• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence bu biraz da sık tartılmaktan canım. Sık tartılmayı kaldırmak lazım. Ay bugün çok yedim diyip yarın spor diyet yapsam vücut bu kadar strese gitmez :) ben yiyorum hop tartıya :) İki gün üst üste aynı kiloyu nadir görüyorum :) bu hafta biraz kategori dışı oldu. Yemem içmem, uyku düzenim, suyum hiç düzenli değil..bana da nedense hep oturan misafir denk geliyor dün 4 te uyuduk ya hiç bana göre şeyler değil :)
Doğru diyorsun tartıyı baza altına kaldirdim ben valla ayak altında ise sende kalldir bence :)
Birkere onun her daim karşımda olmasi bile bana psikolojik siddetti 😣
Pazartesi bile kaptanım müsade ederse tartilmak istemiyorum

Ben bu kiloda kalayım ona bile razıyım.
Haftaya regl:mad: şimdiye kadar regl haftası en az +400+500 oldu.
Yani 59,3 desem olur mu???
Benimde öyle oldu hep o yüzden bu hafta çok şaşkınım eksi geldim tamamen lahana suyu etkisi canim sende iç

Doğru diyorsun tartıyı baza altına kaldirdim ben valla ayak altında ise sende kalldir bence :)
Birkere onun her daim karşımda olmasi bile bana psikolojik siddetti 😣
Pazartesi bile kaptanım müsade ederse tartilmak istemiyorum
Evet en güzelini yapmışsın. Benimki de ayak altında.. bence ben de kaldırayım. Hobi olarak tartılmaktan vazgeçmek bize iyi gelecek.

Ben bu kiloda kalayım ona bile razıyım.
Haftaya regl:mad: şimdiye kadar regl haftası en az +400+500 oldu.
Yani 59,3 desem olur mu???
Olur tabi de ben dicektim Cherry Mom Cherry Mom demiş lahana suyu iyi geldi ona belki sana da iyi gelir içme imkanın olacaksa

Kızlar yapipta sporunu yazmayan var mı
toplight toplight kaptanım siz yurumustunuz galiba
Nefesimmmsin Nefesimmmsin sende Sadece Çarşamba 11000 adım var
missERE missERE sende hiç spor yok tatlım doğru mudur ?
A annecicegi sende yürüdüm demiştin ama ne kadar hangi gün yürüsün hatırlıyor musun ekleyeyim

kızlar listeyi yukarıdaki gibi hazırladım bir bakın bakalım nasıl sonuç doğru mu
takım içi kararla 15 e kadar çıkabiliyor üye sayısı o yüzden şu anda 14 üyeyiz Mehfam Mehfam ye kendine bıraktım listeye girip girmemesini şimdilik ekledim ama derse ki çıkar çıkaracağım
Oooo liste coşmuş kaptanım eline emeğine sağlık ❤️

kızlar listeyi yukarıdaki gibi hazırladım bir bakın bakalım nasıl sonuç doğru mu
takım içi kararla 15 e kadar çıkabiliyor üye sayısı o yüzden şu anda 14 üyeyiz Mehfam Mehfam ye kendine bıraktım listeye girip girmemesini şimdilik ekledim ama derse ki çıkar çıkaracağım
Sonuç doğru kaptanım ❤️
Mehfam Mehfam ne diyorsun canim kalacak misin listede ?:)

canım burdan umreye tartı gitmez buna sen karar ver istersen listeye alalım ama mezun olamazsan 8 haftan dolmadığı için 3 hafta bildirmeyince diskalifiye olursun istersen alt listede devam et umre dönüşü direk sen,i listeye alıp mezun da ederiz tehlikeye atma şansını
Alt liste olunca bildirim yapmasam bile diskalifiye olmam mı?

Back
X