- 23 Mart 2016
- 29.910
- 90.402
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.961
Oruç tutuyor musun canım ? Günaydın bu aradaBakalım ben napıcam h bilmiyorum.. teravihten sonra spor yapayım diyorum ama emin değilim.. gün içinde de insanın hali kalmıyor değil mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruç tutuyor musun canım ? Günaydın bu aradaBakalım ben napıcam h bilmiyorum.. teravihten sonra spor yapayım diyorum ama emin değilim.. gün içinde de insanın hali kalmıyor değil mi![]()
Tutcam canım inşallah.. relgim salı falan bitecek.. bu sene ramazana başlayıp malesef bitiremicemOruç tutuyor musun canım ? Günaydın bu arada ☺
Olsun canım Allah kabul etsin ne güzelTutcam canım inşallah.. relgim salı falan bitecek.. bu sene ramazana başlayıp malesef bitiremicem![]()
Sen de yine uykular yok güzellik.. Ramazan da öyle oluyor normalde ama biz çozuklu insanlara uykusuzluk hepten koyuyor.. bi de ben uykuyu severim .. sabah sana yardım edicek birileri yok mu şöyle az seni uyutsalar keşkeOruç tutuyor musun canım ? Günaydın bu arada ☺
aaaaa bugün zıp zıp.gunu iyi hatırlattınnİşler bittikten sonra giyiyorum taytımı her an spora hazırayakkabı da giyeyim de zıp zıp zorlar sonra
aman geçen ki gibi 4 bin yapmam ya . Neydi o öyle mafetti beni
![]()
Aynen tatlım.. bütün hastalıklar midede başlayıp yine orada bitermiş.. iftarda az yemeye nasıl dayanıyorsunız? Öyle güzel sofralarda... Benlm annem kimin canı ne çekerse onu yapıyorOlsun canım Allah kabul etsin ne güzel
Bir gerçek var ki sahur ve iftar ne kadar hafif geçerse insan o kadar rahat oluyor oruç birde en güzel detoks ne güzel bütün toksinler gidiyor vücudumuzdan
Tabiiiiiiiaaaaa bugün zıp zıp.gunu iyi hatırlattınn![]()
Boşa spor sağlıktır demiyorlar
Squatgirl un ben kol videolarini yapıyorum kadın işi biliyor cidden vucududa çok iyi![]()
Ailenle birlikte mi iftar yapıyorsunuz ? Bendr annemle olsam cosarimAynen tatlım.. bütün hastalıklar midede başlayıp yine orada bitermiş.. iftarda az yemeye nasıl dayanıyorsunız? Öyle güzel sofralarda... Benlm annem kimin canı ne çekerse onu yapıyorher şey var.. yok yok... Ben de sıvıya abanıp şişirsem mi mideyi diyorum yemeye yer kalmasın
![]()
Dün pek yapmadım kendimi bugüne sakladım canım. Bugün zıplama yarışması var ya
Yok canım maalesefSen de yine uykular yok güzellik.. Ramazan da öyle oluyor normalde ama biz çozuklu insanlara uykusuzluk hepten koyuyor.. bi de ben uykuyu severim .. sabah sana yardım edicek birileri yok mu şöyle az seni uyutsalar keşke
Ben yarın başlıcam tekrar etkili sporaherhalde bugünkü kadar ağrım olmaz artık
yes fit kızlarııı @pawlover @Cagrihilal1 @Calypso95 @nrmyn
balpamuk @Umudumvar07 @Umutumut82 @Leyl-i-fer
Cherry Mom huu huuuu
Yarın dönelim sahalaraa![]()
Sporlara bak sporlara halsiz olmasan demek ki daha neler yapacaksın. Süpersin canım.. Bu ay benim de öyle oldu bir kaç gün erken geldi. İp atladım bir dünya sonra geldi :)Kızlar ben bugün yamuldum resmen. Akşam yemeğinden önce sporumu yapayım geçe kalmasın dedim bu sefer. Biraz halsizdim, bırakırsam yapamam diye düşündüm iyi ki halsizmişim25 dk yoga, 50 squat, üstüne 12 dk squat girlle ayrı bir video yaptım bölgesel, 30 dk cardio (squatgirlin 50 dk lık 500 kalori yaktıran videonun 350 kalorisini yaktım 30 dk da ve bıraktım acayip zorladı bünyemi), yetmedi üstüne 20 dk eliptik ve streching yaptım su içinde banyoya girdim.
Şimdi bunları yazarken kızım wc ye girmiş seslendi bırakıp gittim o çıkınca ben de girdim ve net bir şekilde regl oldum, inanamadımDaha erken, hiç beklemiyordum yaa şaşırdım resmen. Ama 2 gündür de acayip ödemliyim bilmiyorum onunla mı ilgili. Ya da gerçekten regl mi başka bir şey mi oldu bilmiyorum bekleyip göreceğiz. Şaşkınım!
![]()
Gozunu seveyim cosmaDün pek yapmadım kendimi bugüne sakladım canım. Bugün zıplama yarışması var ya
Cherry Mom 1500 adet ve 20 dakika bölgesel 750 ip dün için bugün ne olur göreceğiz..
Afiyet olsun canımKocam şekilli bi köfte yapmış biraz kaçamak olcak çünküsü az yağda kızartmışbi de ben pide yaptım cezalara boğ beni
![]()
Cherry Mom
Sende bir cevherle yaşıyorsun ama yapmaması daha iyi canım. Yaparsa yeme ihtimalin var. Yapmıyor yemiyorsun kendi düzeninde devam ediyorsun.Vavvv kocanın maşallahı var. Benimki aşcı ama daha yumurta kırması bile nasip olmadı![]()
Bu hafta senin haftan mı olacak? Listede olmak sana fena yaradı sankiBen dün resmen sahne şovu yaptım sevgicim bugün de şova devam. Show must go on! diyorum![]()