- Konu Sahibi Cherry Mom
- #372.461
Geçmiş olsun canım. Hayırlisı ile atlattın.kizlar ben de iyilestim bayagibu hafta da karantinadayim ama haftaya sahalara dönüyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Hayırlisı ile atlattın.kizlar ben de iyilestim bayagibu hafta da karantinadayim ama haftaya sahalara dönüyorum
![]()
Çok sevindim. Bu aralar çevremden çok pozitif haberleri alıyorum. Bu güzel haber umut verici oldu.@emnisTesti negatif çıktı kızlar kaptanıniyi geceler.
Sonbahar geldi durulduk yakında geçerGünaydın herkese.2 gündür yazmayı unutuyorum menüyü. Daha doğrusu uyuyakalıyorum.
Alarm kuracağım bu gidişle.
Neler yapıyorsunuz, nasılsınız? Kaptanımız azıcık gidince bile sessiz oldu hemencik. Nasıl oldunCherry Mom ciim? ♥♥
iyi şaşkınım yağmurlu İstanbul gününde bir Türk kahvesi içiyorum şu anÇocuk okumak gelişmek bunların hepsi bu yaşta bana çok zor geliyor Allah sabır güç kuvvet versin bı de diyet aman AllahımMerhaba kızlar nasılsınız
Kaç gündür bir yandan ev temizliği bir yandan ders hazırlığı yapıyorum
Tabi çocuk olunca 2 katı zor oluyor bu durum
Amanın, bi şey olmadı inşallah?Sonbahar geldi durulduk yakında geçeralarm kurman iyi olur unutmazsin canım bende yorgunluktan unutuyorum bazen. Mesela az önce de Yeşilçayimi ocakta unutup çaydanlığı yakmışım
iyi şaşkınım yağmurlu İstanbul gününde bir Türk kahvesi içiyorum şu anÇocuk okumak gelişmek bunların hepsi bu yaşta bana çok zor geliyor Allah sabır güç kuvvet versin bı de diyet aman Allahım![]()
Tamda o aklımdaydı alamadım eczaneden olmazsa bugün alıp yapayımkolay gelsin, cocukla her is zor ama olsunne yapacaksin... sen gebelik testi yaptin mi? bende su kuslardan sonra hala duzenimi kuramadim alt katta yasaniyor yine de udt katta durum.fena onca camasir hala yika yika bitmedi havalarda bi yagiyo bi aciyo icerde kurumuyolar filan... bi de yatili misafirim gelecekmis esimin abisi, hic uygun degilim aslinda canim sikildi.
Sabah erken kalkip not hazırlıyorum kız uyanıyor kahvaltı sonra oda oda temizleyim dedim daha yatak odasından çıkamadımBende ayni durumdayim canim
Yas kaç?Sonbahar geldi durulduk yakında geçeralarm kurman iyi olur unutmazsin canım bende yorgunluktan unutuyorum bazen. Mesela az önce de Yeşilçayimi ocakta unutup çaydanlığı yakmışım
iyi şaşkınım yağmurlu İstanbul gününde bir Türk kahvesi içiyorum şu anÇocuk okumak gelişmek bunların hepsi bu yaşta bana çok zor geliyor Allah sabır güç kuvvet versin bı de diyet aman Allahım![]()
ustelik sinir bozucu bir sebeple, yurtdisinda yasiyor nornalde babasi hasta diye gelmis memlekete, cumartesi ucagi varmis, 2 gun once gelip test yaptiricakmis bizde kalacakmis o arada da. istanbulda baska kimseleri yok cunku otel lazim cunku...Tamda o aklımdaydı alamadım eczaneden olmazsa bugün alıp yapayım
Yatılı misafir bu dönemde ne alakasız ya insanlarda düşünce yok ben oturmaya bile kimseyi almıyorum
Ya pozitif çıkarsa Allah korusunustelik sinir bozucu bir sebeple, yurtdisinda yasiyor nornalde babasi hasta diye gelmis memlekete, cumartesi ucagi varmis, 2 gun once gelip test yaptiricakmis bizde kalacakmis o arada da. istanbulda baska kimseleri yok cunku otel lazim cunku...
