• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler kızlar herkes menüleri yazsın lütfen
Ve lütfen menüleri yorumlayalım
Bu ara menü yorumlamaları ben dahil aksatıyoruz ama ben öbür şeylerden vakit bulamıyorum siz atlamayın lütfen ❤️
Haklisin canim en azindan ortaklar birbirine yorum yapsa bile bence faydali disardan bir goz olarak.
iyi geceler Esra kaptanim 💞

1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber 40 kcal
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 35 kcal
1.25 x 100gr Ev Yapımı Lor 125 kcal
1.50 x 100gr Ayva 95 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Sebzeli̇ Bulgur Pi̇lavı 400 kcal
3.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) 138 kcal

Toplam 872 kcal

Spor yok
Su 2 litreden az fazla
Kalori hesabi benim hayatta yapamayacagim bisey program indirdim her aksam uyari veriyodu sildim attim 🙃 tebrik ediyorum muazzam emek. Menu de güzel 👍
Iyi aksamlar kizlar

Kahvalti 8 de iki adet yumurtali ekmek, beyaz peynir, bir cay kasigi bal, 4 siyah zeytin, kahve
Öglen 2 de bir kase yayla corbasi, bir tabak yesil fasülye, az salata
Aksam sade soda

Yürüyüs kaptanda

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
Yumurtali ekmek bayilirim çocukluk favorim 👍 afiyet olsun menu gayet güzel ama aksam yok insallah acikmamissindir canim
Menü
12.00: 1 haşlanmış yumurta, 4 küp beyaz peynir, 4 zeytin, 1 kuru kayısı, 10 fındık, marul, maydanoz
Ara: Sütlü Türk kahvesi
18.30: 2 kepçe soğuk ayran aşı, 3 dilim Izgara palamut, salata, 1 Dilim mandalina
Su: 2, 5 lt
Spor kaptanda
Cok guzel canim afiyet olsun 👍
15:00
1 dilim tam bugday ekmegi
labne peyniri
fit hindi fume

19:00
bir tabak eksili kofte

bitki cayi
sade soda
su bugun az gitti
spor 15 dk stepper
Canim menulerin cok guzel ama az bi salata eklesen ya artik sogus de olur limonla ativer agzina 🙃
Yürüyüş
Sabah 9.00
4 eti form,1 salatalık,1 biber
1 haşlanmıs yumurta,maydanoz
Ara turk kahvesi

Öğle 13.30
Yarim kase corba,tavuk doner
Ara yesil çay
Ara yogurt

Aksam 19.00
Lorlu salata
2 litre su
Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
Afiyet olsun canim guzel 👍
selaam :)

Yarım elma,
Beyaz peynirli, 1 hindi fümeli, 2 sucuklu çavdar kare tost

ara: Türk kahvesi

Öğle: 3 çatal salçalı yumurta, 3 yk yağsız mantı, 1 çavdar ekmeği, 3 yk türlü

Akşam : 4 yk kurufasulye - 2 yk bulgur - cacık
*eti lifalif bar yiciğim.

su:1,5 lt
spor: walk :) - 15 dk zumba - 100 ip atlama

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Canim okurken cesite doydum 😂 ama miktarlar az o yuzden dengelemissin 💞
Bugün menüm: 16/8 if
Sabah 2 kaşık yulaf ezmesi,yoğurt,hurma zencefil zerdeçal tarçın karabiber, matcha çayı limonlu
Ara türk kahvesi
Öğlen hindi göğüs haşlama
Ara türk kahvesi
Akşam beyaz peynirli cevizli salata
Ara form çay
~600 kalori, 4 lt su
6 bin adım
Kuzu bu menuyle eksi gelmeyen tarti utansin 🙃👍

Kalori hesabi benim hayatta yapamayacagim bisey program indirdim her aksam uyari veriyodu sildim attim 🙃 tebrik ediyorum muazzam emek. Menu de güzel 👍

Yumurtali ekmek bayilirim çocukluk favorim 👍 afiyet olsun menu gayet güzel ama aksam yok insallah acikmamissindir canim

Canim menulerin cok guzel ama az bi salata eklesen ya artik sogus de olur limonla ativer agzina 🙃

Ben aksamlari yemiyorum canim alistim acikmiyorum.

