Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlarım merhabalar..
ben bugün misafir ağırladım gelemedim.. spor günümdü ama yüzümdeki leke ve diğer deformasyon için cilt soyucu işlem yaptığım için dışarı çıkmamayı tercih ettim düzeltelim derken dahada kötü yapmayayım diye..

buraya ilk geldiğimizde yeni evli bir aile ile tanışmıştık kaç yıldır görüşüyoruz ama kızın okulu bittiği için memleketlerine gittiler geçen hafta, ikiz bebek bekliyorlar :)) bende bir eşyaları kalmış çocukta buradaki işyeriyle alakasını kesmek için gelmiş sabah kızlarda evdeydi dündende misafirim vardı kzımın arkadaşı yazmıştım, hep beraber kahvaltı keyfi yaptık az önce hepsini yollayıp koştum buraya..

Merhaba güzeller güzxelleri sonunda bugün sabaha karşı sancılı bir şelikde regl oldum ve rahatladım ama tüm gün bel ve karın ağrısıyla kıvrandım yaa okulda kadınlar bu durumu ne müdürüne anlatabiliyor nede başkasına ama kadınların bu hali için bir çözüm bulunmalı yaa iş hayatında:))

paylaştığım şiiri beğenen tüm arkadaşlara minnettarım bende daha ne şiirler var zaman zaman mutlaka paylaşacam .bu aralar yine duyguların doruğunda hissediyorum kendmi hadi allahtan hayırlısı:))

Kallisim sefgülüm benim rütbem nasıl olmuş:))

canlarım merhabalar..
ben bugün misafir ağırladım gelemedim.. spor günümdü ama yüzümdeki leke ve diğer deformasyon için cilt soyucu işlem yaptığım için dışarı çıkmamayı tercih ettim düzeltelim derken dahada kötü yapmayayım diye..

buraya ilk geldiğimizde yeni evli bir aile ile tanışmıştık kaç yıldır görüşüyoruz ama kızın okulu bittiği için memleketlerine gittiler geçen hafta, ikiz bebek bekliyorlar :)) bende bir eşyaları kalmış çocukta buradaki işyeriyle alakasını kesmek için gelmiş sabah kızlarda evdeydi dündende misafirim vardı kzımın arkadaşı yazmıştım, hep beraber kahvaltı keyfi yaptık az önce hepsini yollayıp koştum buraya..
canım havalar ısındıkça cilt probleri daha çok olur o yüzden güneşten muhakkak korumalısın kahvaltı içinde afiyet bal şeker olsun hoşgeldin
Merhaba güzeller güzxelleri sonunda bugün sabaha karşı sancılı bir şelikde regl oldum ve rahatladım ama tüm gün bel ve karın ağrısıyla kıvrandım yaa okulda kadınlar bu durumu ne müdürüne anlatabiliyor nede başkasına ama kadınların bu hali için bir çözüm bulunmalı yaa iş hayatında:))

paylaştığım şiiri beğenen tüm arkadaşlara minnettarım bende daha ne şiirler var zaman zaman mutlaka paylaşacam .bu aralar yine duyguların doruğunda hissediyorum kendmi hadi allahtan hayırlısı:))

reglinin gelmesine sevindim rahatlamışsındır en azından bayanların bu haline gerçekten çöüzüm bulunsa hatta resmi tatil yapılsa en azından ilk günü dimi ama ne güzelde olur valla

sportie canim hic de uzak degiliz bence... beylicium un ordaki camliklarda bulusup yuruyus yapabiliriz..ben yakama kirmizi karanfil takarim tanirsin beni kaydirigubbakcemile3

mersa canim bence de cok dogru dusunuyorsun,hata bile yapsan sakin diyetini birakma...

canzicik biz niye burdayiz,motivasyonu yukseltmek icin...sen yeter ki motivasyon iste,ben hep veririm sana... sut olayina gelince,sutu tek basina icmeyi sevmiyorum...nesquik falan katiyorum icine,o da gece gece olmuyor...ama haklisin icmek lzm,ozellikle kemikler icin...sagol bebemm

evet haklısın iyikide burdayız valla ben çok seviniyorum kendi adıma :teytey::teytey:

sportie canim hic de uzak degiliz bence... beylicium un ordaki camliklarda bulusup yuruyus yapabiliriz..ben yakama kirmizi karanfil takarim tanirsin beni

choclate cım,

akşam 7 de geliyorum çamlığa öyleyse, oranın parkuru küçük, beylik pazarına kadar bir tur atarız varmısınhihoyyyt

mehalimcim,

canım geçmiş olsun hemde gözünaydın, şimdi daha rahatlamışındır inşallah

duygusalım, melankolikim, mehalim

Baharın etkisidir canım

bütün haftayı okudum ama raporunu göremedim valla

hadi yaz bakalım neler yedin neler içtin

bekliyorum,

Bende yazdım, yorum rica ediyorum şekerim

merhaba !

sizleri çokk özledim.

nerden başlasam nasıl yapsam karıştım valla.

ancak haftasonu yazılanları okudum şöyle bir, dünkülere bakamadım henüz.

Mehalimcim keyfin nasıl merak ediyorum seni, bu arada raporumu veriyim

Cuma akşamı bir hışım çıktım temizliğe başlıyım diye aynen öyle de oldu, gider gitmez camlara giriştim.

akşam yemeğim de gayet iyiydi,
2 salatalık
1 kase yoğurt
1 greyfurt
1 activia
2 galete

cumartesi sabah
1 kase sütlü tahıllı kelogs
öğlen
tavuklu patates yemeği
yeşil salata
cacık
2 parça buharda brokoli

arada 1 greyfurt

akşam
yarım kase cacık
1 porsiyon buharda brokoli
yatarken activia

pazar sabah
kalkar kalkmaz 2 kurukayısı yedim arkasından kendimi attım yollara 2,5 saat yürüdüm
geldiğimde 2 yumurta + 1 domates + 1 kırmızı biber + lor peynirinden oluşan omlet
yanında yarım kase sütlü kelogs

akşama doğru bozmaya başladım
yarım porsiyon kalamar tava
1 porsiyon çinekop ızgara
yeşil salata

üzerine de bombayı patlatıyorum 1 kup dondurma !!!!
yatmandan activia

pazartesi sabahı gerçekelere döndüm
sabah kepekli peynirli 2 ad yeşil zeytinli sandviç + tek şekerli çay
öğlen
1 tabak mercimek
2 kaşık yoğurt
akşamüzeri 3 adet grissini
akşam
1 kase kıvırcık salata yoğurt soslu
1 grissini
üzerine 1 greyfurt
yatmadan activia

bu sabah ise aynı sandviç + tek şekerli çay

öğlen ne var bilmiyorum

suyuma ve sirkeli suyuma devam ediyorum

SPOTİECİM vallaha bu listeye ben daha ne diyimki kendimden utanmadım emin olki çok iyi gidiyosun sen bu hızla çok yakından mezun olursun meyve sebze tüketimin güzel ..

sportie canim hic de uzak degiliz bence... beylicium un ordaki camliklarda bulusup yuruyus yapabiliriz..ben yakama kirmizi karanfil takarim tanirsin beni

choclate cım,

akşam 7 de geliyorum çamlığa öyleyse, oranın parkuru küçük, beylik pazarına kadar bir tur atarız varmısınhihoyyyt

ok hihoyyyt
musait oldugum hergun varim..hani bazen misafir gelir ,veya evde olmam filan o gunler haric tabii..
ama gecersiz bahane olmayacak ok?
yarindan itibaren basliyoruz..
o zman yarin bulusuyoruz heeeeeee?

kallisim beni de yasadiklarimdan sonra fena halde basti sivilceler... yuzumun sol alt tarafi(cene kemigine dogru) haftalardir gecmeyen sivilcelerle dolu...Allah yardimcimiz olsun
mehalim hadi rahatladin sen o zaman,yarindan itibaren o melankoli de kalkar uzerinden..cunku ban ada hep oyle oluyor..ben de ayin 10 unda goruyorum genelde..ayin ilk gunleri dokunsalar aglayacak halde oluyorum vallahi

kizlar ben netten oyun havalari,roman havalari,mezdeke filan indirdim...
deli gibi gobek atan bir tip evin icinde,dusunsenize kaydirigubbakcemile2
ama cok fena terletiyor,cok guzel..tavsiye ediyorum :dance:

