Canım o halde bize bunları böyle yazki bizde biraz anlayalım öyle bir imaj çiziyorsunki seni motive etmeye çalışan ortağın bile demotive olur haydi birinci olalım diyor üzgünüm ben artıyım diyorsun.
Menünü yazarken içeriği belirttiğin gibiyse özellikle yazki bunu okuyan diger üyelerin motivasyonu bozulmasın inan bunlar bir zincir o yiyor bende yiyeyim birşey olmaz psikolojisine giriyor kafalar bir aşamadan sonra..
Birde benim cidden okudukça moralim bozuluyor kime ne diyeyim ki artık diyorum yada biride hep bana ceza yazıyorsun ama şaşkında hiç ceza yazmıyorsun diyecek diyorum

bu durum eminim ortağınında yada diğer üyelerinde morali bozuluyordur cuma günü kimse ekip ortalaması düşsün istemiyor sonuçta bu takım işi.
ama sen oraya kurabiye yedim ama içeriği şöyle şöyle dersen en azından kimse ona birşey diyemez..
Evet hepimiz insanız yoğun zamanlarımız farklı meşguliyetlerimiz var ama sendeki hamur olaynı bir türlü aşamadık canım umarım başladığın bu diyetisyen dediğin gibi iyi olur ben gerçekten ideal kilona ulaşmanı istiyorum ama bazen sneşn isteyip istemediğn konusunda kararsız kalıyorum

Zamansızlıkta illa sulu yemek yapılacak diye birşeyde yok mesela pide yerine bir kaseye yoğurt Yulaf meyve koy oh mis ne kadar zaman alacak eminim yediğin 2 dilim pideden daha uzun süre tok tutacak şekerin daha dengede duracak şişkinliğene iiyi gelecek vs sen sadece kafa yapını bu yönde değiştirmirmiyorsun ve devamlı az yiyorum zaten diyorsun ama az yemekte bir çözüm değil maalesef umarım derdimi izah edebildim ☺