- Konu Sahibi Cherry Mom
- #8.181
amanin kimseler yokmus...gec kalmisim.. neyse ben de temizlik yapacagim,simdilik hoscakalinnn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım havalar ısındıkça cilt probleri daha çok olur o yüzden güneşten muhakkak korumalısın kahvaltı içinde afiyet bal şeker olsun hoşgeldincanlarım merhabalar..
ben bugün misafir ağırladım gelemedim.. spor günümdü ama yüzümdeki leke ve diğer deformasyon için cilt soyucu işlem yaptığım için dışarı çıkmamayı tercih ettim düzeltelim derken dahada kötü yapmayayım diye..
buraya ilk geldiğimizde yeni evli bir aile ile tanışmıştık kaç yıldır görüşüyoruz ama kızın okulu bittiği için memleketlerine gittiler geçen hafta, ikiz bebek bekliyorlar :)) bende bir eşyaları kalmış çocukta buradaki işyeriyle alakasını kesmek için gelmiş sabah kızlarda evdeydi dündende misafirim vardı kzımın arkadaşı yazmıştım, hep beraber kahvaltı keyfi yaptık az önce hepsini yollayıp koştum buraya..
Merhaba güzeller güzxelleri sonunda bugün sabaha karşı sancılı bir şelikde regl oldum ve rahatladım ama tüm gün bel ve karın ağrısıyla kıvrandım yaa okulda kadınlar bu durumu ne müdürüne anlatabiliyor nede başkasına ama kadınların bu hali için bir çözüm bulunmalı yaa iş hayatında:))
paylaştığım şiiri beğenen tüm arkadaşlara minnettarım bende daha ne şiirler var zaman zaman mutlaka paylaşacam .bu aralar yine duyguların doruğunda hissediyorum kendmi hadi allahtan hayırlısı:))
Kallisim sefgülüm benim rütbem nasıl olmuş:))
sportie canim hic de uzak degiliz bence... beylicium un ordaki camliklarda bulusup yuruyus yapabiliriz..ben yakama kirmizi karanfil takarim tanirsin beni kaydirigubbakcemile3
mersa canim bence de cok dogru dusunuyorsun,hata bile yapsan sakin diyetini birakma...
canzicik biz niye burdayiz,motivasyonu yukseltmek icin...sen yeter ki motivasyon iste,ben hep veririm sana... sut olayina gelince,sutu tek basina icmeyi sevmiyorum...nesquik falan katiyorum icine,o da gece gece olmuyor...ama haklisin icmek lzm,ozellikle kemikler icin...sagol bebemm
merhaba !
sizleri çokk özledim.
nerden başlasam nasıl yapsam karıştım valla.
ancak haftasonu yazılanları okudum şöyle bir, dünkülere bakamadım henüz.
Mehalimcim keyfin nasıl merak ediyorum seni, bu arada raporumu veriyim
Cuma akşamı bir hışım çıktım temizliğe başlıyım diye aynen öyle de oldu, gider gitmez camlara giriştim.
akşam yemeğim de gayet iyiydi,
2 salatalık
1 kase yoğurt
1 greyfurt
1 activia
2 galete
cumartesi sabah
1 kase sütlü tahıllı kelogs
öğlen
tavuklu patates yemeği
yeşil salata
cacık
2 parça buharda brokoli
arada 1 greyfurt
akşam
yarım kase cacık
1 porsiyon buharda brokoli
yatarken activia
pazar sabah
kalkar kalkmaz 2 kurukayısı yedim arkasından kendimi attım yollara 2,5 saat yürüdüm
geldiğimde 2 yumurta + 1 domates + 1 kırmızı biber + lor peynirinden oluşan omlet
yanında yarım kase sütlü kelogs
akşama doğru bozmaya başladım
yarım porsiyon kalamar tava
1 porsiyon çinekop ızgara
yeşil salata
üzerine de bombayı patlatıyorum 1 kup dondurma !!!!
yatmandan activia
pazartesi sabahı gerçekelere döndüm
sabah kepekli peynirli 2 ad yeşil zeytinli sandviç + tek şekerli çay
öğlen
1 tabak mercimek
2 kaşık yoğurt
akşamüzeri 3 adet grissini
akşam
1 kase kıvırcık salata yoğurt soslu
1 grissini
üzerine 1 greyfurt
yatmadan activia
bu sabah ise aynı sandviç + tek şekerli çay
öğlen ne var bilmiyorum
suyuma ve sirkeli suyuma devam ediyorum
sportie canim hic de uzak degiliz bence... beylicium un ordaki camliklarda bulusup yuruyus yapabiliriz..ben yakama kirmizi karanfil takarim tanirsin beni
choclate cım,
akşam 7 de geliyorum çamlığa öyleyse, oranın parkuru küçük, beylik pazarına kadar bir tur atarız varmısınhihoyyyt
ohh be güselim sonunda rahatlamışsın bizde rahatlarız belki stresin azalırMerhaba güzeller güzxelleri sonunda bugün sabaha karşı sancılı bir şelikde regl oldum ve rahatladım
Kallisim sefgülüm benim rütbem nasıl olmuş:))
Oyy ya benimde aynı yerde bir sürü ve irice hemde... stresten kaynaklı bende öyle tahmin ettim .. elim değimişkende hem lekelere hem sivilce sorunuma savaş açtım şu anda şirinler gibi mavi bir çeneyle dolaşıyorum çocuklarla evin iinde karşılaştığımda bir çığlık duyulyor anneee ne oldu yüzüne diye birde haykırış :roflol:kallisim beni de yasadiklarimdan sonra fena halde basti sivilceler... yuzumun sol alt tarafi(cene kemigine dogru) haftalardir gecmeyen sivilcelerle dolu...Allah yardimcimiz olsun
selam güzeller ................
vede iyi akşamlar ....................................
:roflol::roflol: yok yavs . size bi bakayım dedim merhabe demedende çıkamadım ....kaydirigubbakcemile3 aranan petrol kuyusu sende bulunmuş ..:roflol::roflol:hadi gözün aydın ....hihoyyyt bide geçen gün öok güldüm şu geride bıraktıgın vardıya ....:roflol::roflol::roflol:kıs topu topu 60 kilosun kamamıştır arkaya bırakacak kadar . ha benımşakira olsa neyse ..bırakırdım birazını ..:roflol::roflol:.:roflol::roflol::roflol:naniknanikAnancım vallaha ne kadar uzun yazmışın oku oku bitiremedim :roflol: Bu ne hız ateş almaya mı geldin ayol :1hug: