• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende daha kahvaltı etmedim midem yapıştı önce park sonra basket sahasında koşturmaca yaptık sonra yürüyüş sonra spor aletleri kahvaltı edeceğim inş bir ara :))

Gerçekten aç aç nasıl bu kadar aktivite yapıyorsun? Bağırsaklardan ne haber :) sorun çözülmedi ise bence bugün tartılma

Gerçekten aç aç nasıl bu kadar aktivite yapıyorsun? Bağırsaklardan ne haber :) sorun çözülmedi ise bence bugün tartılma
Kahve içmiştim sadece :) kahvaltı yaptım da anca öyle yazıyorum sorun sabah kısmen çözüldü ama dikkat edeceğim artık devamlı ..
Tartıldım 74.2 sinir oldum bu 74 den ya :( 73.9 falan bekledim ama nafile neyse bende Perşembe hurma yaparım :)

Bu haftadan umutlu değilim evde olmicam yeme içme pek benim kontrolümde olmicak trambolinimde yok bakalımm 😕
Dışarıda olunca düzeni bozluyor insanın haklısın. Yine de umutsuz olmayalım çünkü vücudumuz da bir düzene girdi dışarıda da eskiye göre daha iyi sonuçlar alabiliriz :)

Bence yaparsın sen 😍

Detoks yapsam kesin görürüm o kiloyu ama bir kaç gün güzel yemek yemek istiyorum. Hurma diyeti benim gözümü aç bıraktı. Öğlen yemeği saati gelse de yesem diye zor bekliyorum :) açlıkla kesinlikle alakası yok.. tamamen aç gözlülük :)

Kahve içmiştim sadece :) kahvaltı yaptım da anca öyle yazıyorum sorun sabah kısmen çözüldü ama dikkat edeceğim artık devamlı ..
Tartıldım 74.2 sinir oldum bu 74 den ya :( 73.9 falan bekledim ama nafile neyse bende Perşembe hurma yaparım :)

Bence de hurma diyeti var ya tam Perşembe günlük diyet. Tek gün yapacaksın, varsa bağırsak sorununu da çözecek ertesi gün gelsin eksiler..
senin şu anki kilon gerçekçi değildir bağırsaklar bir düzene girsin daha net belli olur. Canını sıkıp strese girme boşuna.

Bence de hurma diyeti var ya tam Perşembe günlük diyet. Tek gün yapacaksın, varsa bağırsak sorununu da çözecek ertesi gün gelsin eksiler..
senin şu anki kilon gerçekçi değildir bağırsaklar bir düzene girsin daha net belli olur. Canını sıkıp strese girme boşuna.
Yo yo girmedim karnım dümdüz ondan 73 küsür bekliyordum :)) demek midem sırtıma güzel yapışmış :))))
Kuzum cumaya kadar tartı yok unutma birde hurmadan sonra çok dikkat et biraz havada bir kilo oluyor kolay geri gelebilir ekstra dikkat lazım biliyorsun

Dışarıda olunca düzeni bozluyor insanın haklısın. Yine de umutsuz olmayalım çünkü vücudumuz da bir düzene girdi dışarıda da eskiye göre daha iyi sonuçlar alabiliriz :)
Bakalım kalabalık aile ortamı zor bi sınav olcak 😄

Detoks yapsam kesin görürüm o kiloyu ama bir kaç gün güzel yemek yemek istiyorum. Hurma diyeti benim gözümü aç bıraktı. Öğlen yemeği saati gelse de yesem diye zor bekliyorum :) açlıkla kesinlikle alakası yok.. tamamen aç gözlülük :)
İnsan belli süre sevdiği şeyleri yemeyince bile gözü dönüyo iki gün hurmadan sonra normal afiyetler olsun sen detokssuz da halledersin 😍

Yo yo girmedim karnım dümdüz ondan 73 küsür bekliyordum :)) demek midem sırtıma güzel yapışmış :))))
Kuzum cumaya kadar tartı yok unutma birde hurmadan sonra çok dikkat et biraz havada bir kilo oluyor kolay geri gelebilir ekstra dikkat lazım biliyorsun
Haklısın canım.. sende de böyle iştah açıldı mı hurma diyeti sonrası? dikkat ediyorum zAten baksana bir taze fasülye yiyeceğim yemek saatini bekliyorum :) sanırım hayatımda ilk defa yemek aşerdim.. hurma diyetini sevdim ama dediğim gibi bir gün ve perşembe günleri uygun benim için.

Yok ya pazartesi salı yapalım sonra yapmayız sakin spor yaparız :))
Geçen koşu bandında cardio yaptım ya, programlardan birisini seçtim 30 dakikada 300 kalori yakacağım. Dün bacaklarım yine pert oldu :) çünkü bir aşamasında 8 dakika koşturdu hain program :) o yüzden gün aşırı yapar oldum. Bugün de bir yarım saat kendim cardio yapacağım makine çok acımasız bence :)

Back
X