Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese. 🥰🌸🌼 2 gündür yazmayı unutuyorum menüyü. Daha doğrusu uyuyakalıyorum. 😂🥺 Alarm kuracağım bu gidişle.

Neler yapıyorsunuz, nasılsınız? Kaptanımız azıcık gidince bile sessiz oldu hemencik. Nasıl oldun Cherry Mom Cherry Mom ciim? ♥♥
Sonbahar geldi durulduk yakında geçer 😊 alarm kurman iyi olur unutmazsin canım bende yorgunluktan unutuyorum bazen. Mesela az önce de Yeşilçayimi ocakta unutup çaydanlığı yakmışım 🙈
Merhaba kızlar nasılsınız
Kaç gündür bir yandan ev temizliği bir yandan ders hazırlığı yapıyorum
Tabi çocuk olunca 2 katı zor oluyor bu durum
iyi şaşkınım yağmurlu İstanbul gününde bir Türk kahvesi içiyorum şu anÇocuk okumak gelişmek bunların hepsi bu yaşta bana çok zor geliyor Allah sabır güç kuvvet versin bı de diyet aman Allahım 🙈

Sonbahar geldi durulduk yakında geçer 😊 alarm kurman iyi olur unutmazsin canım bende yorgunluktan unutuyorum bazen. Mesela az önce de Yeşilçayimi ocakta unutup çaydanlığı yakmışım 🙈

iyi şaşkınım yağmurlu İstanbul gününde bir Türk kahvesi içiyorum şu anÇocuk okumak gelişmek bunların hepsi bu yaşta bana çok zor geliyor Allah sabır güç kuvvet versin bı de diyet aman Allahım 🙈
Amanın, bi şey olmadı inşallah? 😬 Vallahi bir rehavet çöktü herkese. 😂 Hemen havalara adapte oluruz inşallah. 🥰

kolay gelsin, cocukla her is zor ama olsunne yapacaksin... sen gebelik testi yaptin mi? bende su kuslardan sonra hala duzenimi kuramadim alt katta yasaniyor yine de udt katta durum.fena onca camasir hala yika yika bitmedi havalarda bi yagiyo bi aciyo icerde kurumuyolar filan... bi de yatili misafirim gelecekmis esimin abisi, hic uygun degilim aslinda canim sikildi.
Tamda o aklımdaydı alamadım eczaneden olmazsa bugün alıp yapayım
Yatılı misafir bu dönemde ne alakasız ya insanlarda düşünce yok ben oturmaya bile kimseyi almıyorum

Yas kaç?
Ya kızın pek eziyeti yok ama oyun istiyor birde nereye gitsem peşimde minnoş
Tam da su an defterimi yırtmaya çalışıyor
Kalkam da bi kahve yapam 😂🤪☕

Tamda o aklımdaydı alamadım eczaneden olmazsa bugün alıp yapayım
Yatılı misafir bu dönemde ne alakasız ya insanlarda düşünce yok ben oturmaya bile kimseyi almıyorum
ustelik sinir bozucu bir sebeple, yurtdisinda yasiyor nornalde babasi hasta diye gelmis memlekete, cumartesi ucagi varmis, 2 gun once gelip test yaptiricakmis bizde kalacakmis o arada da. istanbulda baska kimseleri yok cunku otel lazim cunku...

ustelik sinir bozucu bir sebeple, yurtdisinda yasiyor nornalde babasi hasta diye gelmis memlekete, cumartesi ucagi varmis, 2 gun once gelip test yaptiricakmis bizde kalacakmis o arada da. istanbulda baska kimseleri yok cunku otel lazim cunku...
Ya pozitif çıkarsa Allah korusun
Parası da vardır yani bi otelde kalsın

haydaaa ayip ama.
ne yazikki cok dusuncesizler hepsi bu yurtdisiba gitmeden once gelip bizde kalmalar cok emrivaki sekilde yioda bir kac defa oluyor hep te kotu zamanlara debk geliyor ama kirk yilda bir hadi diye olay ciksrtmiuorum da, cidden hep sinir harbi... 38 haftalik hamileyken 7 yetiskin 2 cocuk geldiler bana 4 gun kalmaya, udtelik hala calisiuordum sabah kahvalti hazirlayip evden cikip aksam grlince yemek yapip filan grcirdim ksc gunu artik yorgunluktan odemden agzim yuzuum ters donmustu zaten gittikten 3 gun sknra doguma girdim🤣

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK cigerinde olmamasına sevindim snirim o eski enfeksiyonun geçmemiş olabilir umarım öyle olsun iyi olunca yaz meraktayiz kaptanim
Cherry Mom Cherry Mom hayirli haberlerini bekliyoruz ve acil sifalar diliyoruz 💐
Aynen cnm milli ilacımızmış :)sonuca göre verilir cnm çok geçmiş olsun
grubu da bi süre bize bırakabilirsin bence bi de onu düşünme aşkm
acikcasi kovit cikmasa bile supheler o yonde oldugu icin temkinki davranmak adina bu sekilde mudehale ediyorlar genelde pozitif ciksa da cikmasa da cok takilma sen izolazyona dikkat et yeter, fiziksrl olarak iyiysen sorun yok zaten.

cok merak ettik seni ya neyse iyi ki yazdin:)
bu arada gevezeben onca sey yazdim da gecmis olsun yazmadim cenem kurusun, cok gecmis olsun kaptancim
Esra lütfen öyle düşünme uzağında değilsin yakınında anacığı, çok şükür sesini duyuyorsun O da senin orada olduğunu biliyor küçük bir süreç geçireceksin moralini etkileme çabuk kavuşmak istiyorsan moralini yüksek tut ki iyilesmen hizlansin bir de tekken baslasaydi bu da başka bi şükür sebebi. Minnosun bilemez tabi bunları ama alışır sonra da telafi edersiniz çok geçmiş olsunn 💐
kendine iyi bak kaptan bize lazimsin bak ona göre 😘😘😘
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
O covid ilacı evet ama negatif bile olsa omsirik ateş olunca covid kabul ediyorlar
Kiminle temas kurdun hatirliyormusun
Testi negatif çıktı kızlar kaptanın😊 iyi geceler.
Oh şükür normal bı enfeksiyondur
Evet büyük ihtimal öyle artık 😊
hadi gozun aydin kaptanim Cherry Mom Cherry Mom
Çok geçmiş olsun kaptanım ben de ofis açma işleriyle uğraşıyorum o yüzden pazartesi kilosunu unutmuşum 😞kusura bakmayın lütfen
Annelik hastayken de bırakmıyor bizi. Geçici bir durum, oğluna da sana da sabırlar diliyorum. Izole süren bitince bol bol vakit gecirirsiniz
Günaydın herkese. 🥰🌸🌼 2 gündür yazmayı unutuyorum menüyü. Daha doğrusu uyuyakalıyorum. 😂🥺 Alarm kuracağım bu gidişle.

Neler yapıyorsunuz, nasılsınız? Kaptanımız azıcık gidince bile sessiz oldu hemencik. Nasıl oldun Cherry Mom Cherry Mom ciim? ♥♥
benn geldimm :KK74::KK74:
selam kızlar herkes iyidir umarım teşekkür ederim herkese dün ailecek uçtuk sonucu görünce :KK31:
ancak benim rahatsızlıklarım devam ediyor üstelik ekleniyor sürüntü olmasa tomografi flaan olmasa test yanlış diyeceğim hatta hâlâ evde bile maske mesafe devam ediyorm sadece 7 24 odamda değilm artık 🙈
belirtilerime ishalde eklendi :( yani belliki bir enfeksiyon var ama tabi ne ben anlamadım ama varsada kullandığım antibiyotik ona etki eder diye antibiyotiği kullanmaya devam ediyorum umarım düzelirim 🙄 neyseki maskelide olsa oğlumla oyun oynuyorum onu uyutuyorm o kısımdaki sıkıntı bitti şükür ☺️☺️

mavimli mavimli sanada çok geçmiş olsun canım çok sevindim ❤️ Allah bir daha göstermesin sen yinede tam gücünü toplamadan yorma kendini işler yapılır zmanla boşverr eşinde iyi galiba ?

Kızlar ortilik sormuşsunuz aynı kalsın isteyenler olmuştu sormuştum herkes dönmemişti mesele yarım kaldı o yüzden eklemelerle listeyi aynen bırakıyorum 3 günlük orti olacaksınız en yüzde için elinizden geleni yapın bence bu hafta cumadan çok büyük konuşmuştuk🤭🤭 cuma günü güncel liste yapayım yine ❤️

işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var 🤗
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :kk77:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆

Back
X