Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A arvenberen15 ilk sayfada kuralları okuyup uygun ise kabul ettiğini yazar mısın? Bide aşağıdaki formu cevablar mısın?

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Kuralları kabul ediyorum. YAŞINIZ: :38 BOYUNUZ: :158 KİLONUZ: :87. HEDEF KİLONUZ: 70 MEDENİ DURUMUNUZ:Evli MESLEGINIZ:Öğretmen ÇOCUK SAYISI:1 DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır. KİLO ALMA NEDENİNİZ:Doğum. SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Var tip 1 diyabet, Hipotroidi ve Panik atak. KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve estetik kaygı

Yaa ne güzel bişey eşin için. Kendi alıyor demi eğitimi yoksa eğitim mi veriyor? Her iki şekilde de çok güzel. Baba oğul beraber yapsınlar dersi bari 🤭
Kendi alıyor canım aslında geçen yıl temelini oluşturdu gitti kursa falan ama YDS den 80 alması lazım biraz daha çabalıyor. 80 alırsa yurt dışında çalışma imkanı var biizim için maddi manevi çok iyi olacak bakalım 🤗
Bu arada yağmur burayada geliyor galiba 🤩

Kuralları kabul ediyorum. YAŞINIZ: :38 BOYUNUZ: :158 KİLONUZ: :87. HEDEF KİLONUZ: 70 MEDENİ DURUMUNUZ:Evli MESLEGINIZ:Öğretmen ÇOCUK SAYISI:1 DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır. KİLO ALMA NEDENİNİZ:KK70:oğum. SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Var tip 1 diyabet, Hipotroidi ve Panik atak. KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve estetik kaygı
Teşekkür ederiz form için hoşgeldin aramıza 🤗yine bir öğretmen takımda bolca meslektaşın var 🤭 ♥️

Kuralları kabul ediyorum. YAŞINIZ: :38 BOYUNUZ: :158 KİLONUZ: :87. HEDEF KİLONUZ: 70 MEDENİ DURUMUNUZ:Evli MESLEGINIZ:Öğretmen ÇOCUK SAYISI:1 DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır. KİLO ALMA NEDENİNİZ:KK70:oğum. SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Var tip 1 diyabet, Hipotroidi ve Panik atak. KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve estetik kaygı
Tamamdır. Hergün akşam günlük Menü ve sporlarımızı üst kısımda da etiketli olan

Bu sayfada paylaşıyoruz.

Günaydın
Benim bu aralar inanılmaz migrenim tutuyor sabah yine baş ağrısı ile uyandım akşam banyo yapıp yatmıştım saçım islak kalınca sabaha başladı ağrısı
Kiza da akşamdan dışarı çıkacağız demiştik küçük anlamaz demedik sabah kahvaltıya götürdük hiç anasına çekmemiş bisey yemedi çocuk 🤦🏻‍♀️ oynattik gezdirdim geldik ama tabagindaki peynirleri hep ben yedim 😱 eve geldim sabahla arada 500 gr var okadar peynir yemişim para verdik boşa gitmesin dedim 😂
Akşama tövbe yemem ağzımda beyaz peynir salatalik tadı var halen
Çok geçmiş olsun başında bu hastalık varsa kendine bebek gibi bakman lazım çünkü biizim öyle ay kapımı kapatım kalın perdemi çekeyim uyuyayım lüksümüz yok 🙈
Susuz kalma,aç kalma,saçını asla nemli tutma 😔 rüzgarda kalma,fazla çikolata yeme baharatlı şeylerden kaçın ve hatta peynirde çok kötü tetikler 😑 ne fazla uyu ne az uyu ortala 7 8 saat 🙄 ağrıyı hissettiğin andada hapını al canım sen herhalde sadece ağrı olunca hap alıyorsun devamlı kullanmıyorsun ?ayda 4 atak ve üstü oluyorsa önleyici tedaviye başlıyorlar bende şuan öyle 3 aydır çok iyiyim şükür ♥️ eskiye göre iyiyim tabi 🤭

