- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #370.801
O zmn ben bu hafta kilo alıp geleyimHedefinin min yüzde 10 olması gerekiyor ivit :) çok zayıf olur senin için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zmn ben bu hafta kilo alıp geleyimHedefinin min yüzde 10 olması gerekiyor ivit :) çok zayıf olur senin için
Ben inerim 48e falan da ama eminim annem bu defa döver beni. Hergün arayıp ekmek yedin mi, bugün ne yedin diye soruyorHedefinin min yüzde 10 olması gerekiyor ivit :) çok zayıf olur senin için
Grup için mi bozulsam kendim için mi bilemedim canımAnammmmm 5000 ler ile birincilikler oluyorr ekip nerelerdesinizzz
Herkes toptan bozulsun benceGrup için mi bozulsam kendim için mi bilemedim canım![]()
Kilo alınca da 6 ay geçmiş olması gerekiyor mezuniyettenO zmn ben bu hafta kilo alıp geleyim![]()
Yani hiç bi şekilde giderim yokKilo alınca da 6 ay geçmiş olması gerekiyor mezuniyetten![]()
Takım nasıl sessiz demi? Halbuki önceden cevap yetiştiremezdik
Zayıflama grubunda zayıflamak isteyenler olmayınca olmuyor ittirmeyle bir yere kadar hiç birşey demiyorum artık bu yüzden herkesin kendi kararı ben isteyenlerle devam etmek istiyorumTakım nasıl sessiz demi? Halbuki önceden cevap yetiştiremezdik![]()
Haklısın cnm. Bizim dönemlerde nasıl heyecanlı idik hepimiz.Zayıflama grubunda zayıflamak isteyenler olmayınca olmuyor ittirmeyle bir yere kadar hiç birşey demiyorum artık bu yüzden herkesin kendi kararı ben isteyenlerle devam etmek istiyorum
Heyecan ve istekle zayıfladık zaten :) bizim yanımıza kâr kaldı dileriz diğer arkadaşlarada öyle olurHaklısın cnm. Bizim dönemlerde nasıl heyecanlı idik hepimiz.
Aaaaaaaaaa keşkemmm yazsaymışımmmm oyyyyy
07.09 wallkk Challenge sonuçları
1.SaskinAnne 5668 adım
2. @seyrekyagmur 5420 adım
15 kişilik ekipte 2 kişi walk yapıyorarkadaşlara sürpriz olarak +250 spor puanı ekledim yazmayanlarda evde otursun
Evet bende yazmayanlara ceza gibi olsun dedimAaaaaaaaaa keşkemmm yazsaymışımmmm oyyyyy![]()
kaptanim ne diyosunBenim anlamadığım bu aylarda zayıflamak isteyenler olurdu okulları bekliyor sanırım herkeskatılmak isteyende yok calypso95 de izne ayrılıyor umut ayrılacak ekip kalacak 5 kiişi 3 kişi altına düştümü etap dışı kalıyoruz büyük risk
![]()
Yokkikaptanim ne diyosunyeni gelenler olmaz mi davet etsek?
Selam canım tabiki herkesin işi gücü olur çalışanına çalışmayanında çocuğu olanında olmayanın da ama günün illaki bir vaktinde buraya gelip 3 5 yazma vakti vardır. Ben her boşlukta kurallar cart curt demek istemiyorum ama belkide kuralları devreye sokmak lazım çünkü geride devamlı kişileri kovalayan bir ben olmak istemiyorumben bugün cok yogundum kizlar kusura bakmayin. is güc kosusturmaca fazla bu aralar ona ragmen en kücük boslukta buraya bakiyorum valla![]()
evet gruba nazar mi degdi ne, cok coskuluydu burasi noldu böyleSelam canım tabiki herkesin işi gücü olur çalışanına çalışmayanında çocuğu olanında olmayanın da ama günün illaki bir vaktinde buraya gelip 3 5 yazma vakti vardır. Ben her boşlukta kurallar cart curt demek istemiyorum ama belkide kuralları devreye sokmak lazım çünkü geride devamlı kişileri kovalayan bir ben olmak istemiyorum![]()