- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.141
yaa pek yapamadım hep selfie çekiminden yalnız boydan hiç çekmemişim bilmiyorum fark ediliyor mu ama 20 kg fark var iki foto arasında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo farkedilmez mi hiç. Bence çok fark varEki Görüntüle 2659021
yaa pek yapamadım hep selfie çekiminden yalnız boydan hiç çekmemişim bilmiyorum fark ediliyor mu ama 20 kg fark var iki foto arasında![]()
Kabızlık için sabah güne kayısı yiyerek başlamayı dene bi. Bir de çok yağsız beslenince ve uzun sürekli acliklarda kabızlık çok oluyor. Tek çeşit beslenmede çok etkiliyor.Cherry Mom @EceZ Çok haklısınız.. Az yemem kabızlıktan ziyade tartıda gördüğüm artılar için. B12 hapından sonra daha şiddetli kabızlık problemim oldu ama hapım dün bitti inşallah düzelir.
Aslında dün ayran detoksu yapmayı düşündüm zaten şişim daha çok şişerim diye vazgeçtim. En iyisi kabak yiyim dedim. Eşimde madem sen yoğurtlu kabak yicen bize de yoğurtlu makarna yap dedi.Ve erken açıktırlar ben de makarnayi yapmisken kabakla uğraşmaya üşendim 2 kaşık yogurduma koydum.
Bide neden olduğunu bilmiyorum ama hep bir uyku hali hep bir halsizlik var üzerimde..![]()
Ediliyor ortim edilmez mi. Tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah bir daha almazsınEki Görüntüle 2659021
yaa pek yapamadım hep selfie çekiminden yalnız boydan hiç çekmemişim bilmiyorum fark ediliyor mu ama 20 kg fark var iki foto arasında![]()
Hilal ne yaptın eksiye geçtin miKabızlık için sabah güne kayısı yiyerek başlamayı dene bi. Bir de çok yağsız beslenince ve uzun sürekli acliklarda kabızlık çok oluyor. Tek çeşit beslenmede çok etkiliyor.
Ben de çok dikkat etmiyorum unlu vs oluşuna. Sonuçta hayat tarzımızı oluşturuyoruz. Hayatım boyunca böyle olmayacak. O yüzden mümkün olan en uygulanabilir şekilde devam etmek en mantıklısı.Yok ya ben çorbanın unlu olmuş olmamış ona takılmıyorum hiç sonuçta 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyorsak ne canımız isterse içelim bencede ki desiğin gb tarhana şifadır mis gb bol c vitaminli fln ohhh. Buraya başladım başlayalı meyveleri çıkardım hayatımdan sporada sürüklensem bile gidiyorum insanın bir anda sorumluluk duygusu artıyor. Ama regl oldum olcam o yüzden davul gb şişmeye başladım tartı habire yukarı tırmanır şiödi benim. Regl bittiktiten 3 gün sonra zor iniyor nırmal sayılara. Bide bgn meyve yicem artık 3 porsiyon şeklinde planlarım. Bizim aile bu yönden çok kötü çok meyvr yiyoruz aşırısını yiyoruz bir oturuşta 1 kg yiyodur bir kişi hayatını böyle yaşamış biri içinde metveleri kısmak çok zor. Yani gğnde 5 porsiyon diyor ama bizimki kaç 5 oluyor acaba. 3-4 kayısı galiba 1 değişimdi bizimkilere dediğimde o bizim iştah açıcımız kim 3 kayısı yiyip bitirirki diyip bana gülmüşlerdi vakti zamanında.![]()
O da güzell300 gr cık![]()
Bence gidecek hepsi ödem onlar ödemBöyle giderse cumaya artı 2 gelirim artık![]()
bundan sonra çok dikkat edicem ya 6 aydır ne çektimEdiliyor ortim edilmez mi. Tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah bir daha almazsın![]()
Çok güzel olmuşsun canımm ne kadar zarif duruyorsun sakın eski haline dönmeEki Görüntüle 2659021
Aynı anda mı yazdık :)Cherry Mom iyi misin?
Yaa evett öyle olmuşAynı anda mı yazdık :)
teşekkür ederim inşAllahÇok güzel olmuşsun canımm ne kadar zarif duruyorsun sakın eski haline dönme![]()
İlacın içinde hormon var sonuçta. Bazı bünyelerde öyle etkileri var, evet.Selamlar kızlar herkes iyidir umarım benim pek keyfim yokpacman ya bu ilaç dün aldığımdan beri beni bir garip yaptı biraz çarpıntı sinir stres ağlama isteği ve ateş basması gibi tüm lanet şeyler var
normal mi valla hayattan soğudum buraya bile girip yazasım gelmedi
Sağol tatlım inşallahteşekkür ederim inşAllah
sen de kendine iyi bak kaptan bu grubun senin enerjine ihtiyacı var![]()