Cesitsiz yapamayanlardanim 🤭

Ozel sektor cok acimasiz canim o kadar haklisin ki.. sabahki konusmalainizi da yeni okudum.
biz mezun oldugumuz zaman yillar yillar once is ilanlarina bakiyoduk sitelerde dunyanin sartini saymis saymis en son esnek calisma saatlerine uyumlu ve tercihen yeni mezun ( sagilacak inek ariyoz diyemiyolar da iste bunu diyolar) yaziyolardi maas desen zaten yeni mezuna yerlerde neyse iste cabalaya cabalaya zar zor kadrolu atandim uzak diyarlara :/
Çok zor gerçekten artık illet geldi işverenlerden. Hepsi aynı çaylak dönemde gel seni bı pişirelim diyorlar

kuzu bu yemegi nasil yedigimi gorseydin:) oglanla araba oynarken tabak yanimda bi kasik atiyorum agzima oyuna donuyorum.filan🤣🤣🤣🤣 cocugu simdi uyuttum bulasiklarimi bile yeni toplucam cocukla oyle salatasi yogurdu hele tek basina mumkun degil yani

4 Kasim

7.30 (tokluk kan sekeri olcum kahvaltisi)
2 dilim cavdar ekmegi 2 dilim peynir 1 dilim domates 2 dilim pastirma ile tost
5 zeytin roka yarim salatik
1 yumurta
2 wasa
1 ck bal 3 catal tahin helvasi
1 bardak soguk kahve latte

12.30
3 yk ispanak yemegi 2 yk yogurt

16.00
Laktozsuz sut ile kahve

17.30
5 yk koz patlican yogurtlu
1 dilim corekotlu altinbasak

Su. 2.5 lt
Spor. 20dk eliptik 60 p.
15 dk chloe kol direnc egzersizi aletli 60 p.
10 dk chloe alt karin 50 p.
Burasi 170 p. Ayrica adimlar kkaptanda Pain Killer Pain Killer Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Yine bir Namaria menüsü😍
Canım tatlıyı çok yememişinki, ben olsam fırsat bu fırsat deyip :kk77:

Ortim Pain Killer Pain Killer masallah barekallah o nasi bi adimdir 😍 keske yes fitte olsan 😂
😂😂 ayyy canım herşey güzel gidiyordu akşam olunca yine bi bel ağrısı girdi. Eşim artık bu ağrı geçene kadar spora ara ver diyor, umarım sabaha geçer.😁

Yuh arkadaş ya. Daha da ümit kalmadı bende. ne yaptın Pain Killer Pain Killer posta dağıtımına mı çıktın. A AKREPcg seni ikinci yapan bu ekip bize neler yapmaz 😳
😂😂🤪🤪 yok canım ya, bunun 12.500 ü yürüyüş adımı gerisi leslie.

1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber 40 kcal
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 35 kcal
1.25 x 100gr Ev Yapımı Lor 125 kcal
1.50 x 100gr Ayva 95 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Sebzeli̇ Bulgur Pi̇lavı 400 kcal
3.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) 138 kcal

Toplam 872 kcal

Spor yok
Su 2 litreden az fazla
ortim senin gunluk kalorilerde benim gibi az az gidiyo ben bir sure sonea biraktim saymayi uygulama gunde 1400 diyodu ben 700-800 lerde kaliyodum saymiyorum artik.
Bende oğlanı uyutayım derken ondan önce uyumuşum galiba çocuk ne ara uyudu hatırlamıyorum 1 saat olmuş hâlâ onun yataktayım:KK70:
bizim evin fix olayidir, yanina uyutmaya girerim, ben uyurum o da bie ara sizar, tam 1 saat sonea odadan cikarim. hic sasmaz o dakikalar...
04.11 walk Challenge Sonuçları
🏃‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️🚶‍♀️

