• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom ben bugün ne yediğimi falan yazmayimçünkü pek bisey yiyemedim moralim bozuktu mideme vurdu çok kötüydüm yazmasam olur mu aklımda bile değil aradabi peynir yedim sadece en net o aklımda
Kızın pesinde koşarken 5000 adim atmışım yine
Az yemen sorun değil balım olduğu kadar yaz önemli olan çok yememen :21::21:

Amanın yakalandım. :KK70: Dizi izliyordum yarışmayı unutmuşum bilee. Beni affetmeniz için şunu söyleyim kaptanım. Çalışmam boşa gitmemiş. Sonuçlar açıklandı. Sınıfı geçtim. :KK70: :KK70:

Tamam orticim merak etme. Yarın son dinlenme günüm. Sonrasında pilatese de tekrar başlayacağım inşallah. Seni yarı yolda bırakmaaam. :KK50:
Pilatesle bi ebru sallı zayıflıyor birde sen

IMG_20200718_235206.webp
Sıradaki fotografimi isteyip de zayiflayamayanlara armağan ediyorum😅
Hep son dk yuruyesim geliyo 😂😂 tebrik ediyorum kizlar hepinizi🥰🥰🥰

Cherry Mom Cherry Mom ben bugün ne yediğimi falan yazmayimçünkü pek bisey yiyemedim moralim bozuktu mideme vurdu çok kötüydüm yazmasam olur mu aklımda bile değil aradabi peynir yedim sadece en net o aklımda
Kızın pesinde koşarken 5000 adim atmışım yine
Niye öyle kendini üzüyorsun :(
Menüde aklında ne kaldıysa yaz canım hem x alma hemde sporun burada kaynamasın listeye ekleyene kadar unuturum 😔

Yaaa ortim benim çok sevindim 💕💕💕 bende bgn dışarı çıkarken eşimin hiç giymediği bir kotu vardı ona el attım bol bol tam boy friend pantalonu oldu birde geçen tshirtünü bir yıladım kücück kaldıydı onu giydim o kadar güzel oturdu ki. Eşim diyormi sen eridin ya baya 😬😬 çokk mutlu oldum bende :KK76::KK76: zayıfladıkca dahada güzel olcak inşşş
İnsan gerçekten çok çok mutlu oluyor. Valla okul açılana kadar iyice sıkıcam, sonra arkadaşların tepkisini merak ediyorum asıl. :D Çok kilo vermeye başladığımı kimseye söylemedim.
Vallaha oturarak zayifladin hayranım ne diyeyim
Hahahahahaha nazar etmeyelim lütfen. :D Kalori alımına ciddi manada dikkat ediyorum. Bir de bol su içmeye çalışıyorum. Bir de benim yaşam tarzım hep sandalyede, sırada oturmak üzerine. O yüzden vücudum yemekten kısınca direkt kilo vermeye geçiyor sanırım.

Gelenedim orti bgn. Disari piknige gittik esimle ama aklim burda kaldi giremedim diye.

Zorlayalım be ortiii.benim bugğnkü kaçamaklarım olmayaydı iyidi ama işte ben bilemedim onu ama neyse daha yolun cok başı hızla toparlanıyorummm ve deli gb spora dönüyorum şıkıştığım yerde kabak yogurt 🤣🤣

Ayyy kaptan bgn soylemesi ayip kuruyemis aldiydim bi keyif yapalim kari koca balkonda diye. Biraz kk ya gireyim dedim esimin isi varken yazilanlari gordum simdi sen ve ortmin bogazimda kaldi yaaa yiyemedim iyi mi 😬😬
Olsun, sen yine de aktifsin. Bu halini çok seviyorum. :KK200: Tabii zorlayalım olmadı yarın yoğurt mayalayacağım. En kötü yoğurt detoksu yaparım. :D Kuruyemiş sağlıklı ama o kadar kalorili ki ortiii, iyi ki yememişsin. Bir daha aklına hep profilimdeki tavşan gelsin yemek yemeye kalktığında. Ye-me! :D

Amanın yakalandım. :KK70: Dizi izliyordum yarışmayı unutmuşum bilee. Beni affetmeniz için şunu söyleyim kaptanım. Çalışmam boşa gitmemiş. Sonuçlar açıklandı. Sınıfı geçtim. :KK70: :KK70:

Tamam orticim merak etme. Yarın son dinlenme günüm. Sonrasında pilatese de tekrar başlayacağım inşallah. Seni yarı yolda bırakmaaam. :KK50:
Haydi ortiiiii :KK5: bu hafta herşeyde 1. Olallımmm. Sen bomba gb dön sahalaraa bendebomba gb gireyim listeye.

