- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #379.141
Yariin olmasın nolurÖdem yapmadı derkenne biliyorsun acaba :) bulgurlu şeylerin ödemi ertesi günde olabilir
Karnıbaharda şişkinlik ve gaz yapar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yariin olmasın nolurÖdem yapmadı derkenne biliyorsun acaba :) bulgurlu şeylerin ödemi ertesi günde olabilir
Karnıbaharda şişkinlik ve gaz yapar![]()
BencedeYariin olmasın nolur![]()
Canım aktardan alıyordum eskiden 7-8 yaprak atıp 2 kupa sıcak suya demliyordum birini spordan yarım saat 45 dakika önce içiyordum diyetinize canım ne zaman isterseAhh ben bunu öğrendim yaa sabah akşam içerim artık özellikle şu ürünün al dediğiniz var mı
Ahhaah hadi bakalımKaptan doğru söylüyorsun,genetiği değişmiş buğday her türlü ödem yapıyor,hele bana *2.
Bu hafta her gün hareketliyim,kaçamak 0,herşey dengeli yapıldı,bakalım yarın tartıyı sevecek miyim yoksa satacak mıyım![]()
Estağfirullah cnmTm canım ben dün sayfada düzenledim ama kendi listemde unutmuşum o yüzden böyle olmuş bugün. Bugün tekrar düzenlerim kendi listemde. Sağol
Kusura bakmaHedef60kgolmak
Düdüklüde pişti bizde kaptancm hazımsızlık yapmadıBencede![]()
Canim şöyle ki temmuzdan bu yana diyetisyen kontrolünde iyi kilo verdim tabi sporla genel olarak kendimi de tanidim sebze+yogurt protein+salata modu sabah da fix kahvalti yani menulerim genel olarak bu sekilde arada meyve kuruyemis falan ve memnunum aslinda ama tabi ki diyetisyen kontrolunde bakalim gidisat nasil ona gore ekleme cikartma yapabilir mesela gecen gorusmemizde bakliyat tarzi mercimek fasulye vs istedim bekleyelim biraz dedi gidisata uyarim canim miktarlar azalirsa da sorun yok mide de kuculdu zatenNamaria cnm belli bi hedef olmazsa diyetini değiştirecek misin? Memnun musun
Ben calistigim icin demlemelik alamadim canim isyerinde oyle bi sansim yok dogadan ve lipton aliyorum bi kutu birini bi kutu farkli marka degistirerek kullaniyorum alismasin vucut hicbiseyeAhh ben bunu öğrendim yaa sabah akşam içerim artık özellikle şu ürünün al dediğiniz var mı
Ayy merak ettim simdiAkşam yemeginden sonra insan tartılır mi hele çeşme burunla ama tartıldım kötü bişey görmedim hatta iyi seylerde görmüş olabilirim söylememüstüne de şimdi joker cayimi içeceğim
![]()
Afiyet olsun canim, o saatte yiyip aksama bozmaman ne guzel.Slm kizlar
Kahvalti 10 da kasarli omlet, 6 siyah zeytin, kuruyemis, kahve
Öglen 2 de kasarli domates corbasi, bir dilim ekmek, muz
1 saat yürüyüs
Cherry Mom
@reyyanK
Pain Killer
Evet canım bu hafta çalıştığım için günde birkaç sefer anca girebiliyorum. Önemli birşey olursa kaçırmayım diye. Bir hafta işe gelmediğimiz için işe gittigim hafta 2 haftalik işyapıyorum. Malesef benim yedeğim yok. Ama haftaya evdeyim benden kurtulamazsınız. Bu saatte ne işin var derseniz. Kızım midesini üşütmüş. Ayrıntiyi yazmayayım. Şimdi nane limon içiyor
Harikasın canim. Menulerinde guzel. Spor ve diyet uyumlu giderse iyi sonuclar alıniyor zatenAdım geçmiş
Yettim gari.
Ben oldum olası ebru şallı yi seviyorum pilateste. Az önce yine 35-40 dk lık videosunu yaptım. Üstüne de 1 saat koşu- yürüyüş.. duş aldım,mola verdim şimdi.
Masallah sen de nerdeyse hic birsey yememissin acikmadin mi ortim?12.30
1 yumurta
5zeytin
1kk peynir
2dilim avokado,3 dilim domates
Wasa
1çay kaşığı tahin-pekmez
16.00
1 kahve
2 parça çikolata
18.30
1 elma
su az
Spor yok
mavimli
O düzelir merak etme geçici artı onlar bir de vücudu hafif alistirinca kacamaga ya da böyle şeylere çok etki etmiyo hemen artı yapmiyo bı yerden sonra. Bence arada öğle saatlerinde az az farklı bı beslenme yapılmalı ki sabitleme dönemi ağır olmasın. Bak benim vücut diyette olduğuna inanmadığı için ki kimse inanmiyoAyy merak ettim simdi
Ben de su an limonlu yesil cayimi yudumluyorum akabinde yatis insallah
Dun sabah cok guzel şeyler gördüm tartida ama dun aksamki atistirmalarimdan sonra bu sabah o guzellik gidiverdi
yani bu kadar cabuk tepkime veren bir vucudum var iyi mi kotu mu bilemedim azicik kacirsam direkt arti azicik dikkat etsem direkt eksi
Yarina Allah kerim eksi gelirim gibi ama cok bisey beklemiyorum
Cok gecmis olsunEvet canım bu hafta çalıştığım için günde birkaç sefer anca girebiliyorum. Önemli birşey olursa kaçırmayım diye. Bir hafta işe gelmediğimiz için işe gittigim hafta 2 haftalik işyapıyorum. Malesef benim yedeğim yok. Ama haftaya evdeyim benden kurtulamazsınız. Bu saatte ne işin var derseniz. Kızım midesini üşütmüş. Ayrıntiyi yazmayayım. Şimdi nane limon içiyor