• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Veee yenii bodylerrr bakalım efsane ikili kim olacak ??

**Yeni gelen kızlar olduğu için özet geçeyim bodylik sisteminde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili kazanır 💪

Herkes bodysinden sorumludur menüleri sporları takip etmeli, rakip bodylere karşı sevmeli korumalı kollamalıdır :KK70:

Birinci olan ekibe o hafta yapılan spor tablosunda ek +500 puan eklenir 😎😎

**Yeni gelen kızlar olduğu için özet geçeyim bodylik sisteminde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili kazanır 💪

Herkes bodysinden sorumludur menüleri sporları takip etmeli, rakip bodylere karşı sevmeli korumalı kollamalıdır :KK70:

Sert kayaya çarptım galiba..:KK17: Normalden daha çok dikkat etmem gerek... Bugünkü menümü görmezden gel yarından itibaren süper menüler gelecek inşallah..:KK19:

Pac-man kızım benle orti olmuşsun benim kadersiz kaderim senide içine çekebilir ekstra dikkat et emi bana dokunan bitiyor 🙈🙈 pacman pacman

Buyrun buda haftalık spor listemizzz ♥️♥️
1. 2436 puan ile C Cagrihilal1 :halay: :sampiyon: vee 1. Ekip ezici üstünlük ileeeee yes fitttttt :KK71::KK71:
Tebriklerr kızlar 😎

IMG_20200725_220345.webp

E sra'dir adı
M eneksede yoktur bakisı
N erde olursa olsun eksik etmez yardiminı
İ yidir sayesinde 5. takimı
S uskun bu gidişle olacak hastası (burayı pacman pacman im kralicem görmesin😂😂)
Cherry Mom Cherry Mom
Yürüyüşe çıkacağım üzerine düşünemedim ama yine yazarım inşallah🥰🥰🥰🥰
Suskun hanum valla korkutuyosun benı. Bu gun 1. liği sana mı kaptırcaz yahu. Gideyim biraz daha yuruyeyım en ıyısı. 11'de bildiriyoruz dimi Cherry Mom Cherry Mom

Ben eskiden de step ve bisiklet ile zayıflamıştım ondan aldım ama gerçekten etkili mi en azından yürüyüş gibi bacağımı agritmadi
Tempolu yapınca bence etkili canım sende ise yaramis emin ol yine yarar.kucuk bı hareket bile olsa faydasını görmek için devamlılık şart unutma😉
♥♥♥♥♥ Ayyyy canımmm teşekkürler hadi çık ağzına eline sağlık 🤗🤗🤗
Gittim geldim bile🙈geldim misafir geldi dusumu zor aldım🙈
Yakın olsak hepinizi incecik yapardım vallahi hem beslenme koçu hem spor koçu. Askeriye sistemde zayıflatırdım salondan sürünerek çıkardınız. :KK70:

İyi gidiyor balım sıkılaşmaya çalışıyorum biraz geri kilo aldım tabi diyeti bir anda bırakınca. Şimdi yine dikkat ediyorum karnitin aldım onu kullanıyorum 2 gündür. Olmadı pazartesi günkü kiloma göre alt listeye giricem tekrardan üste giremem bir 6 ay kadar ama. :KK70:

Senin de az kaldı mezuniyete Allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah AMİN:KK200::nazar:
Kız eridin bittin ne sikilasmasi🙈🙈ha var diyorsan da kısa sürede halledersin eminim🥰🥰🥰
Sabah biraz gec uyandım yürüyüşe çıkamadım. Jillian yapicam demiştim ama halim yoktu yapamadım. Öğleden sonra hava kapanınca teyzeme kahve içmeye gittim yürüyerek 35 dk sürdü. Kahve içip kalktım yine yürüyerek eVe geldim.
Şimdide eşimle sahile yürüyüşe çıktık ama kesin benden fazla yürüyen olmuştur. 🤗
Süpersin canım🥰👏👏👏
Buyrun buda haftalık spor listemizzz ♥♥
1. 2436 puan ile C Cagrihilal1 :halay: :sampiyon: vee 1. Ekip ezici üstünlük ileeeee yes fitttttt :KK71::KK71:
Tebriklerr kızlar 😎

Eki Görüntüle 2667713
Canım boş olan günde 9700 adimim vardı, menü yazmayınca spor da kalmış🙈

Suskun hanum valla korkutuyosun benı. Bu gun 1. liği sana mı kaptırcaz yahu. Gideyim biraz daha yuruyeyım en ıyısı. 11'de bildiriyoruz dimi Cherry Mom Cherry Mom
Ay ben de merak ettim ama misafir de var🙈çocuklarla oynama bahanesiyle az daha adım atayım🙈 birsevgi birsevgi ye de yazmıştım ama😂😂

ooo SaskinAnne SaskinAnne bu hafta senle ben olmusz sende stepper bende steper o zaman bu hafta spora saralım hıc tartıya bakmadan kafamızda kurmadan spor yapalım bence cok saglam gıdıcek bırde gecelerı odem cayı yapalım ne dersın

kizlar iyi aksamlar
kahvalti 9da bir büyük pancake, bio maple syrup vardi üzerinde, kahve
öglen 1de az kuruyemis, 2 hurma, sütlü kahve
ögleden sonra 5 te bir bira, iki catal firinda kiymali makarna
spor yok.
Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
Pek iyi bir menü olmamış bugün canım :KK43:
Pancake birde şuruplu gerçi bio maple nedir bilmiyorm bizdeki şuruplar gibi algıladım
Kuruyemiş çiğ kuruyemiş ise iyi ama kavrulmuş ise yine kötü :/
Bira zaten malum kalorili
Makarna Allah'tan az olmuş 😬😁

Son düzenleme:
Back
X