• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar şimdiden zayifladigimi hissediyorum tartilmamak sahane mesela şimdi tartilip kilo vermedgimi belki de aldığımı flaan gorecektim stres olacaktım sinir olacaktım.. ama şimdi zayifladigimi hissederek motive oluyorum ve daha çok sarılıyorum ❤ cuma gününu çok merak ediyorum benim için deney gibi birşey olacak 😅
Bence verdiğin en doğru karar tartıyı kaldırmak oldu.. cuma çok iyi olacak bence

Normalde 60 dk bisiklet ile 400 kusur kalori yakıyordum şimdi bu cardio etksi ile yakılan kalori 700 oldu 👍 oldum bittim ama inşallah karşılığını alacagim
Süpersin kesinlikle karşılığını alacaksın.. çok güzel bir hafta olsun senin için..

Hafta sonu cezalar patlıyor 🙈
Simdiiiii normalde sütlü tatlı 50 puan ama öğle yemeği yemedigin için cezanda iyi halden indirime. Gittim :KK70: 40 puan 🙄😅
Tamamdır yarın yapiciğiiim 😂
Kizlar şimdiden zayifladigimi hissediyorum tartilmamak sahane mesela şimdi tartilip kilo vermedgimi belki de aldığımı flaan gorecektim stres olacaktım sinir olacaktım.. ama şimdi zayifladigimi hissederek motive oluyorum ve daha çok sarılıyorum ❤ cuma gününu çok merak ediyorum benim için deney gibi birşey olacak 😅
Oh şahane olmuş 😍😍

Ama bugunn ben bunada cok kafayı yordum
Şuan eski goruntume dönmekten o kadar çok korkuyorum ki hayatım boyunca hiç bu kadar zor kilo vermemistim. Zor vermedigim içinde yeterki isteyeyim aman yine veririm mantığı kafamda hakimdi..her diyet bir öncekinden zor olur çünkü diyetlerle metabolizma yavaşlar ( sende benim gibi hayatın boyunca diyet döngüsündesin değil mi ) şimdi bir sonraki diyeti hiç hayal bile edemiyorum her halde yılda 5 kg ancak gider .. sende böyle olacaksın zor verdin almaya kiyamayacaksin 👍
Büyük konuşmayayım yine de bi daha almak mi aman aman. Bi iki kilo alırsam hemen kendimi salmadan onları geri vermeyi düşünüyorum. Bi zayıflasam koruma için de biseyler düşüneceğiz ama daha orta da zayıflayan bir ben yok

Büyük konuşmayayım yine de bi daha almak mi aman aman. Bi iki kilo alırsam hemen kendimi salmadan onları geri vermeyi düşünüyorum. Bi zayıflasam koruma için de biseyler düşüneceğiz ama daha orta da zayıflayan bir ben yok
Herkes yesin yesin kilo almasin ister lakin kilo bazen tedavi,hastalik,menapoz,yaslilik gibi donemlerlede geliyo insallah bu zamanlarida saglikla fit atlatırız 👍

Selam kızlar girmeyeli epey mesaj birikmiş bu hareket sınırlılığı ruh sağkığımı bozdu resmen bana ders oldu kilo veremezsem ilerde yaşayacağım şeyleri görmüş oldum
Kilonun bele dizlere bacaklara baskısı gerçekten çok fazla.. kurtulmak lazım bir an önce

Back
X