiyor. Ama ben tek gün yapacağım.
Makarna sevilmez mi. Ama kararlıyım uzun bi süre yemicem. Motivasyonum iyi çok şükür. Bozmak istemiyorum.Ayy canan karataycım duymasın ama makarna çok özledimde 2 aydır ağzıma sürmedim :) böyle kiloda veriliyorsa belki bir ara bende denerimn:))
Mideni mi üşüttün yoksa canım niye kustursunki çay.Sabah aç karnına yürüyüş ve spor yaptım tartı yine oynamadıreglide olmadım sinir bir şişkinlik var yeşil çay içiyorum ama ne gariptir içince kusuyorum neden öyle ki aç karna içilmez mi bu şey :)
Yeşilçay, maydonoz ödem atıcı ne bulursan iç canım. Bana akşam fırın mantar yaramış gibi.. her bünyede farklı etkiler oluyor sonuçta. Bir de bol su iç canım. Ödemi en iyi çözen şey su sonuçta.Makarna sevilmez mi. Ama kararlıyım uzun bi süre yemicem. Motivasyonum iyi çok şükür. Bozmak istemiyorum.
Bu arada ben de bugün adet oldumHerkes olmaktan bahsederken ben birden oldum
yarın tartıda iyi bi sonuç bekliyordum ama bi sürprizle karşılaşa da bilirim.
Ama şöyle bi petso soslu makarna güzel olmaz mıydııBizde çok fenayız makarna gördük ya hoşumuza gitti hemen :)))) ah bu çakallıkla nasıl kilo vereceğiz :)))