Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ödem atıcı kullanmadığım için artıyım tabiki
çok güzel canım inşallah
benim bir haftam senin bir günün,biz senle yarışacaksan seni bağlamak lazım biyere.
nerden bilelim güzişin izne çıkacağını:sinirli:
😂👍😘 Valla canımm bu hafta bizim kaptırma m
Gündüz 100ip 45dk yürüyüş 20 dk eliptik daha bunu akşamı var

Be ı kere denedim tadı çok kötü gelmişti bi de baya koca bi tencere yapmışım bi kase yada iki tam hatırlamıyorum içtim o gün wcden cikammistim ertesi günde - 1.200gr falan eksi gelmiştim
kilon geri geldimi arkasından

Be ı kere denedim tadı çok kötü gelmişti bi de baya koca bi tencere yapmışım bi kase yada iki tam hatırlamıyorum içtim o gün wcden cikammistim ertesi günde - 1.200gr falan eksi gelmiştim
evet kötü diyolar ama denemk istiyorum

Ne güzel böyle şeyler duymak kilo mu aldın sen lafı ne kadar uyuz ediyorsa insanı bu da bir o kadar güzell geliyor kulağa :) tebrik ederim canım hadi seni mezun edelim artık bir kep atalım şurdaa :))
Kaçta mezun olabiliyoruumm?
pawlover pawlover mesajı görünce iki bardak su iç canım. Ama hiç spor yapma çünkü sen rakip takımdasın :)
İçiyorum hemmenn 🥳
İnadına yapar şimdi pawlover pawlover :)))
Şimdi onlar düşünsün çıkıyorum trambolinime 😍
Proje yetiştiriyormuş ya su bile içmiyor olabilir şu an.. işi birsin başlar zıplamaya sanırım :)
Evet yarın sabah teslim etcem inşallah 🤧
Valla ya şansa bak o izne çıktı pawlover pawlover ın projesi benim iki gün süren migren hiç olmadı böyle ama olsunn farkı açmamalıyız
Geçti mi ağrıların? Şimdi spor molası verdim yettim gariii 🤣

Kaçta mezun olabiliyoruumm?

İçiyorum hemmenn 🥳

Şimdi onlar düşünsün çıkıyorum trambolinime 😍

Evet yarın sabah teslim etcem inşallah 🤧

Geçti mi ağrıların? Şimdi spor molası verdim yettim gariii 🤣
Heyytt aranan kan bulundu :))) süpersin canım
Geçti ağrılarım şükür çaylar uyku yaptı ama emre uyusun başlayacağım bende spora :)))
Mezuniyet kilon giriş kilonun min %10 u olmalı kaçla başlamıştın unuttum

Back
X