Merhaba güzeller güzxelleri sonunda bugün sabaha karşı sancılı bir şelikde regl oldum ve rahatladım

ohh be güselim sonunda rahatlamışsın bizde rahatlarız belki stresin azalır:delphin:
canım valla dün farkettimde beğendiğimi söylemeye zamanım vede aklım olmadı...

kallisim beni de yasadiklarimdan sonra fena halde basti sivilceler... yuzumun sol alt tarafi(cene kemigine dogru) haftalardir gecmeyen sivilcelerle dolu...Allah yardimcimiz olsun
Oyy ya benimde aynı yerde bir sürü ve irice hemde... stresten kaynaklı bende öyle tahmin ettim .. elim değimişkende hem lekelere hem sivilce sorunuma savaş açtım şu anda şirinler gibi mavi bir çeneyle dolaşıyorum çocuklarla evin iinde karşılaştığımda bir çığlık duyulyor anneee ne oldu yüzüne diye birde haykırış :roflol:

off canlarım ben bugün kendimi kaybettim vallahi buraya hiç zaman ayıramadım misafir derken misafirliğede gidip geldim.. bir komşuma kurdele nakışı çin yardımcı oldum... ama bana göre değil hem misafir ağırlamak hemde misafirliğe gitmek bir gün içinde ikisini birden yaşayınca kendimi kaybettim:roflol:

yaff boynumda bile sivilce çıkıyor iyimi uys oldum . kardeşim benim ergenliktebilem çıkmamıştı yaa yenimi ergenleşiyorum ecep. ben hiç alışık değilim nasıl başa çıkacağımda bilemiyorum iyimi yaa

selam güzeller ................
vede iyi akşamlar ....................................

Anancım vallaha ne kadar uzun yazmışın oku oku bitiremedim :roflol: Bu ne hız ateş almaya mı geldin ayol :1hug:
:roflol::roflol: yok yavs . size bi bakayım dedim merhabe demedende çıkamadım ....kaydirigubbakcemile3 aranan petrol kuyusu sende bulunmuş ..:roflol::roflol:hadi gözün aydın ....hihoyyyt bide geçen gün öok güldüm şu geride bıraktıgın vardıya ....:roflol::roflol::roflol:kıs topu topu 60 kilosun kamamıştır arkaya bırakacak kadar . ha benımşakira olsa neyse ..bırakırdım birazını ..:roflol::roflol:.:roflol::roflol::roflol:naniknanik

bende geldim reyhan ablam ama ben gecmise baktim
mehalimin bekledigi gun gelmis altin gun rahatlama gunu hadi gozun aydinolaa canim
sportiylen cukulata buluscaklar reyhan ablam sporti kirmizi karanfil takacakmis yakasina camlikta buluscaklar ablaaam
biri dondurma yemis kimdi ooo unuttum
kallsim kendi ilkini yapti birgunde hem misafirlige gitti hem misafir agirladi hemde suratinaa mavi maske yapti haberler bunlar reyhan ablam ozet budur nasil ama

varsa atladigim pardon gaaliba yoook

heeeeee bide aeben eaben ben bu niki herzaman karistircaaam iste bu nikli kiz gelmis selam verip bide veda etmis cikmis mehalimde laf atmis ates almaya geldin diyee oda aciklamak zorunda kalmis bide hani senin gecen gun mehalime ne attin diye sordugun mesaji cccok gulmus heeee iste ozet ablam hic gecmise gitmene gerek yok

oy benim baldan tatlimmmmm zenanimmmmm
yerim kiz ben senin tatli dillerini..
anlativermis ne varsa sagol gülümmmm. aebencikte gtelmis demek yoktu ne zamandir. özletti kendini..
nasilsin aebencigim neler yaptin seker ?senin izin uzun sürdü epey himmmm?

Back
X