- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.095
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.601
Hİç başıma gelmediKizlar avatar resmim kendiliginden kayboldu sizde oldu mu acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hİç başıma gelmediKizlar avatar resmim kendiliginden kayboldu sizde oldu mu acaba ?
lahana çorbası denedinmi hiçHİç başıma gelmedi
yada deneyip memnun kalanınız varmılahana çorbası denedinmi hiç
ödem atıcı kullanmadığım için artıyım tabiki
çok güzel canım inşallah
benim bir haftam senin bir günün,biz senle yarışacaksan seni bağlamak lazım biyere.
nerden bilelim güzişin izne çıkacağını![]()
yap canım yap.cumaya da eksi 2 kilo bekleriz ona göre amaValla canımm bu hafta bizim kaptırma m
Gündüz 100ip 45dk yürüyüş 20 dk eliptik daha bunu akşamı var
Be ı kere denedim tadı çok kötü gelmişti bi de baya koca bi tencere yapmışım bi kase yada iki tam hatırlamıyorum içtim o gün wcden cikammistim ertesi günde - 1.200gr falan eksi gelmiştimlahana çorbası denedinmi hiç
İnşş canımm eksi halime dönmem lazimyap canım yap.cumaya da eksi 2 kilo bekleriz ona göre ama![]()
kilon geri geldimi arkasındanBe ı kere denedim tadı çok kötü gelmişti bi de baya koca bi tencere yapmışım bi kase yada iki tam hatırlamıyorum içtim o gün wcden cikammistim ertesi günde - 1.200gr falan eksi gelmiştim
Yürüyüş getirmez yaa sanmıyorum leslie falancumaya demişken,bu hafta yapılan bu sporlarla artı gelinmesin sakın.Cherry Mom le
dennisgo in artı geldiği hafta gibi
![]()
Tabii canım gelmez mi sağ olsun peşimi hiiicccc bırakmıyor benim zayıf noktam kilo veriyorum ipin ucu kaç aya başladı mı duramıyorumkilon geri geldimi arkasından
evet kötü diyolar ama denemk istiyorumBe ı kere denedim tadı çok kötü gelmişti bi de baya koca bi tencere yapmışım bi kase yada iki tam hatırlamıyorum içtim o gün wcden cikammistim ertesi günde - 1.200gr falan eksi gelmiştim
Perşembe akşamı yapmayız :) cardio tarzı ağır birşeyler yapılmadıkça ödem o kadar yapmaz cuma artık geç tartılıyoruz dacumaya demişken,bu hafta yapılan bu sporlarla artı gelinmesin sakın.Cherry Mom le
dennisgo in artı geldiği hafta gibi
![]()
benden çıkmaz herhalde cardio.siz gelmeyinn :)Perşembe akşamı yapmayız :) cardio tarzı ağır birşeyler yapılmadıkça ödem o kadar yapmaz cuma artık geç tartılıyoruz da
Hiç denemedim yapalım mı diyorsun :)))))lahana çorbası denedinmi hiç
Banyo yaptım canım sıcak iyi geldi evet birde Melisa anason çayı iki fincan uyudum uyucam iyi gevşedim ağrı gitti şükürsıcak iyi geliyosa ısıt biraz gevşetir
başını değil tabi.boynunu
Kaçta mezun olabiliyoruumm?Ne güzel böyle şeyler duymak kilo mu aldın sen lafı ne kadar uyuz ediyorsa insanı bu da bir o kadar güzell geliyor kulağa :) tebrik ederim canım hadi seni mezun edelim artık bir kep atalım şurdaa :))
İçiyorum hemmennpawlover mesajı görünce iki bardak su iç canım. Ama hiç spor yapma çünkü sen rakip takımdasın :)
Şimdi onlar düşünsün çıkıyorum trambolinimeİnadına yapar şimdipawlover :)))
Evet yarın sabah teslim etcem inşallahProje yetiştiriyormuş ya su bile içmiyor olabilir şu an.. işi birsin başlar zıplamaya sanırım :)
Geçti mi ağrıların? Şimdi spor molası verdim yettim gariiiValla ya şansa bak o izne çıktıpawlover ın projesi benim iki gün süren migren hiç olmadı böyle ama olsunn farkı açmamalıyız
Heyytt aranan kan bulundu :))) süpersin canımKaçta mezun olabiliyoruumm?
İçiyorum hemmenn
Şimdi onlar düşünsün çıkıyorum trambolinime
Evet yarın sabah teslim etcem inşallah
Geçti mi ağrıların? Şimdi spor molası verdim yettim gariii![]()