evet esimin yurtdisina gidexek olan ailesi, virus mevzuuna kabul etmek istemedik ama gelmeyin desek yanlis anlasilacakti diye esim calisiyorum ben baska sefer gorusuruz dedi, ama onlar sen iste olsan bile kapidan ugrucaz bisiler birakicaz demisler mecburen 2 saatliginr geldiler, kapidan girerken opmeyelim hic virus var dediler oh dedim o kadarini akil ettiler cok sukur, ama cocugu opmek degil resmen yaladilar yani sapur supur... oglum bi de babane dedikce kadina kadin mest oldu, salya sumuk aglaya aglaya optu yavruuuum yavrum diye sarila sarila cocugu.... yuzunden opmeyelim dedim ama bir dinledi 3 dinlemedi 60 yasinda kadina yeter opup durma cocugu diye terslemek te istemedim senede 1 kere geliyorlar zaten disliyosunuz bizi mevzuu var surekli kendilerini dislanmis hissetmesinler diye, ama cehalet diz boyu...
yurtdisina sadece oglu gidecekti, o da dun test yaptirmis, negatif cikmis tabiki, 2 haftadir bir aradalar annesinde bisey olsa cocukta da cikardi herhalde icini karartma diye kendimi telkin ediyorum ama cok canim sıkıldi