Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim frekanslar tuttu bence Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
BU arada canım jinekologumu aradım dün ben gelsem mi benim düzen bozuldu 60 gün oldu regl yok dedim
Şimdi tarlusal üç dedi sonraki 3 ay progestan takviyesi verdi
Menapozdan korkuyorum dedim değil dedi. Insulin yüksekliği kilo progesteron üretememe sorunun var dedi 3 ay içinde düzelmez ise gideceğim bakalım
Umarım kilo almadan kapatırım hormon tedavisini
Bence de cnm 😘
Yağ hücreleri östrojen üretiyor o yüzden kilo vermek aşırı iyi gelcek kuzum
Egzersiz de insülin direncini yenmek için olmazsa olmaz 🖒💟 o yüzden 30 dk olsa spor yapman çokk iyi gelicek inan cnm 👏👏👏

kirmizigitar kirmizigitar izle canım bak güzel öneriler var
Kızlar sizlerde izleyin müsaitseniz✌

dinledim de pek benim durumla alakalibi durum bulamadim ama su detoxu deniyorum iste bakalim.

3 gundur tek ogun besleniyorum, karbonhidrat 3 gundur sifir, sali piyaz carsamba patlican yemegi, bugun kabak yedim. zaten bu da tutmazsa plato donemi demekki deyip onumuzdeki hafta allah ne verdiyse yerim🤣🤣🤣🤣

yani anlamadim yediklerimde ekstra bisi yok hareketlerimde de sorun yok tek fark iki haftadir uyku uyumuyorum, gunde 1-2 saat uykuyla geciyor hergunum tek ogun bir de uyku olmayinca vucut kendini aavunmaya mi cekti bilmiyorum

Vay sendende 7 mi gitti 😎 hiç 7 verdin gibi gelmemişti olabilir tabi olmadı 2 3 günlük kendine göre sevebileceğin bir detoks yap canım alışkanlık değişirse gider ya öyle yapman lazım yada sağlam bir egzersiz programı 🙈🤭 o direnç ancak öyle gider eğer mesele oysa
gitti yaw ilk basladigimda 71 filandim ama buraya dahil oldugumda 69 dum suan 62.5-63 kilo arasi gidip geliyorum. hatta basladigimdan berj 7 kilodan bile fazla gitmis🤣

21 temmuzda baslamistim diyete2.5 ay olmus

dinledim de pek benim durumla alakalibi durum bulamadim ama su detoxu deniyorum iste bakalim.

3 gundur tek ogun besleniyorum, karbonhidrat 3 gundur sifir, sali piyaz carsamba patlican yemegi, bugun kabak yedim. zaten bu da tutmazsa plato donemi demekki deyip onumuzdeki hafta allah ne verdiyse yerim🤣🤣🤣🤣

yani anlamadim yediklerimde ekstra bisi yok hareketlerimde de sorun yok tek fark iki haftadir uyku uyumuyorum, gunde 1-2 saat uykuyla geciyor hergunum tek ogun bir de uyku olmayinca vucut kendini aavunmaya mi cekti bilmiyorum
uyku önemli gercekten. niye o kadar az uyuyorsun canim?
senin menün o kadar az ki ben sasiyorum valla.

uyku önemli gercekten. niye o kadar az uyuyorsun canim?
senin menün o kadar az ki ben sasiyorum valla.
kuzu esimin isi sagolsun, 2 haftadir cok yogunlar o gece sabaha karsi geliyo, hic gelmeyecek olsa yatar uyurum ama gelicem.ne zaman gelicem belli degil diyo, cikmasini bekliyprum.mecburen...

esimin uyku problemi var, hele yprgun pldugu donemlerde gece direksiyonda uyuyabiliyo, o yuzden o isten ciktim dedikten sonea canli konum atiyo bana takip ediyprum arayip konusturuyorum filan telefonda. o sen uyu ben gelir im cikinca diyo ama icim rahat etmiyo uyursam ararsa duymazsam bisi olursa diye (oldu cunku daha once)

o yuzden o sabah 4-5 te geliyo bende o geldikten sonra uyuyorum ama cocuk 6-7 de uyaniyo mecburen kalkiyprum....

Çok az yiyosuun metabolizman düşeer 😔😔😢😢😭😭
yeni bisey degil aslinda hep bu kadar yiyodum miktar olarak hatta bak soda siparis verdim soda icicem bi de uzerine. ben 3 ogun filan denedim ne yersem yiyeyim 3 ogun benim dengemi bozdu tansiyonum cikti sekerim dustu filan... boyle tek pgun ya da iki ogun iyi hissedihorum. ama kilo veremeyince hala bi demoralize oldum yani

yeni bisey degil aslinda hep bu kadar yiyodum miktar olarak hatta bak soda siparis verdim soda icicem bi de uzerine. ben 3 ogun filan denedim ne yersem yiyeyim 3 ogun benim dengemi bozdu tansiyonum cikti sekerim dustu filan... boyle tek pgun ya da iki ogun iyi hissedihorum. ama kilo veremeyince hala bi demoralize oldum yani
hımm o zmn 2 ana 1 ara öğün iyi olabilir? ara öğünde kahve,meyve ve kuruyemiş de hızlandırabilir kuzum
çok yiyemiyorsan yine az yersin ama 2 ana 1 ara öğün yaparsın güzel olabilir :KK200:

hımm o zmn 2 ana 1 ara öğün iyi olabilir? ara öğünde kahve,meyve ve kuruyemiş de hızlandırabilir kuzum
çok yiyemiyorsan yine az yersin ama 2 ana 1 ara öğün yaparsın güzel olabilir :KK200:
kuzu ben buraya ilk basladigimda diyetisyenle basladim ve her yedigim ogunden sonra fena oldum 15 gun kadar surdu en son diyetisyeni biraktim, yani normalde sik sik az az yeyin deniyor ya, ben az az yedikce kan sekeri dengem degisiyo surekli diye cok zorlandim, gunde tek ya da iki ogun benim vucudumu tam iyi tutuyo.

