Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün
2 bardak arındiricı su
10.00
2 yumurtalı mantarlı omlet
Domates,salatalik,yesillik
Ara
Rooibos çayı
14.00
Cevizli,lor peynirli,domatesli semiz otu salatası
1 şise maden suyu
Ara
Sekersiz türk kahvesi
18.30
Kasarli kiymalı firin patlican
Salata
21.00
2 bardak arindırıcı su
2 .50 litre su,yarım saat lesli
Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
menün genel olarak güzel ama yanlis yerde orti 😂 bir de arindirici suda ne var?

menün genel olarak güzel ama yanlis yerde orti 😂 bir de arindirici suda ne var?
Günaydın. Evet paylaştıktan sonra fark ettim.
Arındırıcı su tarifi bende birkaç tane var. Bu haftadaki
1 litre suya
1 küçük salatalik ,
1 cubuk tarçın,
Yarı limon ince ince doğranmış kabuklu
1 tutam nane
1 yesil elma. Geceden hazırla sabah ve aksam iç

Günaydın. Evet paylaştıktan sonra fark ettim.
Arındırıcı su tarifi bende birkaç tane var. Bu haftadaki
1 litre suya
1 küçük salatalik ,
1 cubuk tarçın,
Yarı limon ince ince doğranmış kabuklu
1 tutam nane
1 yesil elma. Geceden hazırla sabah ve aksam iç
Aslında hep evde olan malzemeler ✌️ güzelmiş :)

Bazı sorunlar çıktı hem kadindogum hem genel cerrahlik. Gerekirse tomografi de cekilecegim ki şuan gerekiyor gorunuyor. Hayırlısı canım kötü bişey düşünmüyorum suanlik. Pazar pazartesi komposto ve şeffaf salcasiz tanesiz çorba içeceğim bakalım nolcak.bu arada yoğun iş iyiidr direk yüzer ve alışırsın eminim diyetine de dikkat edersin sen. Bu hafta benim bol sporlu geçecek eşim shift değiştiriyor bana eşlik edebilecek misin çalışırken bigun de A AKREPcg A AKREPcg ile yapacaktık sözüm vardı.
Geçmiş olsun tatlım 😘😘 umarım temiz çıkar tomografi sonuçlarında ne zman çekilecek ?

canim daha iyi olmayi isterdim ama ☹ coook halsizlestim ve
burnum tikali sanki acayip bir baharat tikamislar burnumun ici aciyor.
Yapılabilecek birşey varmıymış canım aile hekimi kaydı için ? Kayıtsız olanlara bakan ayrı bir doktor flan olmuyor mu:( biran önce test olur ne ise tedavin başlanır umarım

Şimdi TV de müsait olanlar izleyebilir güzel öneriler var :))

Eklentiler

• IMG_20200919_103407.webp
    IMG_20200919_103407.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 36
Canım eşlik etmeye çalışırım. Olmazsa iş te öğle araları yürürüm. Bugün yürürüm zaten. Hafta içide bakıcam artık. Sabah erken kalkar yürür öyle işe gederim olmazsa. Sözüm söz
seyrekyagmur seyrekyagmur
olur bugün bende yürüyeceğim istersen bugün biz challenge yapalım benim yüzümden ertelemistik zaten 🙈

:))))))
Doğru
Olsuunn tablolara pek yansımadı ama senin içinde iyi bir hafta menüde bir ❎ hedefte sadece 100 Gr eksik var ☺ tartı ise gayet yüz güldürdü 🤩 ✌✌
evet çok şükür gerçekten umdugumdan iyi gidiyor 😊dün olmayan bir pantolonum oldu çok sevindim tartıya daha da iyi yansıyabilir sorunlarım kalksa..
Geçmiş olsun tatlım 😘😘 umarım temiz çıkar tomografi sonuçlarında ne zman çekilecek ?
Tomografi için önce emin olmak istedi genel cerrah kadın doğumun kontrol etmesini testleri yapmasını istedi test o şekilde pozitif çıktı şimdi o bir haftalık ilaç tedavim var salı günü de kolonoskopi var ikisinin sonuncunda ilaçlı tomografiye karar verecek bı sure gelip gidicem yani

Back
X