- 29 Nisan 2016
- 2.941
- 11.470
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.261
Günaydın Kızlaaar
Tebrik ederim herkesi hepimiz elimizden geleni yaptık

Tebrik ederim herkesi hepimiz elimizden geleni yaptık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma yı ikimizde bol kaçamaklı geçirmişiz canım ama önemli değil haftasonu bşraz dikkat edersek pazartesi ye bişeycik kalmazBende yazayım ama mönü bit facia sanki kilo vermişim gibi
Sabah 1 dilimıno denge
zeytin peynir domates salatalık
ara mandalina
1 dilim börek
akşam 1 tavuk but fırında
Yarım kase kıymalı bezelye
kek börek gofret Yedim
Ama kaç dilim kaç tane bilmiyorum bayağı yedim
Su 2 lt
Spor yok 5000 adım atmışım
Cherry Mom
Mehfam
Ya tuh gec kaldim. Dun uyku hapini ictikten sonra menu yazmadigim aklima geldi dedim sabah kalkar yazarim kalkamisim27 Kasım-04 Aralık Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
mavimli
![]()
kirmizigitar
![]()
seyrekyagmur
![]()
A AKREPcg
Hedef60kgolmak
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
Namaria
Colombre
Monica_
ummhnisa
hawar
Nikinik
![]()
Canım yine yaz sen. Çarpıya takılma. Hem spor listesine eklenecek adımlar.Ya tuh gec kaldim. Dun uyku hapini ictikten sonra menu yazmadigim aklima geldi dedim sabah kalkar yazarim kalkamisimNe guzel 10 bin adimda atmistim dun. Kismet degilmis
Ya ben ya benDün aklıma geldi bugün sen yazdın
Yaparım tabi canım sıra akrep ile sende zaten![]()
Ortim tebrik ediyorum biziORTAKLAR
20-27 Kasım
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
kirmizigitar
belmayne
Pain Killer
mavimli
Namaria
Hedef60kgolmak
A AKREPcg seyrekyagmur
hawar
ummhnisa
Colombre
Monica_
SONUÇ
belmayne
kirmizigitar tebriklerr kızlar +250 spor puanı kazandınız
![]()
Eki Görüntüle 2729364
Oh ne güzel canım. Bana da çok iyi gelir yürüyüş. Zihnim boşalır. Sana da şifa olsun inşallahGunaydin arkadaslar gunes hafif yuzunu gosterdi mp3 um icin cok guzel bi liste hazirladim az yürüyüm stres atayim dışarda![]()
bu senin basarin ortim tebrikler bende nasiplenmisimYa ben ya ben
Ben de hatırlayacaktım ama verdiğim kilo artsın diye bekliyordum
Beni de onlardan sonra yapabilirsin kaptanım
Ortim tebrik ediyorum bizi![]()
kirmizigitar
Arkadaşlar güzel bir haftaydı. Burada olmak acayip motive edici. Benim genelde 72 de ipin ucu kaçardı. Ama şimdi hiç öyle hissetmiyorum şükür
Herkese teşekkür ediyorum![]()
Çok sevindim canımkizlar bu arada esim negatif, yoegunluktan olmus muhtemelen cunku dunden beri agrisi halsizligi kalmadi:)
neyse 3 gun rapoe almisti bahaneyle, evde dinlensin simdi iki gun:)
Aynen canim simdi sigara molasi verdim cok iyi geldi cok sagolOh ne güzel canım. Bana da çok iyi gelir yürüyüş. Zihnim boşalır. Sana da şifa olsun inşallah![]()
Gözünüz aydinkizlar bu arada esim negatif, yoegunluktan olmus muhtemelen cunku dunden beri agrisi halsizligi kalmadi:)
Oh gözünüz aydın canımkizlar bu arada esim negatif, yoegunluktan olmus muhtemelen cunku dunden beri agrisi halsizligi kalmadi:)
Ah sigara dedin de yanına güzel bı kahve al bu keyf insana seratonin veriyorAynen canim simdi sigara molasi verdim cok iyi geldi cok sagol![]()