- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #373.321
Videoda vakit kaybı olmasın diye ekran görüntüsü aldım size özet oldu
Salata fazla yemeyin gaz ve şişkinlik yapar dediarkadaş ne yesek şişiyoruz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Videoda vakit kaybı olmasın diye ekran görüntüsü aldım size özet oldu
![]()
Rica ederimteşekkürler bu kolaylık için.
İyi o zaman kaptanım migren de fena noo stressNormal canım 1 TL lik şişem hep yanı başımda habire dolduruyorum neyseki geçti ☺
Ne mümkün uyumayan çocuklaİyi o zaman kaptanım migren de fena noo stress![]()
Bence de cnmBizim frekanslar tuttu benceHedef60kgolmak
BU arada canım jinekologumu aradım dün ben gelsem mi benim düzen bozuldu 60 gün oldu regl yok dedim
Şimdi tarlusal üç dedi sonraki 3 ay progestan takviyesi verdi
Menapozdan korkuyorum dedim değil dedi. Insulin yüksekliği kilo progesteron üretememe sorunun var dedi 3 ay içinde düzelmez ise gideceğim bakalım
Umarım kilo almadan kapatırım hormon tedavisini
dinledim de pek benim durumla alakalibi durum bulamadim ama su detoxu deniyorum iste bakalim.
gitti yaw ilk basladigimda 71 filandim ama buraya dahil oldugumda 69 dum suan 62.5-63 kilo arasi gidip geliyorum. hatta basladigimdan berj 7 kilodan bile fazla gitmisVay sendende 7 mi gittihiç 7 verdin gibi gelmemişti olabilir tabi olmadı 2 3 günlük kendine göre sevebileceğin bir detoks yap canım alışkanlık değişirse gider ya öyle yapman lazım yada sağlam bir egzersiz programı
o direnç ancak öyle gider eğer mesele oysa
sabah yesil cay
aksam yemegi 16:00 da firinda kabak uzerine dereotlu yogurt
yesil cay
1.5 litre su (yatana kadar 1 litre daha icerim)
30 dk bolgesel
uyku önemli gercekten. niye o kadar az uyuyorsun canim?dinledim de pek benim durumla alakalibi durum bulamadim ama su detoxu deniyorum iste bakalim.
3 gundur tek ogun besleniyorum, karbonhidrat 3 gundur sifir, sali piyaz carsamba patlican yemegi, bugun kabak yedim. zaten bu da tutmazsa plato donemi demekki deyip onumuzdeki hafta allah ne verdiyse yerim
yani anlamadim yediklerimde ekstra bisi yok hareketlerimde de sorun yok tek fark iki haftadir uyku uyumuyorum, gunde 1-2 saat uykuyla geciyor hergunum tek ogun bir de uyku olmayinca vucut kendini aavunmaya mi cekti bilmiyorum
Çok az yiyosuun metabolizman düşeerkabak var kabak yogurt yaparim bugun, sabah yesil cay ictim zaten az once bolgesel de calistim biraz, aksam icin de kabak deneyeyim bakalim
kuzu esimin isi sagolsun, 2 haftadir cok yogunlar o gece sabaha karsi geliyo, hic gelmeyecek olsa yatar uyurum ama gelicem.ne zaman gelicem belli degil diyo, cikmasini bekliyprum.mecburen...uyku önemli gercekten. niye o kadar az uyuyorsun canim?
senin menün o kadar az ki ben sasiyorum valla.
