- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #378.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun ortim, erken kapatman ayrıca harikaKizlar iyi pazarlar
Kahvalti 9 da patatesli kasarli omlet, yarim dilim ekmek, 5 siyah zeytin, 2 kücük lor kurabiyesi, kahve
Aksam 4 te yesil mercimekli eriste, yogurt,cok az kuruyemis, cay
Cherry Mom
@reyyanK
İnşallah canımAyy insallah mezuniyetine yakin tekrar es oluruz canim benim![]()
Bu haftasonu cok yedim ortim öyle hissediyorumAfiyet olsun ortim, erken kapatman ayrıca harika![]()
Avokado verdi bana da diyetisyen bu hafta kahvaltida. Gidip alabildim mi sor10:00
1 mandalina
16.30
1 dilim esmer ekmeğin 3/4 üzerine avokado, peynir ve 2 zeytin
Büyük bardak sütlü kahve
17.30
1 lokma pizza (tadımlık yani)
1.5 litre su
Spor yok
mavimli
Ayni bizim evHaydi ortağım,sagsalim gel akşamki çarpışmadan.Benim kızlar evde sufleler,pankekler,bilimum karbonhidratlı şeyler pişiyor evde. Allah bana bayağı bir irade vermiş diyorum. Yokken yememek kolay,her şey gözünün önünde pişerken ve kokarken sadece ikram etmek herkesin harcı değil. Diyerekten kendimi şişiriyorum,aslansin sen kralsın,yürü be koçum.
![]()
mavimli Selam canım orti olmuşuz. Çok verimli bir 2 hafta geçirmek dileğiyle diyorum ve bu mesajla hastalıkta sağlıkta, eksi de ve artı da bir ortiliğe evet diyorum
![]()
Ortağım gayet güzel listen. Protein var,salata var, probiyotik var. Su hele maşallah. Ben 2 litreyle rekorumu kırıyorum.Herkese merhaba
13:00 balik, salata
15:00 kahve
18:00 3 iclikofte (kucuk boy) , 2 bardak ayran, tursu
su 3 litre
spor: 5000 adim
Colombre
Avokado verdi bana da diyetisyen bu hafta kahvaltida. Gidip alabildim mi sor
Menün ne güzel cok hafif yemissin darisi basima![]()
Avokado ve yumurta seven zaten kilo verir ya. İkisi de full tok tutan besinler. Ben ikisini de hiç sevmiyorum. Hele yumurta, kokusundan içim kalkar. Keşke yiyebilseydim.Ayni bizim evsabah pisiler, kurabiyeler, öglen cikolatali kek pisti
![]()
Bu ne zarif bir hareketAleyküm selambuyrun efenim.
![]()
Çok şükür iyiyiz,siz nasılsınız,bize katılmaya mı geldiniz. Yoksa misafir misiniz.Bu ne zarif bir hareketBuyurdum madem
Nasılsınız güzel ekip![]()
Bende iyiyim teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz,siz nasılsınız,bize katılmaya mı geldiniz. Yoksa misafir misiniz.
Kuzum hoşgeldinBende iyiyim teşekkür ederim
Ben eski mezunum aslen, burayı çok özlediğimi hissettim ve kendimi burda çok iyi hissettiğimi farkettimBiraz tekerleme gibi oldu
Sayın kaptaniçemiz beni takıma dahil etmek isterse koşa koşa gelirim![]()
Ooo asıl ağrı yarın35 dk pilates yaptım. Yaptığım sporlar spor değilmiş dedirtti bana. Nasıl hamlamış kaslar. Leslie,koşu hikaye. Ben buradan devam ederim inşallah. Çok ihmal etmişim pilatesi. Tüm kaslarımın yerini biliyorum şu an. Hepsi ayrı isyanda.![]()
Ohooooo günaydın kuzum geriden geliyorsun @AKREPcg geçen haftaki ortindi hiç ortaklık yapamadınbu hafta ortaklara bu sebeple seni eklemeyecektim ayıp oluyor karşındakine çünkü
eğer aktif olacaksan ekleyeyim tatlım
![]()
Hoş buldum balKuzum hoşgeldin
Davet mi bekliyorsun nasılsın
Hehehe
ayy barbom elenmesiin her hafta potada bu ne yavvSproum bitti yazayim da dusa gireyim sonra masterchef keyfi yapayim 2 gundur mutfak moddayim çıkamadım bi turlu![]()
Eccük et ye artukun kıı15 Kasim
9.00
2 dilim tam buğday ekmeği
Birer catal beyazpeynir keci peyniri ve labne
5 zeytin
Mandalina yesillik havuc
14.00
2 dilim firin mucver 2 yk kereviz salatasi yogurtlu
19.00
1 activia bir elma
Aralarda bi dibek kahvesi bir yesilcay ictim
Su 2 lt olmadi
Spor 30 dk full cardio bipasha basu 150p.
15 dk chloe kol dumbell 60 p.
Toplam 210 p.
Hedef60kgolmak
Cherry Mom