- 23 Mart 2016
- 30.290
- 91.056
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.161
Onun görüntüsünü hiç sevmiyorum tadı var mı ? :)Ben detoks yapmıyorum ama akşamları çiya tohumlu yoğurt yiyorum meyve ile.. ne kadar etkiler bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun görüntüsünü hiç sevmiyorum tadı var mı ? :)Ben detoks yapmıyorum ama akşamları çiya tohumlu yoğurt yiyorum meyve ile.. ne kadar etkiler bilmiyorum.
Ananas beni tok tutuyor sende etkisi nasıl ? Bir de ceviz de mi kalmamıştı.. meyvelerle yeseydin bir kaç tane :)Menüm
Sabah tost ( çok ufak tam buğday ekmeğine evde yumurta süt hiç birşey yoktu aç kaldım ) :))
Ara iki dilim ananas
16.30 gibi haşlanmış sade makarna ve 3 kaşık yoğurt
18.30 2 mandalina
Spor henüz yok![]()
A pardon ceviz yedim çok az kuru üzümle toplam bir avuç kadar kahve yanında unuttumAnanas beni tok tutuyor sende etkisi nasıl ? Bir de ceviz de mi kalmamıştı.. meyvelerle yeseydin bir kaç tane :)
İçine ananas doğruyorum tadı güzel oluyor.. zaten çok sık tüketilmemesi gereken bir şey. Ama Çok tok tutuyor. onu yedikten sonra uzun saatler sonra kahvaltı ediyorum. Ama hala acıkmamış oluyorum..Onun görüntüsünü hiç sevmiyorum tadı var mı ? :)
Hem hastalık hem reglin üst üste geldi daha da zorlayıcı oldu sanki. Hastalanmasan Regl ağrılarına spor iyi geliyor ama şu an dinlenmen en iyisi olacak. Yalnız bol su iç..Evet akşam çöktükçe bi yandan başım bi yandan kasık ağrılarım güzel sıkıştırıyolar beni![]()
Evet evet chia puding ...öyle çok tüketenler var ancak öyle gideri var zaten :) onu da alayım şekerim yakında menümde baget ekmek görürseniz şaşmayın git Gide yediğim içtiğim sana benzedi:)))))İçine ananas doğruyorum tadı güzel oluyor.. zaten çok sık tüketilmemesi gereken bir şey. Ama Çok tok tutuyor. onu yedikten sonra uzun saatler sonra kahvaltı ediyorum. Ama hala acıkmamış oluyorum..
Tam hatırlamıyorum ama süt ve kakao ile pişirip bekletince puding gibi oluyordu galiba, bir kere yapmıştım ama seneler oldu.
Ben yarının sporunu akşam yapmak istiyorum ama sadece güzel bir istek şimdilik :)Bende daha spor namına bişey yapmadımbiZ böyleysek eyvah diyim :))
Sen dukan ile kilonun gitmediğini düşünüyorsun şu an. Detoks ve spor ile ilerliyorsun. Ama gerçekten hep aynı beslenmek bir süre sonra kilo verdirmez oluyor. Bizim bu ufak tefek farklar tartıya eksi yansıyor bence. BAGete hiç hayır diyemiyorum ya :)Evet evet chia puding ...öyle çok tüketenler var ancak öyle gideri var zaten :) onu da alayım şekerim yakında menümde baget ekmek görürseniz şaşmayın git Gide yediğim içtiğim sana benzedi:)))))
Karatay benimki dukanla neydi farkı unuttum ama bir hayli değiştirdim aslında sadece ekmek un şeker kullanmıyorum yulaf meyve makarna hiç yemedim 2 ay şimdi onlarda eklendi ama yine yetmiyor :) şu protein içeceklerinden mi alsam acaba ?? Menü yerine geçiyor galiba tok tutuyormşSen dukan ile kilonun gitmediğini düşünüyorsun şu an. Detoks ve spor ile ilerliyorsun. Ama gerçekten hep aynı beslenmek bir süre sonra kilo verdirmez oluyor. Bizim bu ufak tefek farklar tartıya eksi yansıyor bence. BAGete hiç hayır diyemiyorum ya :)
Ben yine yaparım gece ama ne kadar olur bilmem yapmayınca kötü hissediyorum yaBen yarının sporunu akşam yapmak istiyorum ama sadece güzel bir istek şimdilik :)
Bence iki günlük detokslarla denemek lazım bir süre. Yanlış yazdım evet karataydı senin. Bir de Karatay daha yağlı bir beslenme galiba dukana göre..Karatay benimki dukanla neydi farkı unuttum ama bir hayli değiştirdim aslında sadece ekmek un şeker kullanmıyorum yulaf meyve makarna hiç yemedim 2 ay şimdi onlarda eklendi ama yine yetmiyor :) şu protein içeceklerinden mi alsam acaba ?? Menü yerine geçiyor galiba tok tutuyormş
Evet ama yarın spor yok olur mu? Sadece bölgesel egzersizler ve tabiki plank yaparız.Ben yine yaparım gece ama ne kadar olur bilmem yapmayınca kötü hissediyorum ya
Ay ne tatlı ya.. annesine spor yaptırıyor. Ben de tatilde en güzel sporları yeğenimle yapıyorum. Enerjileri de hiç bitmiyor ya, bazen arka arkaya futbol basketbol voleybol oynuyoruz akşamları evde. Ev ters dubleks, alt katta oynuyoruz evdekilerin kafasını şişiriyoruz :)Heh geldi benim ki 'adi annne top oynayalım '![]()
Ama sen yaptın cuma iyi oldu ?Evet ama yarın spor yok olur mu? Sadece bölgesel egzersizler ve tabiki plank yaparız.
Evet cidden nerden geliyor bu enerji çocuklara :))Ay ne tatlı ya.. annesine spor yaptırıyor. Ben de tatilde en güzel sporları yeğenimle yapıyorum. Enerjileri de hiç bitmiyor ya, bazen arka arkaya futbol basketbol voleybol oynuyoruz akşamları evde. Ev ters dubleks, alt katta oynuyoruz evdekilerin kafasını şişiriyoruz :)
Tamam ama tartılırken yaptım. Sporu yapıp uyuyup ödemle kalkmadım ertesi gün. Ki kesinlikle ertesi gün ödem oluyor. O zaman sen de Cuma tartı öncesi yap. Cumartesi ödem olsa da fark etmez :)Ama sen yaptın cuma iyi oldu ?
Hiç bilmiyorum ama zamanında biz de öyleydik sonuçta. Bence biz daha iyiydik sokakta oynardık tüm gün. Şimdiki çocuklar o kadar özgür olmayabilir tam emin değilim.Evet cidden nerden geliyor bu enerji çocuklara :))
Hımmmm uyku sonrası oluyor değil mi tmm canım öyle yapayım yarın çok hafif yaparımTamam ama tartılırken yaptım. Sporu yapıp uyuyup ödemle kalkmadım ertesi gün. Ki kesinlikle ertesi gün ödem oluyor. O zaman sen de Cuma tartı öncesi yap. Cumartesi ödem olsa da fark etmez :)
Doğru diyorsun akşama kadar sokaktaydık şimdi çocukları 5 dk tek bırakamıyoruz ki dışarıdaHiç bilmiyorum ama zamanında biz de öyleydik sonuçta. Bence biz daha iyiydik sokakta oynardık tüm gün. Şimdiki çocuklar o kadar özgür olmayabilir tam emin değilim.