Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çok iyi geldi gerçekten. Eniştelerine kalmam için yalvardı kuzucuklar ama izin çıkmadı 🤭
seyrekyagmur seyrekyagmur Allah yardımcınız olsun. İnşallah yoluna girer herşey😊
Amiin inşaallah ❤️enisteleri paylasamiyor demekkiiii yalnız gece bu adamların çoğu kalmalı bırakmıyor demekki hatunlarini niyeyseee🤭

Ya şu dün sadakatsiz diye bı dizi başladı arkadaş türk dizi pek izlemem l denk gele gele ona mı geldi hopp :KK57: böyle izliyoruz benimkiyle yeminlen içime füze oturdu bütün gece kabus gördüm ya
He anlat anlat işkillendir beni :-) adamı arayıp uyandırayım :))) ama o dizi güzelmiş ya herkes konuşuyor izliycem tekrarını bende 🙈

He anlat anlat işkillendir beni :-) adamı arayıp uyandırayım :))) ama o dizi güzelmiş ya herkes konuşuyor izliycem tekrarını bende 🙈
ay adamcagiza niye yuklencen gece gece güveniyosan 1 yıl görüşme bişey yapmaz hisli canlilariz biz :21:ama izlemeee o yetmezmiş gibi sabah da açtığım gibi TV yi kırmızı oda da ihanet var gene cektimi dikkatimi adamlar kadınları baş üstü taşıyor görünüyor ama :KK14: bak kötüyü cagirmayalim en iyisi uyuyim ben :KK45:

Selamm :KK55:

1 bardak su
1 tb ekmeği üstü krem peynir, 1 tk çemen, zeytin, domates

Ara: yulaf lapası bitter parçacıklı, 1 ck çilek reçeli

Ara 2 🤭 2 kaşık prasa tattim, türk kahvesi

Akşam 17:00 : 1 porsiyon etli bamya, 2 baget tavuk, 2 halka patates, 1 dl beyaz ekmek 😔 anne menusuydu

Su 1 lt. İçemiyorum bu aralar
Spor: 6636 adım

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam

Ay ben de yarın kallavi bir yulaf lapası yapicimmm :rolleyes: afiyet olsuun:KK200:

Back
X