- 23 Mart 2016
- 30.492
- 91.360
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.541
Henüz 2 kişi menü yazmış kızlar
umarım menüler yarınn için hafif ve erkenden bitmiştir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 kişiHenüz 2 kişi menü yazmış kızlarumarım menüler yarınn için hafif ve erkenden bitmiştir
![]()
Evet çok isterimKusluhanim merhaba takıma katılmak ister misiniz :))
HoşgeldinizKilo vermek için insanların birbirine motivasyon sağlaması ne hoş bir şey ya
Ben de aranıza katılmak isterim izin verirseniz. Evlilik sonrası aldığım kilolara elveda demek istiyorum inşallah![]()
HoşbuldumHoşgeldiniz![]()
HoşgeldinKilo vermek için insanların birbirine motivasyon sağlaması ne hoş bir şey ya
Ben de aranıza katılmak isterim izin verirseniz. Evlilik sonrası aldığım kilolara elveda demek istiyorum inşallah![]()
Aaa bakayım tekrar5 kişi![]()
Kaçmaazzz. E napalm çarpılar boşa gitmesin maksatEvetöyleymiş
neyse hâlâ eksik var
:))))))
Millet yazdıkça hemen güncelliyorsun listeyi değil miKaçmaazzz. E napalm çarpılar boşa gitmesin maksat![]()
Kiraz sapı sahnedeeSelaam
2 temizleyici şu( elma tarçın nane limon ))
Sabah: 1 haşlama yumurta, az peynir,1 zeytin,3 hindi füme,domates
Ara:lifalif bar
Öğle:1 denge ekmek üstü marul salatalık ton balığı
Akşam: 1 porsiyon menemen, 3 yk sosisli biber kavurma, 1 TK bal, 2 dl ekmek
1 mandalina, Kurazsapli limonlu yeşil çay
1.5 lt su
Spor yok
Evet cnm hep bakıyorumMillet yazdıkça hemen güncelliyorsun listeyi değil mi:)) ahh reyyanım sende olmasan ben ne yaparım ecezde gitti kaptan yardımcısı olan gidiyor çok mu çalıştırıyoruz ne yardımcı olana kadar kız aktif üyeydi
![]()
Bir öğretmenimiz daha olduADINIZ: Kuşlu Hanım
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 1,70
KİLONUZ:75,8
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik sonrası yeme alışkanlığının değişmesi ve israf olmasın diye bitirilen tabak tabak yemekler beni bu hale getirdi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : Eskisi gibi istediğim her kıyafetin içine rahatça girebilmek, vücudumdaki fazlalıkları aynada artık görmek istemiyorum
Takim kurallarını okudum, kabul ediyorum![]()
Aa meslektaşım mı var buradaBir öğretmenimiz daha oldu![]()
Teşekkür ederiz ✌ADINIZ: Kuşlu Hanım
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 1,70
KİLONUZ:75,8
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik sonrası yeme alışkanlığının değişmesi ve israf olmasın diye bitirilen tabak tabak yemekler beni bu hale getirdi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : Eskisi gibi istediğim her kıyafetin içine rahatça girebilmek, vücudumdaki fazlalıkları aynada artık görmek istemiyorum
Takim kurallarını okudum, kabul ediyorum![]()
OooohoAa meslektaşım mı var burada![]()
Peki Kaptanım yarın menümü yazarım. Evet gördüm o sayfayı. Hatta kaçamaklara ceza da veriliyormuşTeşekkür ederiz ✌
Memnun oldumbende Esra takım kaptanıyım 34 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var şuan çalışmıyorum vaktim oğluma,evime ve foruma gidiyor :))
Kurallarda okumuşsundur 2 haftalık bir deneme süreci olacak bu karşılıklı hem senin takım işleyişini anlaman hemde bizim senin istikrarını anlamamız için
Buradaki başarının sırrı düzenli olarak takım içinde ve olma menü bildirimlerini aksatmamaktan geçiyor bu sebeple elinden geldiğince bu konuda özverili olursan eminim hedefine hiç zorlanmadan ulaşırsın
Menülerimizi yazdığımız yer ayrı bir sayfada üst kısımda etiketli yarın itibariyle menü yazmayada başlarsan süper olur ☺
Destek oluyorsun olmasanda varlığın yeterEvet cnm hep bakıyorumhatta gece falan uyanınca alışkanlık olmuş hemen bakıyorum
Sağol canım destek olabiliyor isem ne mutlu bana❤
EceZ çok yoğun çalışıyor galiba ☹