- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #365.681
Sanki bel kismimda incelme var gibi karnım aç olduğu için mi bana öyle eliyor acabaÖyle sakalar yapma bana ortim yüreğime iniveriyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bel kismimda incelme var gibi karnım aç olduğu için mi bana öyle eliyor acabaÖyle sakalar yapma bana ortim yüreğime iniveriyor![]()
yok yok incelmedir oo ortimmSanki bel kismimda incelme var gibi karnım aç olduğu için mi bana öyle eliyor acaba![]()
Güzel bı başlangıç canım ne güzel 6lari görmeden toplamak en mantıklısı,kutluyorum seniGünaydın, güzel haftalar
Bu sabah tartıldım, güncel kilom 59.1.
Cuma hedefim 58.5 olsun ama hiç bilmiyorum tutturabilir miyim...
A Asya2600
S Suskunhanim
Cherry Mom
Vardır o vardırSanki bel kismimda incelme var gibi karnım aç olduğu için mi bana öyle eliyor acaba![]()
hadi canımGünaydınn
Bugün adım yarışı var kızlar, unutmayın![]()
Doğru adrestesiniz,hosgeldinizselamlar
bende katiliyorum araniza
ADINIZ: kirmizi
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:67.6
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZgretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik ve emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mıco ve insulin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:canim oyle istiyo:)
1 hafta once diyetisyene basladim. baslarken kilom 69.1 di, suan -1.5 kilo ile size katiliyorum. insallah hedefi de goruruz cok uzamadan
Ne güzel ! Ben de walk challenge ı gördüm adım sayarımı buldum. Pili bitmiş ayarladım. Öğleden sonra yürümek istiyorum, hiç olmadı akşam çocuk uyuyunca çıkacağım.Günaydın kizlar yürüyüş bitti eve geldim sular kesik![]()
Ölçmeyi de unuttum midem ağrıyordu dünkü fazla süt ürününden sabah tartılıp ilaç aldım ama tartıda baktım yag oranına bu hafta verdiğim kilonun tamamı yağdan gitmiş ❤yok yok incelmedir oo ortimm
Yarın sabah ölçeyim farz oldu artıkGüzel bı başlangıç canım ne güzel 6lari görmeden toplamak en mantıklısı,kutluyorum seni
Vardır o vardır
hadi canımben rutin yuruyusumu tamamlamadan görsem iki tür daha atardım
Doğru adrestesiniz,hosgeldinizbransiniz?
Cherry Mom boyu boyuma diyesim geldi
![]()