ama 2 haftadir kilo vermem biraz degisti bende o yuzden kahvaltiyi birakip sadece tek ogun deneyeyim dedim ama 3 gundur tek ve hafif ogunlere ragmen kilom artiyor.... zaten yarin tartida 62 gormezsem onumuzdeki hafta baya baya saglam yemegi dusunuyorum,🤣

kuzu ben buraya ilk basladigimda diyetisyenle basladim ve her yedigim ogunden sonra fena oldum 15 gun kadar surdu en son diyetisyeni biraktim, yani normalde sik sik az az yeyin deniyor ya, ben az az yedikce kan sekeri dengem degisiyo surekli diye cok zorlandim, gunde tek ya da iki ogun benim vucudumu tam iyi tutuyo.

ama 2 haftadir kilo vermem biraz degisti bende o yuzden kahvaltiyi birakip sadece tek ogun deneyeyim dedim ama 3 gundur tek ve hafif ogunlere ragmen kilom artiyor.... zaten yarin tartida 62 gormezsem onumuzdeki hafta baya baya saglam yemegi dusunuyorum,🤣
Diyetisyen 3 ana 2 ara vermişti di mi? ekmek mi çok verdi acaba?

sabah yesil cay

aksam yemegi 16:00 da firinda kabak uzerine dereotlu yogurt

yesil cay

1.5 litre su (yatana kadar 1 litre daha icerim)
30 dk bolgesel
Öncelikle verdiğin 7 ve üstü kilodan dolayı tebrik ediyorum,darısı başıma.
Bir kaç gündür böyle yediğini söylemişsin yarın eksi gelirsin kesin. Duraksama dönemindesin sanırım, bu dönem de vücut biraz inat ediyor ama sonunda pes ediyor.

iyi aksamlar kizlar
kahvalti 8 de bir dilim fistik ezmeli balli ekmek, kahve
öglen 12 de taze fasulye ve bulgur pilavi
aksam 5te ev yapimi cupcake ve cay

Cherry Mom Cherry Mom
@reyyanK
kahvaltı menünü feci şekilde canım çekti şuan:KK72:

Diyetisyen 3 ana 2 ara vermişti di mi? ekmek mi çok verdi acaba?
diyetisyen sey vermisti

kahvalti: 1 yumurta ya da bir parca peynir 1 dilim ekmek yesillik
ara:tarcinli sut
ogle:8 kasik sebze iki kasik yogurt 1 dilim ekmek
ara:1 galete
ara:meyve
aksam:90 gr et yada 5 kasik baklagil , iki kasik yogurt

ben bu listeyle devrildim, haftada 1 kilo kadar verdim ama tuvalete gidecek halim yoktu ve surekli migren ageisi cektim,vucut alisiyo normaldri dedi.

sonra biraktim diyetisyeni gunde tek ya da maksimum iki ogune dustum, diyet oncesi de yeme duzenim ouleydi zaten. yasakli seyleri listemden cikarttim (patates havuc hurma karpuz kavun kayisi pirinc un vs) o donemde cok iyiydi kilo vermem. hala da ayni duxende gidiuorum aslinda, ama nedense 1-2 haftadir ilginc sekilde tarti oynamiyo.

aksam 62.5 tartiliuorum yemekten sonra, baska bisi yiyip icmiyprum sabah kalkiyorum tuvalete giriyorum filan yani vucudumdan cikis oluyo ama giris olmuyo, ama sabah bi bakiyprum 38.7 filan.... noluyo da artiyo geceden sabaha bilmiyorum...

esim bu sabah sen bi kac gundur cok fena inceldin bacaklarin filan kalmadi diyo, ama tartida asla goeunmuyo. anlamadim

kuzu esimin isi sagolsun, 2 haftadir cok yogunlar o gece sabaha karsi geliyo, hic gelmeyecek olsa yatar uyurum ama gelicem.ne zaman gelicem belli degil diyo, cikmasini bekliyprum.mecburen...

esimin uyku problemi var, hele yprgun pldugu donemlerde gece direksiyonda uyuyabiliyo, o yuzden o isten ciktim dedikten sonea canli konum atiyo bana takip ediyprum arayip konusturuyorum filan telefonda. o sen uyu ben gelir im cikinca diyo ama icim rahat etmiyo uyursam ararsa duymazsam bisi olursa diye (oldu cunku daha once)

o yuzden o sabah 4-5 te geliyo bende o geldikten sonra uyuyorum ama cocuk 6-7 de uyaniyo mecburen kalkiyprum....
Fazla uyku = ödem
Az uyku = ödem
Gak ödem
Guk ödem 🙈ama valla böyleymiş

Back
X