• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah canım ne oldu öyle ya
Ceza olarak 2000 zıp verelim mii 23.00 e kadar yap vicdan azabından ve bir miktar kaloriden kurtul yarında bol proteinli bir menü yeşil çay vs içersen güzel olacaktır
Tamam bugün bol proteinle başladım şimdi yürümeye çıkacağım bugün 10 bin adım ve 40 dakika kardiyo yaparim belki evde iki defa antrenman yaparım

Hiç dikkat etmedim ya .. soğumuş çay bile döküyorlar..
Ne hayaller var değil mi ben de eşimi diyorum hep ev alacaksak bahçesi olsun ömürlük olur apartman istemem diye diye başını yedim 😂sanki bugpn ev alacak 😂😂
AA bwn de dökerim çağı😅posası toprağı yumuşatıyor havalandiriyor

Canım aynı ben de de eşim başlamıştı ama işinden h fırsat bulup doldurması saksıları.. o saksılar eski evimde güneşte mafoldu..
Ben ilgisidi. Tabii ki.. çocuktan önce bir de üşemgeçlik var.. ev bile temizlemezdim.. şimdiki temizliğime göre o zaman diyorum baya pistim 😂😂
Şehir iş yaşam değişti üstüne bebek geldi.. tabii aslında tüm bu değişim bebekle oldu..
Ben de değiştim.. daha güzel evime bakıyorum şimdiye kadar hep istemediğim evlerde zorla durdum lojman vs diye.. hep eski püstü hep bi çürük çarık rutubet..
Ama şimdi mis gibi geze geze beğendim kiracı girdim evim güzel olunca mı ne temizlikte çok yapar oldum.. bir kıl olmaz yerde eskiden öyle miydi.... Nerdeeeee umrum olmazdı..
Çiçeklerde keza öyle.. güzel mamzaralı balkonum var dedim şurayı yeşerteyşm hem oğlum için de iyi olur ilerde salatalık domates büyürüz şimdiden sabrı şefkati öğrenmeye başlasın .. öylece başladım sonra tutuldum devam kim bilir kaç para harcadım saksoydo topraltı çiçekti derken 😂😂
Aynı ben yaaa bende şimdiki evimi çok hızlı tuttum evlendiğimde tam düğün zamanıydı bizde işten güçten erteledik ev tutmayı yani aslında ben erteledim ev bu bakcaksın tutcaksın ne var büyütmeye dedim. Sonra evler bir bir tutulmuş istedeiğimz muhitte ev kalmamış zorla bir ev bulduk ev sahibimiz çok iyi ama ev küçük tabi bende sıgamadım eve. Bazen evimde kendimi dev gibi hisediyorum. Bu yüzden evi ben toparlıyorlıyorum 2 saate yayılıyor sanki evde küçük cocukta yok o yuzden bende ev temizlemekten sıkıdım saldım. banada bir cocuk mu lazım ne :KK51:

Aynı ben yaaa bende şimdiki evimi çok hızlı tuttum evlendiğimde tam düğün zamanıydı bizde işten güçten erteledik ev tutmayı yani aslında ben erteledim ev bu bakcaksın tutcaksın ne var büyütmeye dedim. Sonra evler bir bir tutulmuş istedeiğimz muhitte ev kalmamış zorla bir ev bulduk ev sahibimiz çok iyi ama ev küçük tabi bende sıgamadım eve. Bazen evimde kendimi dev gibi hisediyorum. Bu yüzden evi ben toparlıyorlıyorum 2 saate yayılıyor sanki evde küçük cocukta yok o yuzden bende ev temizlemekten sıkıdım saldım. banada bir cocuk mu lazım ne :KK51:
Benimde İstanbuldaki evim öyleydi 86 metrekare şimdi 140 metrekare 🙈 İstanbul Ankara farkı Ankarada küçük ev yok 😀
Ama bu evde eski işte hanmeli hanmeli dediğin gibi burasıda lojman girrerken banyo mutlak yaptırdık ama yinede eski duvarlar bile yamuk 😁😁 bir çerçeve ayna falan alıp takıyorum kendini hiç göstermiyor
Sadece çocuk için ortamı iyi işte 🤗
Siz düşünüyor musunuz canım çocuk ne kadar oldu evleneli ?

Back
X