Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo vermek için insanların birbirine motivasyon sağlaması ne hoş bir şey ya😍
Ben de aranıza katılmak isterim izin verirseniz. Evlilik sonrası aldığım kilolara elveda demek istiyorum inşallah🙏
Hoşgeldin 🤩
Evet bu motivasyon sayesinde ben dahil çok kişi hedef kilosuna ulaştı 🤗 sende bizlerle birlikte ulaşırsın umarım ☺️
1. Sayfada katılım formunu doldurursan seni biraaz tanımış oluruz ve yine orada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini ( ediyorsan tabiki 🙈) dönerrsen seviniriz ✌️

ADINIZ: Kuşlu Hanım
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 1,70
KİLONUZ:75,8
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik sonrası yeme alışkanlığının değişmesi ve israf olmasın diye bitirilen tabak tabak yemekler beni bu hale getirdi😔
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : Eskisi gibi istediğim her kıyafetin içine rahatça girebilmek, vücudumdaki fazlalıkları aynada artık görmek istemiyorum

Takim kurallarını okudum, kabul ediyorum 👍

Selaam 💃

2 temizleyici şu( elma tarçın nane limon ))
Sabah: 1 haşlama yumurta, az peynir,1 zeytin,3 hindi füme,domates
Ara:lifalif bar

Öğle:1 denge ekmek üstü marul salatalık ton balığı

Akşam: 1 porsiyon menemen, 3 yk sosisli biber kavurma, 1 TK bal, 2 dl ekmek

1 mandalina, Kurazsapli limonlu yeşil çay
1.5 lt su
Spor yok
Kiraz sapı sahnedee 🤩🤩🤩 bakalım yarında iş görecek miiii 🤭🤭

Millet yazdıkça hemen güncelliyorsun listeyi değil mi :kahve: :)) ahh reyyanım sende olmasan ben ne yaparım ecezde gitti kaptan yardımcısı olan gidiyor çok mu çalıştırıyoruz ne yardımcı olana kadar kız aktif üyeydi :olamaz::KK70:
Evet cnm hep bakıyorum🤭hatta gece falan uyanınca alışkanlık olmuş hemen bakıyorum 🤣
Sağol canım destek olabiliyor isem ne mutlu bana❤️
EceZ çok yoğun çalışıyor galiba ☹️

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik sonrası yeme alışkanlığının değişmesi ve israf olmasın diye bitirilen tabak tabak yemekler beni bu hale getirdi😔
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : Eskisi gibi istediğim her kıyafetin içine rahatça girebilmek, vücudumdaki fazlalıkları aynada artık görmek istemiyorum

Bir öğretmenimiz daha oldu 🤩

Teşekkür ederiz ✌
Memnun oldum 🤗 bende Esra takım kaptanıyım 34 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var şuan çalışmıyorum vaktim oğluma,evime ve foruma gidiyor :))
Kurallarda okumuşsundur 2 haftalık bir deneme süreci olacak bu karşılıklı hem senin takım işleyişini anlaman hemde bizim senin istikrarını anlamamız için 🤗

Buradaki başarının sırrı düzenli olarak takım içinde ve olma menü bildirimlerini aksatmamaktan geçiyor bu sebeple elinden geldiğince bu konuda özverili olursan eminim hedefine hiç zorlanmadan ulaşırsın 🤩

Menülerimizi yazdığımız yer ayrı bir sayfada üst kısımda etiketli yarın itibariyle menü yazmayada başlarsan süper olur ☺

Teşekkür ederiz ✌
Memnun oldum 🤗 bende Esra takım kaptanıyım 34 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var şuan çalışmıyorum vaktim oğluma,evime ve foruma gidiyor :))
Kurallarda okumuşsundur 2 haftalık bir deneme süreci olacak bu karşılıklı hem senin takım işleyişini anlaman hemde bizim senin istikrarını anlamamız için 🤗

Buradaki başarının sırrı düzenli olarak takım içinde ve olma menü bildirimlerini aksatmamaktan geçiyor bu sebeple elinden geldiğince bu konuda özverili olursan eminim hedefine hiç zorlanmadan ulaşırsın 🤩

Menülerimizi yazdığımız yer ayrı bir sayfada üst kısımda etiketli yarın itibariyle menü yazmayada başlarsan süper olur ☺
Peki Kaptanım yarın menümü yazarım. Evet gördüm o sayfayı. Hatta kaçamaklara ceza da veriliyormuş🤩 süper bana da böyle bişi lazımdı. İnşallah herkes hedeflediği kiloya ulaşır 👍

Evet cnm hep bakıyorum🤭hatta gece falan uyanınca alışkanlık olmuş hemen bakıyorum 🤣
Sağol canım destek olabiliyor isem ne mutlu bana❤
EceZ çok yoğun çalışıyor galiba ☹
Destek oluyorsun olmasanda varlığın yeter 😘😘

Ecez evet ya bende üzüldüm kıza umarım bir yoluna sokmuştur ama vakti olsaydı gelirdi diye düşünüyorum

Back
X