1. Pain Killer Pain Killer 21.500 🥇🥇🥇

2. A AKREPcg 12.094 🥈🥈

3. belmayne belmayne 11.044 🥉🥉

4. seyrekyagmur seyrekyagmur 8500 🌷🌷

5. Mehfam Mehfam 7034 🌺🌺

6. Namaria Namaria 6000 🌼🌼

7. mavimli mavimli 5400💐💐

8. Cherry Mom Cherry Mom 5000 🌷

+ 💯 Puan bugün Pain Killer Pain Killer in oldu tebriklerr 🤩🤩

ben adim uygulamasinjn haftalik adim toplaminda gormem o adimlari naptin Pain Killer Pain Killer

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim haketmis bence sen arkadasa 200 yap o puani
İyi geceler kızlar herkes menüleri yazsın lütfen
Ve lütfen menüleri yorumlayalım
Bu ara menü yorumlamaları ben dahil aksatıyoruz ama ben öbür şeylerden vakit bulamıyorum siz atlamayın lütfen ❤️
ya kaptan benim menu yorumlamaya cok firsatim olmuyoe ne yazikki. goz atiyorum bisey rahatsiz ederse alintiliyorum sadece.

ortim senin gunluk kalorilerde benim gibi az az gidiyo ben bir sure sonea biraktim saymayi uygulama gunde 1400 diyodu ben 700-800 lerde kaliyodum saymiyorum artik.

bizim evin fix olayidir, yanina uyutmaya girerim, ben uyurum o da bie ara sizar, tam 1 saat sonea odadan cikarim. hic sasmaz o dakikalar...

ben adim uygulamasinjn haftalik adim toplaminda gormem o adimlari naptin Pain Killer Pain Killer

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim haketmis bence sen arkadasa 200 yap o puani

ya kaptan benim menu yorumlamaya cok firsatim olmuyoe ne yazikki. goz atiyorum bisey rahatsiz ederse alintiliyorum sadece.
😄Ben de ortalama 5000-6000 lerde oluyorum canım. Bugün ığraşıp 12.500 yaptım. Üstüne de normal spor olarak leslie yapınca fırladı rakam.
ama buraya kadarmış artık hafif sakatım sanırım😁 yani belden😂

😄Ben de ortalama 5000-6000 lerde oluyorum canım. Bugün ığraşıp 12.500 yaptım. Üstüne de normal spor olarak leslie yapınca fırladı rakam.
ama buraya kadarmış artık hafif sakatım sanırım😁 yani belden😂
cok gecmis olsun ya, bak ayar kacirinca fena olmus:( dikkat et

Bugün menüm: 16/8 if
Sabah 2 kaşık yulaf ezmesi,yoğurt,hurma zencefil zerdeçal tarçın karabiber, matcha çayı limonlu
Ara türk kahvesi
Öğlen hindi göğüs haşlama
Ara türk kahvesi
Akşam beyaz peynirli cevizli salata
Ara form çay
~600 kalori, 4 lt su
6 bin adım
Merhaba canım. Tam kilo vermelik menü cumartesiden itibaren senin menüleri yapmayı planlıyorum. Sende listeye göre yapıyorsan. Bana ata bilirmisin

Cherry Mom Cherry Mom ben pek yorum yapamiyorum menülere cünkü hep sok oluyorum okudukca. Herkes kus kadar yiyor. Millet benim ortimin Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak menüsünü övmüs ben o kadar yesem kesin ölürüm acidan 😂 Namaria Namaria mecburen kahvaltiyi cok yapti dün tatlili falan, mahvoldu, benim normal kahvaltim nerdeyse öyle 🤭 Yani senin anlayacagin ben susayim en iyisi 😅

Back
X