• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar iyi pazarlar
Kahvalti 9 da patatesli kasarli omlet, yarim dilim ekmek, 5 siyah zeytin, 2 kücük lor kurabiyesi, kahve
Aksam 4 te yesil mercimekli eriste, yogurt,cok az kuruyemis, cay

Cherry Mom Cherry Mom
@reyyanK
Afiyet olsun ortim, erken kapatman ayrıca harika 👏

10:00
1 mandalina

16.30
1 dilim esmer ekmeğin 3/4 üzerine avokado, peynir ve 2 zeytin
Büyük bardak sütlü kahve

17.30
1 lokma pizza (tadımlık yani ☺️)

1.5 litre su
Spor yok

mavimli mavimli
Avokado verdi bana da diyetisyen bu hafta kahvaltida. Gidip alabildim mi sor 🥴
Menün ne güzel cok hafif yemissin darisi basima 🤭

Haydi ortağım,sagsalim gel akşamki çarpışmadan. 🤣Benim kızlar evde sufleler,pankekler,bilimum karbonhidratlı şeyler pişiyor evde. Allah bana bayağı bir irade vermiş diyorum. Yokken yememek kolay,her şey gözünün önünde pişerken ve kokarken sadece ikram etmek herkesin harcı değil. Diyerekten kendimi şişiriyorum,aslansin sen kralsın,yürü be koçum.😂😂
Ayni bizim ev 😅 sabah pisiler, kurabiyeler, öglen cikolatali kek pisti 🤯

Herkese merhaba

13:00 balik, salata

15:00 kahve

18:00 3 iclikofte (kucuk boy) , 2 bardak ayran, tursu

su 3 litre
spor: 5000 adim

Colombre Colombre
Ortağım gayet güzel listen. Protein var,salata var, probiyotik var. Su hele maşallah. Ben 2 litreyle rekorumu kırıyorum.
Avokado verdi bana da diyetisyen bu hafta kahvaltida. Gidip alabildim mi sor 🥴
Menün ne güzel cok hafif yemissin darisi basima 🤭

Ayni bizim ev 😅 sabah pisiler, kurabiyeler, öglen cikolatali kek pisti 🤯
Avokado ve yumurta seven zaten kilo verir ya. İkisi de full tok tutan besinler. Ben ikisini de hiç sevmiyorum. Hele yumurta, kokusundan içim kalkar. Keşke yiyebilseydim.
Ay mavimli maşallah boğazlı bizimkiler seninkiler gibi. Canları hep bir şeyler çeker. Ben de yapmayı çok severim. Akşama kadar pişirsem şikayet etmem. Ama görmek başka işte. Nefis daha da zorlanıyor.

Çok şükür iyiyiz,siz nasılsınız,bize katılmaya mı geldiniz. Yoksa misafir misiniz.
Bende iyiyim teşekkür ederim😊

Ben eski mezunum aslen, burayı çok özlediğimi hissettim ve kendimi burda çok iyi hissettiğimi farkettim🙈 Biraz tekerleme gibi oldu 😀

Sayın kaptaniçemiz beni takıma dahil etmek isterse koşa koşa gelirim🙈

Bende iyiyim teşekkür ederim😊

Ben eski mezunum aslen, burayı çok özlediğimi hissettim ve kendimi burda çok iyi hissettiğimi farkettim🙈 Biraz tekerleme gibi oldu 😀

Sayın kaptaniçemiz beni takıma dahil etmek isterse koşa koşa gelirim🙈
Kuzum hoşgeldin 🤗
Davet mi bekliyorsun nasılsın

Ohooooo günaydın kuzum geriden geliyorsun @AKREPcg geçen haftaki ortindi hiç ortaklık yapamadın :KK43: bu hafta ortaklara bu sebeple seni eklemeyecektim ayıp oluyor karşındakine çünkü:KK43: eğer aktif olacaksan ekleyeyim tatlım 😘
😀😀valla 2 hafta memleket yapinca biraz oyle oldu aktif olamadim Insalalh artik aktif olurum 😎

Kuzum hoşgeldin 🤗
Davet mi bekliyorsun nasılsın
Hoş buldum bal😘
İyiyim yine herzamanki gibi devam👀
Sizi çok özledim, iradeli olmayı çok özledim 🙃

Sen nasılsın kaptanım, doğum gününüz kutlu olsun bu arada 😍 Nice mutlu yılları olsun küçük beyin🤗

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak caniim es olduk firar moddasin gel hele gel spor menu ne alemdeeee orticimm :KK8:
Hehehe :p vallahi öyle oldu geldim ama :D
Sproum bitti yazayim da dusa gireyim sonra masterchef keyfi yapayim 2 gundur mutfak moddayim çıkamadım bi turlu :KK57:
ayy barbom elenmesiin her hafta potada bu ne yavv :D
15 Kasim

9.00
2 dilim tam buğday ekmeği
Birer catal beyazpeynir keci peyniri ve labne
5 zeytin
Mandalina yesillik havuc

14.00
2 dilim firin mucver 2 yk kereviz salatasi yogurtlu

19.00
1 activia bir elma

Aralarda bi dibek kahvesi bir yesilcay ictim
Su 2 lt olmadi
Spor 30 dk full cardio bipasha basu 150p.
15 dk chloe kol dumbell 60 p.
Toplam 210 p.
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom
Eccük et ye artukun kıı

Back
X