yeni bisey degil aslinda hep bu kadar yiyodum miktar olarak hatta bak soda siparis verdim soda icicem bi de uzerine. ben 3 ogun filan denedim ne yersem yiyeyim 3 ogun benim dengemi bozdu tansiyonum cikti sekerim dustu filan... boyle tek pgun ya da iki ogun iyi hissedihorum. ama kilo veremeyince hala bi demoralize oldum yaniÇok az yiyosuun metabolizman düşeer![]()
hımm o zmn 2 ana 1 ara öğün iyi olabilir? ara öğünde kahve,meyve ve kuruyemiş de hızlandırabilir kuzumyeni bisey degil aslinda hep bu kadar yiyodum miktar olarak hatta bak soda siparis verdim soda icicem bi de uzerine. ben 3 ogun filan denedim ne yersem yiyeyim 3 ogun benim dengemi bozdu tansiyonum cikti sekerim dustu filan... boyle tek pgun ya da iki ogun iyi hissedihorum. ama kilo veremeyince hala bi demoralize oldum yani
kuzu ben buraya ilk basladigimda diyetisyenle basladim ve her yedigim ogunden sonra fena oldum 15 gun kadar surdu en son diyetisyeni biraktim, yani normalde sik sik az az yeyin deniyor ya, ben az az yedikce kan sekeri dengem degisiyo surekli diye cok zorlandim, gunde tek ya da iki ogun benim vucudumu tam iyi tutuyo.hımm o zmn 2 ana 1 ara öğün iyi olabilir? ara öğünde kahve,meyve ve kuruyemiş de hızlandırabilir kuzum
çok yiyemiyorsan yine az yersin ama 2 ana 1 ara öğün yaparsın güzel olabilir![]()
Zaten şişip daha yiyemeyelim diye koyuyorz yemeğin yanınaVideoda vakit kaybı olmasın diye ekran görüntüsü aldım size özet oldu
![]()
Diyetisyen 3 ana 2 ara vermişti di mi? ekmek mi çok verdi acaba?kuzu ben buraya ilk basladigimda diyetisyenle basladim ve her yedigim ogunden sonra fena oldum 15 gun kadar surdu en son diyetisyeni biraktim, yani normalde sik sik az az yeyin deniyor ya, ben az az yedikce kan sekeri dengem degisiyo surekli diye cok zorlandim, gunde tek ya da iki ogun benim vucudumu tam iyi tutuyo.
ama 2 haftadir kilo vermem biraz degisti bende o yuzden kahvaltiyi birakip sadece tek ogun deneyeyim dedim ama 3 gundur tek ve hafif ogunlere ragmen kilom artiyor.... zaten yarin tartida 62 gormezsem onumuzdeki hafta baya baya saglam yemegi dusunuyorum,![]()
Öncelikle verdiğin 7 ve üstü kilodan dolayı tebrik ediyorum,darısı başıma.sabah yesil cay
aksam yemegi 16:00 da firinda kabak uzerine dereotlu yogurt
yesil cay
1.5 litre su (yatana kadar 1 litre daha icerim)
30 dk bolgesel
kahvaltı menünü feci şekilde canım çekti şuaniyi aksamlar kizlar
kahvalti 8 de bir dilim fistik ezmeli balli ekmek, kahve
öglen 12 de taze fasulye ve bulgur pilavi
aksam 5te ev yapimi cupcake ve cay
Cherry Mom
@reyyanK
diyetisyen sey vermistiDiyetisyen 3 ana 2 ara vermişti di mi? ekmek mi çok verdi acaba?
Fazla uyku = ödemkuzu esimin isi sagolsun, 2 haftadir cok yogunlar o gece sabaha karsi geliyo, hic gelmeyecek olsa yatar uyurum ama gelicem.ne zaman gelicem belli degil diyo, cikmasini bekliyprum.mecburen...
esimin uyku problemi var, hele yprgun pldugu donemlerde gece direksiyonda uyuyabiliyo, o yuzden o isten ciktim dedikten sonea canli konum atiyo bana takip ediyprum arayip konusturuyorum filan telefonda. o sen uyu ben gelir im cikinca diyo ama icim rahat etmiyo uyursam ararsa duymazsam bisi olursa diye (oldu cunku daha once)
o yuzden o sabah 4-5 te geliyo bende o geldikten sonra uyuyorum ama cocuk 6-7 de uyaniyo mecburen kalkiyprum....
vala elimde ayagimda sislik te hissetmiyprum ama karnim sis geliyo biraz,ay bilmiyom odemmidir nedir, her neyse ciksin gitsin jcimden,Fazla uyku = ödem
Az uyku = ödem
Gak ödem
Guk ödemama valla böyleymiş