İnsan gerçekten çok çok mutlu oluyor. Valla okul açılana kadar iyice sıkıcam, sonra arkadaşların tepkisini merak ediyorum asıl. :KK70: Çok kilo vermeye başladığımı kimseye söylemedim.

Hahahahahaha nazar etmeyelim lütfen. :KK70: Kalori alımına ciddi manada dikkat ediyorum. Bir de bol su içmeye çalışıyorum. Bir de benim yaşam tarzım hep sandalyede, sırada oturmak üzerine. O yüzden vücudum yemekten kısınca direkt kilo vermeye geçiyor sanırım.

Olsun, sen yine de aktifsin. Bu halini çok seviyorum. :KK200: Tabii zorlayalım olmadı yarın yoğurt mayalayacağım. En kötü yoğurt detoksu yaparım. :KK70: Kuruyemiş sağlıklı ama o kadar kalorili ki ortiii, iyi ki yememişsin. Bir daha aklına hep profilimdeki tavşan gelsin yemek yemeye kalktığında. Ye-me! :KK70:
Ayyy baktık sıkıntı orti yapalım bir yoğurt detoksu. O zaman yarın birwzcık bende yiyeyim mi akşama sabaha birazcık artırayım. Yaa ben çok seviyorum yürümeyi. Ve hiç zamanım olmuyordu. Ama şimdi kendime yöntemler buldum tel konuşması dizi izleme fln. En son ne zaman yatarak dizi izledim bilmiyorum 😬😬 ama bu kilo aldığım zamanlar eşim hadi yürüyelim derdi gidemezdim çok yotuşurdum resmen yürümek çok zor geliyordu.Bgn sıcakta yürüyoruz diyorum ki insan hafikeyince sıcakta terlemiyorr bile.Güzel bişi şükürr

Sabah
75 gr yıfkadan börek
1 yumurta
60 gr peynir
Donates salatalık

Öğlen
1 mocka latte

Akşam
5 tatlı kaşığı ciğer
5 tatlı kaşığı karabuday
2 adet ceviz
4 tane üzüm

Spor 22 bin adım
Sıvı 2 lt su 2 bardak yeşil çay Cherry Mom Cherry Mom pacman pacman
Kaçamak lafını duyunca kendimi menüye hazırlamıştım ama ama mocha latte mi........ Bunu kalbim kaldırmaz... Ne kadar kalorili o. :KK14: Nolur bir daha içme. :D
Haydi ortiiiii :KK5: bu hafta herşeyde 1. Olallımmm. Sen bomba gb dön sahalaraa bendebomba gb gireyim listeye.
Bir daha mocha içip börek yemezsen olabiliriz. :D Tabii ben de spor yaparsam hahahaha

Ayyy baktık sıkıntı orti yapalım bir yoğurt detoksu. O zaman yarın birwzcık bende yiyeyim mi akşama sabaha birazcık artırayım. Yaa ben çok seviyorum yürümeyi. Ve hiç zamanım olmuyordu. Ama şimdi kendime yöntemler buldum tel konuşması dizi izleme fln. En son ne zaman yatarak dizi izledim bilmiyorum 😬😬 ama bu kilo aldığım zamanlar eşim hadi yürüyelim derdi gidemezdim çok yotuşurdum resmen yürümek çok zor geliyordu.Bgn sıcakta yürüyoruz diyorum ki insan hafikeyince sıcakta terlemiyorr bile.Güzel bişi şükürr
Nasıl yapıyorsun ya? Ben evde pineklemekten başka şey yapamıyorum. :D Ben covid'den biraz fazla korktuğum için dışarı çıkmıyorum pek. Walk'lar da öyle kalıyor diyordum ama... Evde eğer öyle bir şeylere kendimi zorlasam çok iyi olur.

Back
X