Kendi alıyor canım aslında geçen yıl temelini oluşturdu gitti kursa falan ama YDS den 80 alması lazım biraz daha çabalıyor. 80 alırsa yurt dışında çalışma imkanı var biizim için maddi manevi çok iyi olacak bakalım 🤗
Bu arada yağmur burayada geliyor galiba 🤩
Aaa hadi canım o zaman çok iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊
Ne güzel serinlemiştir demi hava? Ben üşümeye bile başladım hafiften. Hemen uzun kollu badi giydim 🤭

Çok geçmiş olsun başında bu hastalık varsa kendine bebek gibi bakman lazım çünkü biizim öyle ay kapımı kapatım kalın perdemi çekeyim uyuyayım lüksümüz yok 🙈
Susuz kalma,aç kalma,saçını asla nemli tutma 😔 rüzgarda kalma,fazla çikolata yeme baharatlı şeylerden kaçın ve hatta peynirde çok kötü tetikler 😑 ne fazla uyu ne az uyu ortala 7 8 saat 🙄 ağrıyı hissettiğin andada hapını al canım sen herhalde sadece ağrı olunca hap alıyorsun devamlı kullanmıyorsun ?ayda 4 atak ve üstü oluyorsa önleyici tedaviye başlıyorlar bende şuan öyle 3 aydır çok iyiyim şükür ♥ eskiye göre iyiyim tabi 🤭
Tedavi için kullandıkları ilaç ileriki dönemde aizehimer yaptığı için tavsiye etmedi doktorum sadece eksende ağrı hissettiğimde alıyorum tabi o ara geçene kadar mahvoluyorum

kızlar spor tablomuz çok çok vahim ilk defa böyle bir tablo paylaşıyorum inanın 😔 unuttuğum atladıklarım mı var acaba ?

Yoksa biz aç kalarak mı kilo verme cabasındayız çok üzüldüm neler yapabiliriz sizce herkes kendi sağlığı ve günlük hayatı çerçevesinde şu konuya bir el atsın ya :/

Şuan planlı tek spor yapan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak toplam 882 puan ile 1.tebrik ederiz canım 🤩 azmin daim olsun bizede örnek olsun inşallah ♥️

IMG_20200912_192513.webp

kizlar bu aralar ben psikolojik olarak hic iyi degilim, hayatimda ilk defa cinnetin esigine geldigimi hissediyorum gunlerdir. cok katilamazsam ne olur gonul koymayin.
Üzülme bu aralar herkes öyle. Dün işe başlama kararı aldım okeyledim bugün iptal yaptım bazı sebeplerden. Gecici süreçler

Tedavi için kullandıkları ilaç ileriki dönemde aizehimer yaptığı için tavsiye etmedi doktorum sadece eksende ağrı hissettiğimde alıyorum tabi o ara geçene kadar mahvoluyorum
Öyle mi yapıyormuş yaa hepsi mi acaba 🙄🙈 ne taraftan baksan hepsİ zarar işte bunları almasam bu sefer ağır ağrı kesici alacağım o da böbreklere zarar 🤷 o da yetmeyecek serum iğne vs illaki onlarında zararları vardır. Hiç bilmiyordum ama önleyici tedavideki ilaçların öyle bir etkisi olduğunu ben en az bir 6 ay dha devam edeceğim 😑

Be
Öyle mi yapıyormuş yaa hepsi mi acaba 🙄🙈 ne taraftan baksan hepsİ zarar işte bunları almasam bu sefer ağır ağrı kesici alacağım o da böbreklere zarar 🤷 o da yetmeyecek serum iğne vs illaki onlarında zararları vardır. Hiç bilmiyordum ama önleyici tedavideki ilaçların öyle bir etkisi olduğunu ben en az bir 6 ay dha devam edeceğim 😑
Benim bugün 17.500 adim

B
kızlar spor tablomuz çok çok vahim ilk defa böyle bir tablo paylaşıyorum inanın 😔 unuttuğum atladıklarım mı var acaba ?

Yoksa biz aç kalarak mı kilo verme cabasındayız çok üzüldüm neler yapabiliriz sizce herkes kendi sağlığı ve günlük hayatı çerçevesinde şu konuya bir el atsın ya :/

Şuan planlı tek spor yapan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak toplam 882 puan ile 1.tebrik ederiz canım 🤩 azmin daim olsun bizede örnek olsun inşallah ♥️

Eki Görüntüle 2689463
Bende yürüyüş yapıyorum

Back
X