ben de karantinayi firsata cevirdim evin odalarini tek tek temizliyorum ve düzenliyorum. cok zaman aliyor amaSabah erken kalkip not hazırlıyorum kız uyanıyor kahvaltı sonra oda oda temizleyim dedim daha yatak odasından çıkamadım![]()
haydaaa ayip ama.ustelik sinir bozucu bir sebeple, yurtdisinda yasiyor nornalde babasi hasta diye gelmis memlekete, cumartesi ucagi varmis, 2 gun once gelip test yaptiricakmis bizde kalacakmis o arada da. istanbulda baska kimseleri yok cunku otel lazim cunku...
evet canim sagolasin.Geçmiş olsun canım. Hayırlisı ile atlattın.
ne yazikki cok dusuncesizler hepsi bu yurtdisiba gitmeden once gelip bizde kalmalar cok emrivaki sekilde yioda bir kac defa oluyor hep te kotu zamanlara debk geliyor ama kirk yilda bir hadi diye olay ciksrtmiuorum da, cidden hep sinir harbi... 38 haftalik hamileyken 7 yetiskin 2 cocuk geldiler bana 4 gun kalmaya, udtelik hala calisiuordum sabah kahvalti hazirlayip evden cikip aksam grlince yemek yapip filan grcirdim ksc gunu artik yorgunluktan odemden agzim yuzuum ters donmustu zaten gittikten 3 gun sknra doguma girdimhaydaaa ayip ama.
ama sorsan sizi cok ozledik o yuzden geliyoruz diyorlarYa pozitif çıkarsa Allah korusun
Parası da vardır yani bi otelde kalsın
Cherry Mom @reyyanK cigerinde olmamasına sevindim snirim o eski enfeksiyonun geçmemiş olabilir umarım öyle olsun iyi olunca yaz meraktayiz kaptanim
Aynen cnm milli ilacımızmış :)sonuca göre verilir cnm çok geçmiş olsun
grubu da bi süre bize bırakabilirsin bence bi de onu düşünme aşkm
acikcasi kovit cikmasa bile supheler o yonde oldugu icin temkinki davranmak adina bu sekilde mudehale ediyorlar genelde pozitif ciksa da cikmasa da cok takilma sen izolazyona dikkat et yeter, fiziksrl olarak iyiysen sorun yok zaten.
cok merak ettik seni ya neyse iyi ki yazdin:)
bu arada gevezeben onca sey yazdim da gecmis olsun yazmadim cenem kurusun, cok gecmis olsun kaptancim
Esra lütfen öyle düşünme uzağında değilsin yakınında anacığı, çok şükür sesini duyuyorsun O da senin orada olduğunu biliyor küçük bir süreç geçireceksin moralini etkileme çabuk kavuşmak istiyorsan moralini yüksek tut ki iyilesmen hizlansin bir de tekken baslasaydi bu da başka bi şükür sebebi. Minnosun bilemez tabi bunları ama alışır sonra da telafi edersiniz çok geçmiş olsunn![]()
kendine iyi bak kaptan bize lazimsin bak ona göre![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
O covid ilacı evet ama negatif bile olsa omsirik ateş olunca covid kabul ediyorlar
Kiminle temas kurdun hatirliyormusun
Testi negatif çıktı kızlar kaptanıniyi geceler.
Oh şükür normal bı enfeksiyondur
Evet büyük ihtimal öyle artık![]()
hadi gozun aydin kaptanimCherry Mom
Çok geçmiş olsun kaptanım ben de ofis açma işleriyle uğraşıyorum o yüzden pazartesi kilosunu unutmuşumkusura bakmayın lütfen
Annelik hastayken de bırakmıyor bizi. Geçici bir durum, oğluna da sana da sabırlar diliyorum. Izole süren bitince bol bol vakit gecirirsiniz
benn geldimmGünaydın herkese.2 gündür yazmayı unutuyorum menüyü. Daha doğrusu uyuyakalıyorum.
Alarm kuracağım bu gidişle.
Neler yapıyorsunuz, nasılsınız? Kaptanımız azıcık gidince bile sessiz oldu hemencik. Nasıl oldunCherry Mom ciim? ♥♥
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | A AKREPcg |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | B bluuee |
2 günde çektiğim bana kalsın seninde küçük çocuğun var ayıbı mayını düşünmeyin kabul etmeyin derim canımama sorsan sizi cok ozledik o yuzden geliyoruz diyorlarbiraz hassas durumlar var ne yazikki cok bisi de diyemiyoruz, ugrasip duruyoru,