• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh ben bunu öğrendim yaa sabah akşam içerim artık özellikle şu ürünün al dediğiniz var mı
Canım aktardan alıyordum eskiden 7-8 yaprak atıp 2 kupa sıcak suya demliyordum birini spordan yarım saat 45 dakika önce içiyordum diyetinize canım ne zaman isterse

hazır poşet olanları sevmemiştim ben kekremsi bir tat bırakıyorlar

ben şimdi emziriyorum diye içmiyorum ama ilerleyen aylarda başlarım içmeye

Yarınki listemiz kızlar fotoğraflı / not-tarihli şekilde bildirimlerinizi bekliyorm

hedef kilolarınızla birlikte 🤩✌️güzel bir liste olsun inşallah

***5.Takım 701. Etap ***

kirmizigitar (59,4/
mavimli (79,9/
ayvacicegi (50,7/
seyrekyagmur (68,8/
amatördiyetci (67/
AKREPcg (71,9/
Namaria (95,8/

Belmayne (74,1/
Pain Killer (61,8/

5.takim ortalaması:

Alt liste:
Amor-a ( 52,4/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Gamzem23 (60,3/ yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Colombre(58,3/ ) 646.etapta mezun olan üye ,hedef 57
nnnurc ( 71,2/ ) 662.etapta 66.7 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
ummhnisa( 83,8/ )yeni üye başlangıç tarihi 05.11.20, başlangıç kg 85,hedef kg 75
hawar (73/) 571.etapta mezun olan üye geri döndü başlangıç tarihi 08.11.20 başlangıç kg 74.6 hedef kg 63

Son düzenleme:
Namaria Namaria cnm belli bi hedef olmazsa diyetini değiştirecek misin? Memnun musun
Canim şöyle ki temmuzdan bu yana diyetisyen kontrolünde iyi kilo verdim tabi sporla genel olarak kendimi de tanidim sebze+yogurt protein+salata modu sabah da fix kahvalti yani menulerim genel olarak bu sekilde arada meyve kuruyemis falan ve memnunum aslinda ama tabi ki diyetisyen kontrolunde bakalim gidisat nasil ona gore ekleme cikartma yapabilir mesela gecen gorusmemizde bakliyat tarzi mercimek fasulye vs istedim bekleyelim biraz dedi gidisata uyarim canim miktarlar azalirsa da sorun yok mide de kuculdu zaten 👍💞

Ahh ben bunu öğrendim yaa sabah akşam içerim artık özellikle şu ürünün al dediğiniz var mı
Ben calistigim icin demlemelik alamadim canim isyerinde oyle bi sansim yok dogadan ve lipton aliyorum bi kutu birini bi kutu farkli marka degistirerek kullaniyorum alismasin vucut hicbiseye 😂

Akşam yemeginden sonra insan tartılır mi hele çeşme burunla ama tartıldım kötü bişey görmedim hatta iyi seylerde görmüş olabilirim söylemem 😅 üstüne de şimdi joker cayimi içeceğim 💃
Ayy merak ettim simdi 🙃
Ben de su an limonlu yesil cayimi yudumluyorum akabinde yatis insallah 😂
Dun sabah cok guzel şeyler gördüm tartida ama dun aksamki atistirmalarimdan sonra bu sabah o guzellik gidiverdi 😔
yani bu kadar cabuk tepkime veren bir vucudum var iyi mi kotu mu bilemedim azicik kacirsam direkt arti azicik dikkat etsem direkt eksi 🤷
Yarina Allah kerim eksi gelirim gibi ama cok bisey beklemiyorum

A AKREPcg bu hafta sende pek aktif olamamışsın takımda menüler yzılmış sadece :(
Evet canım bu hafta çalıştığım için günde birkaç sefer anca girebiliyorum. Önemli birşey olursa kaçırmayım diye. Bir hafta işe gelmediğimiz için işe gittigim hafta 2 haftalik işyapıyorum. Malesef benim yedeğim yok. Ama haftaya evdeyim benden kurtulamazsınız. Bu saatte ne işin var derseniz. Kızım midesini üşütmüş. Ayrıntiyi yazmayayım. Şimdi nane limon içiyor

Adım geçmiş 😘
Yettim gari.😁
Ben oldum olası ebru şallı yi seviyorum pilateste. Az önce yine 35-40 dk lık videosunu yaptım. Üstüne de 1 saat koşu- yürüyüş.. duş aldım,mola verdim şimdi.
Harikasın canim. Menulerinde guzel. Spor ve diyet uyumlu giderse iyi sonuclar alıniyor zaten

Ayy merak ettim simdi 🙃
Ben de su an limonlu yesil cayimi yudumluyorum akabinde yatis insallah 😂
Dun sabah cok guzel şeyler gördüm tartida ama dun aksamki atistirmalarimdan sonra bu sabah o guzellik gidiverdi 😔
yani bu kadar cabuk tepkime veren bir vucudum var iyi mi kotu mu bilemedim azicik kacirsam direkt arti azicik dikkat etsem direkt eksi 🤷
Yarina Allah kerim eksi gelirim gibi ama cok bisey beklemiyorum
O düzelir merak etme geçici artı onlar bir de vücudu hafif alistirinca kacamaga ya da böyle şeylere çok etki etmiyo hemen artı yapmiyo bı yerden sonra. Bence arada öğle saatlerinde az az farklı bı beslenme yapılmalı ki sabitleme dönemi ağır olmasın. Bak benim vücut diyette olduğuna inanmadığı için ki kimse inanmiyo 😅 öyle şeyleri abartmadan yiyince yansitmiyo artık napsin 🤭

Evet canım bu hafta çalıştığım için günde birkaç sefer anca girebiliyorum. Önemli birşey olursa kaçırmayım diye. Bir hafta işe gelmediğimiz için işe gittigim hafta 2 haftalik işyapıyorum. Malesef benim yedeğim yok. Ama haftaya evdeyim benden kurtulamazsınız. Bu saatte ne işin var derseniz. Kızım midesini üşütmüş. Ayrıntiyi yazmayayım. Şimdi nane limon içiyor
Cok gecmis olsun 😞

Günaydın kızlar.
Hayırlı cumalar hepinize 🌹❤️
Her sabah 500 ml lik bardagimla 1 bardak su ve demir hapımla başlıyorum güne.
Bu sebepten tartı gecikiyor. O suyu çıkarmak gerekiyor sistemden.😁

Gunaydin arkadaslar hayirli cumalar 💞
Suriyeye gidiyoruz bugun görev icin paylasimi yapayim hemen cikcaz cunku.
sag salim gider geliriz insallah.
Gecen cuma 95.8
Bu cuma 94.5
Fark 1.3
Yuzde 1.357

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom
Hedef 93.8

Bu arada sabahlari karanlik olmaya basladi koridorun isigini actim cektim gece gibi oluyor saat ve tarih etiketini de actim ki ne zaman cekikdigi belli olsun diye 👍

Eklentiler

• IMG_20201120_073007.webp
    IMG_20201120_073007.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 30
Back
X