Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şaka yaptım canım. Yicen tabiki. Eritirsin hem sen. Artık biliyorsun nasıl yapacağını😇
Bugün açım 🤭 bir gün ye 2 gün aç kal felsefesi ile ilerleyeceğim 🤭🤭

Yani açım dediğim
Sabah 8.45 gibi 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
Ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
Öğlen 1 tabak dolusu yogurt kabak yedim
Akşamda yoğurt kabak yerim
Acıkırsam biraz badem ceviz tarçınlı süt ile günü kapatırım yarında aynen yapacağım 😁 cumaya ben hazırım etap 1.olcam 🙄 allahıımmm bu 5.takım beni çok üzüyor Reyyan

Yani açım dediğim
Ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
Acıkırsam biraz badem ceviz tarçınlı süt ile günü kapatırım yarında aynen yapacağım 😁 cumaya ben hazırım etap 1.olcam 🙄 allahıımmm bu 5.takım beni çok üzüyor Reyyan
Demek 1.olacaksın bakalım bakalım kim olacak o birinci😙
Ya bende çok üzülüyorum 😔 çok garipleşti buralar

Yani açım dediğim
Ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
Ama sen elinden geleni yapıyosun. Ki çok da toleranslısın. Kendini daha fazla üzme

Günaydın herkeseeee ☀☀☀
@portkatal9 sen nerelerdesin canım ?
SaskinAnne SaskinAnne bu hafta menüleri unutma haftan 🙈
@pacman sahi iyi misin 😳
Unutmadım fırsat bulamadım
Bugün okula gidecektim gece hazırlık ütü falan yapınca tel de sarjdaydi ondan yazamadım
Okul günü olunca adım sayim artti

Devam ediyor şükür ama çok zorlaniyorum ben bu sıra 🙂 Daha dün hamile olduğumu öğrendim hemen başladı ye iç demeler 😂😂
Hahaha bugünün hasretiyle zor durdular tabi içlerinde ne varsa bir anda saldırıya geçecekler 🤭🤭
5.takım bebişi sağlıkla gelsin inşallah ❤️❤️ annesi onun için fazlalıklarının çogunu verdi zaten 🤗 kendisine yer açıldı 🤭🤭🤭

Selam canım 🖐
Kalorilerle savaş lafı şu ara biizm ekip için oldukça uzak 🙄 savaşı bırak ekibe yazan bile yok 😔
Aaa nasıl ya? 2 hafta önce gayet aktif ve canlıydı buralar oysa ki. Paylaşımlara bakayım kim ne yemiş ne taktik uygulamış diye ama bu mesajın ile bir miktar üzüldüğümü söylemeliyim..

Devam ediyor şükür ama çok zorlaniyorum ben bu sıra 🙂 Daha dün hamile olduğumu öğrendim hemen başladı ye iç demeler 😂😂
Yaaa gözün aydın, belki bu süreçte bir diyetisyenden yardım alarak ilerlesen senin için daha iyi olur. Hem bebeğin alması gereken vitamin/kalori vs bunlardan kısmamış olur hem de formuna da dikkat etmiş olursun. Sürpriz mi oldu gebelik yoksa planlı mıydı?

Yaaa gözün aydın, belki bu süreçte bir diyetisyenden yardım alarak ilerlesen senin için daha iyi olur. Hem bebeğin alması gereken vitamin/kalori vs bunlardan kısmamış olur hem de formuna da dikkat etmiş olursun. Sürpriz mi oldu gebelik yoksa planlı mıydı?
Canım kendisi diyetisyen zaten 🥰

Back
X