Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2696553

Ofiste not aldım yediklerimi

Akşam yemeği kabak sote ve 1 kaseden daha az cacık idi

Şimdi sade kahve içicem

Spor 2 bin zıp 😜
Su 2,5 litreyi geçmiştir 😜😜
Maşallah maşallah süper başlamışsın canım
Yarın sabah kilonu + cuma günü hedefini bekliyorm yemeden içmeden tartıl unutma 🤗
Zıpları 500 yapsaydın keşke hamlık olacak bacaklarını iyice esnet canım 🤩

Çok hoş 😂
Bende giremedim sabahtan bu yana eşim isten geldi çok hastaydım sınav olumsuz sonuçlandı artik kesin covid dedim çünkü çok kötüyüm ama doktorumu aradım durumu anlattım ikimizin de ortak kararı izole olup grip ilaci alıp birkac gun gözlemlemek çok sık faranjit olduğum için faranjit olabilir olmazsa pazar günü yaptırırım dedim
Bir diğer ihtimal de hamile olabilirim
Test alacağım yarın
Çünkü çok uyku halim var
Inşaallah faranjittir
Hobaa 🙈 hadi hayırlısı canım ya inşallah bebiişdir olur mu olur valla 🙄🤭

:KK70:aman Allah'ım yandı alt listedekiler ki ben alt listede olsam gecemezdim o menulerle :confused:ay dur sen ne tatlı kaptansin öyle ya bızi de dusunuyo :KK19:
:)) Yok canım öyle acımasızlık yapmazsınız adil olacağınıza inanıyorum hepimizin bakacağı şeyler hemen hemen aynı olacak sonuçta 🤗

Maşallah maşallah süper başlamışsın canım
Yarın sabah kilonu + cuma günü hedefini bekliyorm yemeden içmeden tartıl unutma 🤗
Zıpları 500 yapsaydın keşke hamlık olacak bacaklarını iyice esnet canım 🤩
Tamam bebeğim bak 17 ekime kadar bana en az 5 kilo verdiriceksiniz yoksa sizi yerim. 😬

Zıpları sabah yaptım işe gitmeden🙈 Gün içinde paytak paytak yürümüş olabilirim😂 Ama çok özlemişim 🥰

Ofis değişikliği hiç iyi gelmedi bana, sürekli bişeyler ikram ediyorlar. Çok reddediyorum aslında ama nefsimin önüne geçemiyorum bazen 🙄 Bugün mesela İzmir bombası almışlar, yemedim çocuklarıma getirdim 😂 Aferin bana aferin..

Tek başına diyet asla olmuyor. Bu takımın enerjisi mutlaka serüvenime dahil olmalı.
Benim gibi açlık çeken insanların var olduğunu bilmek bile yetiyor😂

Çok hoş 😂
Bende giremedim sabahtan bu yana eşim isten geldi çok hastaydım sınav olumsuz sonuçlandı artik kesin covid dedim çünkü çok kötüyüm ama doktorumu aradım durumu anlattım ikimizin de ortak kararı izole olup grip ilaci alıp birkac gun gözlemlemek çok sık faranjit olduğum için faranjit olabilir olmazsa pazar günü yaptırırım dedim
Bir diğer ihtimal de hamile olabilirim
Test alacağım yarın
Çünkü çok uyku halim var
Inşaallah faranjittir
tat koku kaybi yoksa faranjittir o bak benim faranjit 3 hafta surdu kulagima kadar vuruyodu ama toparladim hemen... hamilelik olur mu olur bak bakalim testten ne cikacak

Tamam bebeğim bak 17 ekime kadar bana en az 5 kilo verdiriceksiniz yoksa sizi yerim. 😬

Zıpları sabah yaptım işe gitmeden🙈 Gün içinde paytak paytak yürümüş olabilirim😂 Ama çok özlemişim 🥰

Ofis değişikliği hiç iyi gelmedi bana, sürekli bişeyler ikram ediyorlar. Çok reddediyorum aslında ama nefsimin önüne geçemiyorum bazen 🙄 Bugün mesela İzmir bombası almışlar, yemedim çocuklarıma getirdim 😂 Aferin bana aferin..
Bizi niye yiyon gııı :confused: :KK70: elimizden gelen sopayı öhööm pardon desteği veririz :confused:
17 Ekim hayırdır :halay:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 693. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (4.TAKIM) === % 0,816
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (5.TAKIM) === % 0,783
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (9.TAKIM) === % 0.706
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. Natsume === % 3.78 === 10. TAKIM

2. kirmizigitar kirmizigitar === % 2,94 === 5. TAKIM

3. Namaria=== % 2.18 === 9.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

busefit === % -1.07 === 10.TAKIM

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 693. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (4.TAKIM) === % 0,816

2. (5.TAKIM) === % 0,783

3. (9.TAKIM) === % 0.706

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif