Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iste o biraz sıkıntı eşim aldı mi koli koli alıyor misafir falan gelince bulunsun diye evdede olunca içiyorum mecburen 😂😂😂
O zaman azaltarak gitmekte fayda var kendini sodaya flan yönlendir olmadı

Bu arada menülerimiz hergün başka bir bölümde yazıyoruz sendende yarın itibariyle bekliyoruz :)

Sonradan sayfayı kaybedersen üst kısımda etiketli oradanda direk yönlendiriyor menü ve spor sayfamıza ;)

cok güzel bir his olmali 😄
Gerçekten çokk güzel cnm hiç giyemicem sanıyodum valla ama KK ya üye olduktan sonra gitmeye başladı kilolar.Hep araştırıyodumburdaki diyet sayfalarını üye olup içine girmek çok farklı bir his iyi ki üye olmuşum sizleri tanımışımm başta kaptanım Cherry Mom Cherry Mom ve sevgili Mehfam Mehfam olmak üzere :KK68:

O zaman azaltarak gitmekte fayda var kendini sodaya flan yönlendir olmadı

Bu arada menülerimiz hergün başka bir bölümde yazıyoruz sendende yarın itibariyle bekliyoruz :)

Sonradan sayfayı kaybedersen üst kısımda etiketli oradanda direk yönlendiriyor menü ve spor sayfamıza :KK66:

Ne yediğimi mi yazacagim

Gerçekten çokk güzel cnm hiç giyemicem sanıyodum valla ama KK ya üye olduktan sonra gitmeye başladı kilolar.Hep araştırıyodumburdaki diyet sayfalarını üye olup içine girmek çok farklı bir his iyi ki üye olmuşum sizleri tanımışımm başta kaptanım Cherry Mom Cherry Mom ve sevgili Mehfam Mehfam olmak üzere :KK68:
Biz teşekkür ederiz canım sende ekibimiz için değerli bir üyesin takıma kesinlikle motivasyon katıyorsun 🤗 herşey karşılıklı aslında :KK200:

darisi basima ama benim en az 10 kilo vermem lazim olmayan kiyafetleri giyebilmem icin 😔

25 yaşındayım
Boyum 156
Kilom 69
Hedefim 55
Evliyim
Ev hanimiyim ama köyde yaşıyoruz aslında bir nevi çalışıyorum sayılır işler bitmek bilmiyor
1 tane oğlum var
Daha önce başka takıma katılmadım.
Çok yiyorum sağlıksız besleniyorum kilo alma nedenim
Sağlık sorunum yok
Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve artık kendimde rahatsız oluyorum o yüzden kilo vermek istiyorum
hosgeldin, bende 69 kiloyla 2 ay once basladim gruba, 2 ayda 63 e indim. kolay gelsin simdiden

🎯 CUMA HEDEF TABLOMUZ🎯
02-09 EKİM

5. TAKIM GÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
SaskinAnne SaskinAnne 81,281
kirmizigitar kirmizigitar 6362,5
mavimli mavimli 8281
ayvacicegi ayvacicegi 53.3???
seyrekyagmur seyrekyagmur 72,772
A AKREPcg 75,575
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 69.969,3
Amor-a Amor-a 52.251,9
pacman pacman 6665,3
ortabahar ortabahar 57.557
B bluuee 68,468.5
Mahi57 Mahi57 75???
B bebeqimyoldamrc senide ekleyeyim cumadan cumaya kendimize hedef verip onu yakalamaya çalışıyoruz kilon net değil ama cuma için hedefini alabilirim istersen baskül geldikten sonrada alabilirim farketmez

Hedefi boş olanlardan dönüş rica ederim 😘😘

hosgeldin, bende 69 kiloyla 2 ay once basladim gruba, 2 ayda 63 e indim. kolay gelsin simdiden

Hosbuldum 😊 benim vücudumda ödem varmı gibi geliyor bana mesela çorap giyiyorum ya hemen oturuyor o lastik kismi halbuki ki bacaklarimda kalın değil bile benim çok vaktim yok tup bebeğe başlıcası ya en fazla 2 ay iki aralıkta baslariz

🎯 CUMA HEDEF TABLOMUZ🎯
02-09 EKİM

5. TAKIM GÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
SaskinAnne SaskinAnne 81,281
kirmizigitar kirmizigitar 6362,5
mavimli mavimli 8281
ayvacicegi ayvacicegi 53.3???
seyrekyagmur seyrekyagmur 72,772
A AKREPcg 75,575
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 69.969,3
Amor-a Amor-a 52.251,9
pacman pacman 6665,3
ortabahar ortabahar 57.557
B bluuee 68,468.5
Mahi57 Mahi57 75???
B bebeqimyoldamrc senide ekleyeyim cumadan cumaya kendimize hedef verip onu yakalamaya çalışıyoruz kilon net değil ama cuma için hedefini alabilirim istersen baskül geldikten sonrada alabilirim farketmez

Hedefi boş olanlardan dönüş rica ederim 😘😘

Tartim gelsinde iki hafta önce 69 dum emin olayım 2 kilo hedefim insallah

Back
X