• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese
tartılmamız gerektiğini bilmiyordum, pazartesi tartılmıyormuyduk, ben tartıldım sabah ama kıyafetlerimle -300 deydim.
İlk gün etkisi -600 -700 gitmiştir benden, muhtemelen ödemdir gidenler.

Çok geçmiş olsun. Aklına hiç kötü şeyler getirme. Herşey güzel olacak.
konuyu bilmiyorum, nasıl temas edilmiş biraz anlatabilir misin?
Eşimde var canım iş yerinden

Canım benim
Nasılsın senin yerin ayrıydı bende seviyordum senle sohbet etmeyi 😊
Sağol canım senin de öyle ❤️
İyiyim çok şükür canım oglusla memlekete geldik yabancılık çekiyor ve her zamankinden daha çok yapışık bana 😏 sağlığı yerinde olsun da napalim.Senin prenses nasıl ?
Bir de ailende Korona olanlar mi var canım ? Geçmiş olsun

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım bugün yine avmlerde gezdim kendime 1 kumaş pantolon 1 de body aldım siyah ikiside. Altına da beyaz spor ayakkabı. Çok hoş oldu üstümde. :21:Body S beden pantolonda 34 bedendi. Çok mutlu oldum alırken eşime fotoğraf attım o da çok beğendi. Allah sizden razı olsun beni gruba aldınız sayenizde 10 kilo verdim eski mutlu günlerime kavuştum. :dua: Şimdi biraz da sıkılaşayım tamamdır bu iş. :sampiyon: :sampiyon:
Senden de razı olsun canım aama tamamen senin başarın♥️ bu irade ile bu sonucu elde etmen kaçınılmazdı çok sevindim adına insanın giydiğini yakıştırması içine sindirmesi gibisi yok ♥️♥️🤗

Sabah -600 görmekte ne bileyim 😊
Günaydın kizlarrrr
Ama gerçekten son birkaç gündür yemek yiyesim yok zayıflamak için yememezlik yapmıyorum zira yemeden kilo verilmez biliyorum
Eşimin durumu bayramda ayrı olmamizdün aileme de psr testi yapılması ki Allah razı olsun bayram demeden çalışıyorlar 60 yas üstü ve kronik rahatsızlığı olan temaslı herkese yapıyorlarmış onların sonucu ne çıkacak diye düşünmekten iştah kalmadı tabi
Kardeşimin negatif çıkmış diğerlerini bilmiyoruz ama onlarda negatiftir muhtemelen aynı evdeler çünkü belirtileri de yok

Neyse güzel günler yakındır ❤
♥️ Çok sevindim canım dediğin gibi kardeşin temizse onlarda temizdir inşallah
Güzel günler yakın tabi öyle görünüyor ki hepimiz geçeceğiz bu süreçten sende tecrübelerini anlatırsın artık bize 🙈 içini ferah tut kızına sıkı sıkı sarıl 🤗♥️

Sağol canım senin de öyle ❤
İyiyim çok şükür canım oglusla memlekete geldik yabancılık çekiyor ve her zamankinden daha çok yapışık bana 😏 sağlığı yerinde olsun da napalim.Senin prenses nasıl ?
Eşinde var maalesef :(
Aynı evde çocuğu babasından uzak tutmak büyük sıkıntı bu durumda :(

Sağol canım senin de öyle ❤
Eşimde var canım ama belirtiler üzerinden 12 gün test üzerinden 5 gün geçti.
Ilaci bitti şimdi iyi gibi

sabah aç karnına elma sirkeli ılık suyumu içip yarım saat plates yaptım, kahvaltıda olması gerektiği gibi oldu, gruptan aldığım motivasyon sayesinde :KK19:
Ooooo süpersinnnn 🤩🤩🤩
Elma sirkesii ile bizim takımda da çok zayıflayan oldu doğal elma sirkesi değil mi canım diğerleri aşırı tuzlu ödem yapıyor aksine 🙈

Eltm ve kaynım da atlattılar en büyükleri 16 yaşında 3 çocukları var aynı evin içinde onlara bulaşmadı. rahat ol. inşaallah atlatılır.
Eşimde atlattı gibi sonuna geldi. Çok şükür annemlere de test yapıldı hiç birimize bulasmamis

♥ Çok sevindim canım dediğin gibi kardeşin temizse onlarda temizdir inşallah
Güzel günler yakın tabi öyle görünüyor ki hepimiz geçeceğiz bu süreçten sende tecrübelerini anlatırsın artık bize 🙈 içini ferah tut kızına sıkı sıkı sarıl 🤗
Teşekkür ediyorum
Babamindanegatif ❤ kimse yaşamasın inşaallah tecrübeler de bizde kalsın boşver çok zor oluyor inan böylece unutulsun kimsenin başına gelmesin

Back
X