• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bi an ayni pijamalyla beraber foto paylasalim gibi bi akip baslatiyosun sandim🤣🤣🤣

ben pijama giymem🤣 yaz kis fark etmez saten geceliklerim vardir onlari giyerim🤣🤣🤣🤣kendileri sutyenimden bile daha hafif oldugu icin tartimi etkilemiyor. ama ic camasirla tartildigim da olur. kiyafet riskini asla almam yani🤣
Vayyy hatun yaaa. 💃
Ben de eylülden marta polar sabahlıkla geziyorum. 😂😂😂

Kızzzzz Pain Killer Pain Killer anammmm desene geçen hafta boşu boşuna ekstra artı yedik insan bari geçen hafta artı iken yüklerini çıkarır :KK70: yarışmadayken bende çamaşır ile tartılırdım :KK31: çoğu kişi öyle yapıyor bizim takıma has bir şey değil 🤣

Değil mi yaaaa :rolleyes: ah ahhh boşu boşuna artı aldık painden 🙈🙈

Yok kaptanım, hafta içi kıyafet etkisiyle yaklaşık 1.5 kilo fazla gelmiştim ya. 🙈
Cuma yine kıyafetle çıktım rakam feciii😱
Sonra çıkardım tabi ağırlıkları 😂😂😂

Detoks ve kıyafet toplamda -800gr farketti. Bence bunun 500-600 gramı kıyafetti.

Ahahaha güzel olmuş😁

Canım bu neeee, büyüteçli gözlük tak bari yerken, beyin devasa öğünler yedim sinyali alsın😂😂😂
Hehee bakma çok jlkalici.olamaz bende 😅 şuan bizim metobolizmaya zarf atıyorum bakım ne istiyomus
@Amor-a
@mavimli
kirmizigitar kirmizigitar
seyrekyagmur seyrekyagmur
@AKREPcg
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
belmayne belmayne
@Painkiller
@gamzem23
Namaria Namaria
@nnurc
ummhnisa ummhnisa
@hawar
Nikinik Nikinik
Pain Killer Pain Killer
Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam

selam dostlar🤗🤗♥️♥️
hepinizle aynı anda konuşabilmek harika bir duygu. Öncelikle bana bu imkanı sunan bu sitenin software engineer’ ina cok tesekkur ederim🙏🙏🙏😁😁

Size onemli bir sorum var. Soyleki ; simdiye kadar tarti gunleri ayni pijama takimimi giyerek fartilmaya ozen gosterdim🤪🤪

Ama malumunuz kus geldi, ve bugun kislik picamaa cikinci tartiya arti geldim. Sonra pijama off şekilde çıkınca eksi geldim. Yani sadece pijamanın bir parçası 400gr fark çıkardı ki 2 parçanın farkı cuma tartısını sallar diye düşünüyorum.

Evet gelelim mühim soruya, sizler napıyorsunuz arkadaşlar. Tartının yaninda mı saklıyorsunuz aynı kıyafetleri??? 🧐🧐🧐
İç camasiiriii kesinlikle mümkün olsa kolumu çıkarıp koycam kenara 🤣 hatta bişi diyim mi sütyen -200 felan farkediyo hele kabızlık tartı öncesi çözülürse bı haylii :KK53:
bi an ayni pijamalyla beraber foto paylasalim gibi bi akip baslatiyosun sandim🤣🤣🤣

ben pijama giymem🤣 yaz kis fark etmez saten geceliklerim vardir onlari giyerim🤣🤣🤣🤣kendileri sutyenimden bile daha hafif oldugu icin tartimi etkilemiyor. ama ic camasirla tartildigim da olur. kiyafet riskini asla almam yani🤣
Daima hazır nazır bakımlı 🤣 kız yatakta kaymiyon muuu :KK45:
Ic camasiriyla tartiliyorum 🙈 utanmasam onu da cikaracagim 😂
Sütyeni bı çıkar dene valla :KK31:
gun icinde bende oyleyim sadece yataga oyle giriyorum. bekarliktan kalma aliskanlik pek severim saten ipek gecelikler filan🤣🤣🤣
Wayyy arkadaş peluş ayıcık gibiyim bende 🤭

Hehee bakma çok jlkalici.olamaz bende 😅 şuan bizim metobolizmaya zarf atıyorum bakım ne istiyomus

İç camasiiriii kesinlikle mümkün olsa kolumu çıkarıp koycam kenara 🤣 hatta bişi diyim mi sütyen -200 felan farkediyo hele kabızlık tartı öncesi çözülürse bı haylii :KK53:

ahahahahhahahhaha yok be ne kaymasibelime kadar aciliyo sadece o kaaaa:)

Benim sadece sutyen yarim kilo 😂😂
Tartilirken onu da cikariyorum sadece ic camasiri 🙃
Bu hafta benim derimi de sökmem gerekecek sanırım 🤭

Canım hurma yok maalesef evde. Ben buna yarın başlayayım. Bugün de çorba ayran şeklinde yiyeceğim. Ben sadece ev yoğurdu kullanıyorum ama hafta sonu süt getirmeyi unutmuşlar.😬 Yoğurtsuz kaldım. Bugün alabilirsem gece mayalarım. Yarın ya da öbür gün başlarım artık 🤷‍♀️

Ay çok güldüm ya 😂😂
Canım ben iç çamaşırıyla tartılıyorum. Kıyafetle basküle çıkmak mı. Aman Allah korusun 😂😂
Cnm iran hurmasıysa 4-5 tane yiyebilirsin her öğün yani 3 kere tatlım 😘

Namaria Namaria cıımmm akşam sefa profiterol yapıorrr ay ben fena oluyorum :rolleyes:
Hem yağuşuklu hem eli lezzetli ben de istiom öyle sevgili yaaa 😍😍😍
ayy ugur da diskalifiye oldu çocuk meğer küfür bombasıymış :63: gerçi çok eskiden atmış twitleri tartışılır da neyse
Burcucum barbaros sevdan bitti mi canısı sefa bana çok hitap etmiyor ama hoş çocuk sana yakışır :KK8:

@Amor-a
@mavimli
kirmizigitar kirmizigitar
seyrekyagmur seyrekyagmur
@AKREPcg
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
belmayne belmayne
@Painkiller
@gamzem23
Namaria Namaria
@nnurc
ummhnisa ummhnisa
@hawar
Nikinik Nikinik
Pain Killer Pain Killer
Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam

selam dostlar🤗🤗♥️♥️
hepinizle aynı anda konuşabilmek harika bir duygu. Öncelikle bana bu imkanı sunan bu sitenin software engineer’ ina cok tesekkur ederim🙏🙏🙏😁😁

Size onemli bir sorum var. Soyleki ; simdiye kadar tarti gunleri ayni pijama takimimi giyerek fartilmaya ozen gosterdim🤪🤪

Ama malumunuz kus geldi, ve bugun kislik picamaa cikinci tartiya arti geldim. Sonra pijama off şekilde çıkınca eksi geldim. Yani sadece pijamanın bir parçası 400gr fark çıkardı ki 2 parçanın farkı cuma tartısını sallar diye düşünüyorum.

Evet gelelim mühim soruya, sizler napıyorsunuz arkadaşlar. Tartının yaninda mı saklıyorsunuz aynı kıyafetleri??? 🧐🧐🧐
Yaa inan bende bu hafta soracaktım bu soruyu ki sen benden önce davrandın ben kıyafetle tartılıyordum hep. O zaman bu cuma kesinlikle takıma ayak uydurup çamaşırla tartılıcam

Back
X