Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar gunaydin

dun gece esim oglani uyuturken sizmisti yaninda herzamanki gibi, saat 12,5 ta uyanmis yanima geldi ve kalk bize white chocolata mocha yap icicez, be adam bu saatte ruyanda mi gordun o da nerden cikti icemem ben bu saatten sonra bisi dedim ama vala dayanamadim... kendime cikiletasini cok daha az koymustum ama devami sut nihayetinde. gece gece bir kupa kahveyi goturdum boylece.... sabah ilk is tartiya bakmak oldu🤣

kizlar gunaydin

dun gece esim oglani uyuturken sizmisti yaninda herzamanki gibi, saat 12,5 ta uyanmis yanima geldi ve kalk bize white chocolata mocha yap icicez, be adam bu saatte ruyanda mi gordun o da nerden cikti icemem ben bu saatten sonra bisi dedim ama vala dayanamadim... kendime cikiletasini cok daha az koymustum ama devami sut nihayetinde. gece gece bir kupa kahveyi goturdum boylece.... sabah ilk is tartiya bakmak oldu🤣
Eeee sonuç yok bu yazıda :KK70:

Niye kız daha çok görcez inşallah 😚😚😚
Ben çok spor yapmıyorum. Burada herkes biliyor, ondan dedim. 😂😂🤡🤡
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak pacman pacman kizlaaaar ikinizide çok çok tebrik ederim harika ortalama çıkardınız fekat görürsünüz siz :KK70: dicem haftyaa gram veremicem diyemiyorum şimdilik :cool:
Hahahahahahah teşekkür ederiiz. Haftaya kızışmalı bir yarış var o zaman. 😈😈
Oyy harikasın bebekimm 😍dönüşün muhteşem oldu valla 😎haftaya 1.olamasak da üzülmeyiz artık
Sen de harikasın. İlk hafta yüzdemi 0 almamıza rağmen 1. Olmuşuz. 💃🏻💃🏻 Yine güzel bir yüzde yaparız inşallah. Bozucam diye korkup duruyorum. 😂

Ben çok spor yapmıyorum. Burada herkes biliyor, ondan dedim. 😂😂🤡🤡

Sen de harikasın. İlk hafta yüzdemi 0 almamıza rağmen 1. Olmuşuz. 💃🏻💃🏻 Yine güzel bir yüzde yaparız inşallah. Bozucam diye korkup duruyorum. 😂
Olsun bak spor puanı almanın başka yolları da var demek 😈😹😹😹
Küçük kaçamaklar yaparsın yine 1 çatal 2 çatal :)

Back
X