• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kan vermiştim, d vitaminim yerlerde sürünüyo 🤨 yiyeceklerde var mı ki bu? Doktora gidene kadar kendimi yiceğime onu yesem 🤣
D vitamini maalesef herkeste düşük çok düşükse öyle yme içme ile olmaz damla kullanırsın canım dvit 3 falan

Ayy hep tam tersi oluyor 🙈
Günaydın canım
Bu hafta farklı olacak umarım canım. Sabah tartısı nasıldı hurma işe yaramış mı? Bende ip işe yaramış. Dün çerez belasına düşmesem kesin yarın süper bir sonuç beni bekliyordu ama şu an da gayet iyi :)

Bu hafta farklı olacak umarım canım. Sabah tartısı nasıldı hurma işe yaramış mı? Bende ip işe yaramış. Dün çerez belasına düşmesem kesin yarın süper bir sonuç beni bekliyordu ama şu an da gayet iyi :)
İyi fena değil benim sonuç ödem var birde tabi gece uykusuzluk ve oğlumun üstümde uyuması ödem yapmıştır 😣yarın tartı öncesi sporda yaparım daha net anlarım
Sen o kuruyemiş tuzağına nasıl düştün arkadaşım yaa onlarda yedikçe yedirtiyor mübarek insan duramıyor hiç dokunmamak en iyisi 😬:))

Kızlar bu hastalıklar ne olacak ya ben artık gece uyumak istiyorum :KK43: çocuk kucağımda koltukta uyuyorum hep her yanım ağrıyor omuzlarım kaskatı kollarım bile tutulmuş çocuğı ttuttuğum için. Tekrar mı doktora gitsem ne yapsam gerçi öksürük 2 3 gündür var uzarsa öyle mi gideyim. Kusma bitti erttesi gece ateş başladı ateş 2 gece sürdü o bitti burun tıkanıklığı 2 gece devam etti şimdi bu bitti öksürük sırada ne var 😣😣😣
Canım
İyileşme adım adım oluyor. Dün gece koltukta olma nedeniniz neydi ? Sen iyileşme görüyor musun bu arada?

Çok düşük ya utanmasa 0 çıkcakmış 🙄 yarın gitcem gerçi doktora
Çok düşükse ampul verir. D vitaminini besinlerden alsan da güneşle sentezlenmesi gerekiyor düşük olması normal. Ben düzenli vitamin kullanırım. Yazın haftada yarım kışın bir şişe; buna rağmen en son 37 çıktı. İçmesem yere yapışacak :) sana da doktor yarın verecektir zaten.

Canım
İyileşme adım adım oluyor. Dün gece koltukta olma nedeniniz neydi ? Sen iyileşme görüyor musun bu arada?
Uyanınca oraya gitmek istiyor içeri anne içeri içeri gidiyoruz orda dalana kalan kalıyorız sonra onu tekrar yatağına koyuyorm - tabi bende uyuyup kalmazsam uyuduğum zaman sonuç sabaha kadar koltuk 😣 düzelme şöyle uyanma sıklığı arttı ama uykuya geri dalması daha iyi eskiden uyandığnda yarım saat 1 saat geri uyuyacağım diye çabalıyordum

Çok düşükse ampul verir. D vitaminini besinlerden alsan da güneşle sentezlenmesi gerekiyor düşük olması normal. Ben düzenli vitamin kullanırım. Yazın haftada yarım kışın bir şişe; buna rağmen en son 37 çıktı. İçmesem yere yapışacak :) sana da doktor yarın verecektir zaten.
Ben de kullanayım bari bundan sonra okudum da baya da bişeyi etkiliyomuş

İyi fena değil benim sonuç ödem var birde tabi gece uykusuzluk ve oğlumun üstümde uyuması ödem yapmıştır 😣yarın tartı öncesi sporda yaparım daha net anlarım
Sen o kuruyemiş tuzağına nasıl düştün arkadaşım yaa onlarda yedikçe yedirtiyor mübarek insan duramıyor hiç dokunmamak en iyisi 😬:))
Ya eşim yiyordu ben de şöyle bir avuç yiyeyim dedim.. sonuçta 1 avuç çekirdekten ne olacak :) ama sonra işin rengi değişti her çerez türünden bir avuca döndü. Bir ara hem ağlıyor hem yiyordum :)

kızlar selam canım çıktı bu sabah evden çıkıp işe gelene kadar buzda kayıp düştüm yaklaşık 10 m kadar verilmiş sadakam varmış bir tarafım kırılmadı ama ezilme olmuş kaba etlerimde geç.mişi okuyamadım kusura bakmayın önemli bişey varsa ekleyin beni canlarım

kızlar selam canım çıktı bu sabah evden çıkıp işe gelene kadar buzda kayıp düştüm yaklaşık 10 m kadar verilmiş sadakam varmış bir tarafım kırılmadı ama ezilme olmuş kaba etlerimde geç.mişi okuyamadım kusura bakmayın önemli bişey varsa ekleyin beni canlarım
Allah'ım var sizin üstünüzde bir şey Allah korumuş
Önemşi birşey şimdilik yok olursa etiket yaparız geçmiş olsun :(

Hadi bakalım siz bu hafta yapın ben haftaya deniyeceğim.
Merak ediyorum sonucu.
Ben hurmaya bayılırım.
21 ini de hiç sıkılmadan yerim.

Back
X