• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:spor:Haftalık spor tablomuz :spor:
1.miz 2915 puan ile EceZ EceZ 1.grup no kilo tebriklerr kızlar ❤️

**Hafta içerisinde sporları çok az olan
Sibal57 Sibal57 kirmizigitar kirmizigitar U UmutluBen bu hafta daha iyi performans bekliyoruz kızlar ✌️
IMG_20200807_223341.webp

Sibal57 Sibal57 seni son anda listeye alacaktım sıralamada değişmiyordu ama deli oğlum durmadı zaptedemedim hır gür hesaplamanda karışık olması velhasıl bu hafta alacağım aklımdasın

mavimli mavimli sibalı aldıktan sonra ortalama sıkıntısı olmaz ise senide alacağım ama tek bir şartla menülerin daha dengeli olması lazım arada çok gidiyor alkollü günller mezeler fiyuuu :KK70: onlar kalori bombası olur diyeti çok etkiler bunları dengelerim dersen süper olur bizim için ♥♥
tamam fiyuuu yok kaptanim sen yeterki al beni azimle calisip tüm kilolari verecegim 🥰

tamam fiyuuu yok kaptanim sen yeterki al beni azimle calisip tüm kilolari verecegim 🥰
Alacağım canım bu hafta seninde girmen lazımdı da cidden nota alacağız derken 3.olduk bende anlamadım :KK70: kusura bakmayın yoksa ekipte devamlılığı olann herkes aklımda verdiği kiloya bakmıyorum kimi az verir kimi çok verir önemli olann istikrar benim için

Back
X