- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #366.281
Aynen öyle dediğim gibi gram olayına çok kafanı takma önemli olan ne yediğin. Bende senin geçtiğin yollardan geçtim 2 aydır diyetteyim hala daha 2-3 daha vermeye çalışıyorum. Sabahları peynir yumurta yeşillik domates zeytin gibi seçenekleri değerlendir. Arada yulaf kepeğini ya da ezmesini yoğurt veya sütle de tüketebilrisin buda güzel bir kahvaltı.diyetkolik 90 gr tas kebabina 55 kalori veriyor usteik uygulama daha fazla:) diyetkoligr gore 150 kalori bile etmiyor aksam yemegim.
normalde bende tartisiz gidiyordum. goz karari, cok dusunce gucten tartayim bakalim dedim sonuclar bu sekilde cikti. ama zaten et grubu icin gunde 90-100 gr maksimum diye listede belirtilmis
dedigim gibi bendeki olay tamamen miktarlar bence. kaldiki kahvaltida yarim kalip peynir yemedigim surece gram onemli degil alacagim kalori 200-250 yi bulmaz sadece peynir domates ve bir dilim ekmekle
Aralarda ki ben ara öğün yapmam diyette ama benim uyguladığımı tavsiye etmiyorum tabi herkesin bünyesi yaşam şekli farklı, neyse işte aralarda badem, ceviz, leblebi gibi tok tutacak sağlıklı yağlı yemişler, meyveyi seviyorsan ölçülü meyveler
Öğle ve akşam öğünlerinde ise et ürünleri, sebze ürünleri, yoğurt kefir genel olarak bu şekilde beslenirsen ve miktarları çoook abartmazsan kilo vermemen mümkün değil özel bir sağlık problemin yoksa.
Ekmek de minimum seviyede. Tuz mümkünse çok az zaten peynirden oradan buradan tuz geliyor. Yağ olarak zeytinyağı günde 1 yemek kaşığı en azından kullanabilrisin.