- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.521
Aklım pidede kaldi napiimHahaahah bu kız hâlâ akıllanmamış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklım pidede kaldi napiimHahaahah bu kız hâlâ akıllanmamış![]()
Vayyy hatun yaaa.bi an ayni pijamalyla beraber foto paylasalim gibi bi akip baslatiyosun sandim
ben pijama giymemyaz kis fark etmez saten geceliklerim vardir onlari giyerim
kendileri sutyenimden bile daha hafif oldugu icin tartimi etkilemiyor. ama ic camasirla tartildigim da olur. kiyafet riskini asla almam yani
![]()
Yaa ben de oyleyim imrendimVayyy hatun yaaa.
Ben de eylülden marta polar sabahlıkla geziyorum.![]()
Neyse canınız sıkılmasın bende anne topuzu pofuduk terlik ve kareli pijamalar ile tüm gün geziyorum
KızzzzzPain Killer anammmm desene geçen hafta boşu boşuna ekstra artı yedik insan bari geçen hafta artı iken yüklerini çıkarır
yarışmadayken bende çamaşır ile tartılırdım
çoğu kişi öyle yapıyor bizim takıma has bir şey değil
![]()
Değil mi yaaaaah ahhh boşu boşuna artı aldık painden
![]()
Ahahaha güzel olmuş
gun icinde bende oyleyim sadece yataga oyle giriyorum. bekarliktan kalma aliskanlik pek severim saten ipek gecelikler filanNeyse canınız sıkılmasın bende anne topuzu pofuduk terlik ve kareli pijamalar ile tüm gün geziyorum![]()
Bu da güzel bişi bencegun icinde bende oyleyim sadece yataga oyle giriyorum. bekarliktan kalma aliskanlik pek severim saten ipek gecelikler filan![]()
Hehee bakma çok jlkalici.olamaz bendeCanım bu neeee, büyüteçli gözlük tak bari yerken, beyin devasa öğünler yedim sinyali alsın![]()
İç camasiiriii kesinlikle mümkün olsa kolumu çıkarıp koycam kenara@Amor-a
@mavimli
kirmizigitar
seyrekyagmur
@AKREPcg
Hedef60kgolmak
belmayne
@Painkiller
@gamzem23
Namaria
@nnurc
ummhnisa
@hawar
Nikinik
Pain Killer
Cherry Mom
Mehfam
selam dostlar
hepinizle aynı anda konuşabilmek harika bir duygu. Öncelikle bana bu imkanı sunan bu sitenin software engineer’ ina cok tesekkur ederim
Size onemli bir sorum var. Soyleki ; simdiye kadar tarti gunleri ayni pijama takimimi giyerek fartilmaya ozen gosterdim
Ama malumunuz kus geldi, ve bugun kislik picamaa cikinci tartiya arti geldim. Sonra pijama off şekilde çıkınca eksi geldim. Yani sadece pijamanın bir parçası 400gr fark çıkardı ki 2 parçanın farkı cuma tartısını sallar diye düşünüyorum.
Evet gelelim mühim soruya, sizler napıyorsunuz arkadaşlar. Tartının yaninda mı saklıyorsunuz aynı kıyafetleri???![]()
Daima hazır nazır bakımlıbi an ayni pijamalyla beraber foto paylasalim gibi bi akip baslatiyosun sandim
ben pijama giymemyaz kis fark etmez saten geceliklerim vardir onlari giyerim
kendileri sutyenimden bile daha hafif oldugu icin tartimi etkilemiyor. ama ic camasirla tartildigim da olur. kiyafet riskini asla almam yani
![]()
Sütyeni bı çıkar dene vallaIc camasiriyla tartiliyorumutanmasam onu da cikaracagim
![]()
Wayyy arkadaş peluş ayıcık gibiyim bendegun icinde bende oyleyim sadece yataga oyle giriyorum. bekarliktan kalma aliskanlik pek severim saten ipek gecelikler filan![]()
ahahahahhahahhaha yok be ne kaymasibelime kadar aciliyo sadece o kaaaa:)Hehee bakma çok jlkalici.olamaz bendeşuan bizim metobolizmaya zarf atıyorum bakım ne istiyomus
İç camasiiriii kesinlikle mümkün olsa kolumu çıkarıp koycam kenarahatta bişi diyim mi sütyen -200 felan farkediyo hele kabızlık tartı öncesi çözülürse bı haylii
Daima hazır nazır bakımlıkız yatakta kaymiyon muuu
Sütyeni bı çıkar dene valla
Wayyy arkadaş peluş ayıcık gibiyim bende![]()
Benim sadece sutyen yarim kiloBen de ic camasiriyla tartiliyorum
Pijamalar 300-400 gram geliyor![]()
Hehee bakma çok jlkalici.olamaz bendeşuan bizim metobolizmaya zarf atıyorum bakım ne istiyomus
İç camasiiriii kesinlikle mümkün olsa kolumu çıkarıp koycam kenarahatta bişi diyim mi sütyen -200 felan farkediyo hele kabızlık tartı öncesi çözülürse bı haylii
Daima hazır nazır bakımlıkız yatakta kaymiyon muuu
Sütyeni bı çıkar dene valla
Wayyy arkadaş peluş ayıcık gibiyim bende![]()
Bu hafta benim derimi de sökmem gerekecek sanırımBenim sadece sutyen yarim kilo
Tartilirken onu da cikariyorum sadece ic camasiri![]()
Ooo iyi o zamanahahahahhahahhaha yok be ne kaymasibelime kadar aciliyo sadece o kaaaa:)
Ne etcez bilmiyorumBu hafta benim derimi de sökmem gerekecek sanırım![]()
Cnm demişsin ya kalın pijama giyince artı geldi diyeNasıl canım ya, jeton düşmedi bende?![]()
Ay öyle yatsam üşümekten böbreğim çürüyüp düşer herhaldeahahahahhahahhaha yok be ne kaymasibelime kadar aciliyo sadece o kaaaa:)
Cnm iran hurmasıysa 4-5 tane yiyebilirsin her öğün yani 3 kere tatlımCanım hurma yok maalesef evde. Ben buna yarın başlayayım. Bugün de çorba ayran şeklinde yiyeceğim. Ben sadece ev yoğurdu kullanıyorum ama hafta sonu süt getirmeyi unutmuşlar.Yoğurtsuz kaldım. Bugün alabilirsem gece mayalarım. Yarın ya da öbür gün başlarım artık
Ay çok güldüm ya
Canım ben iç çamaşırıyla tartılıyorum. Kıyafetle basküle çıkmak mı. Aman Allah korusun![]()
ayy ugur da diskalifiye oldu çocuk meğer küfür bombasıymışNamaria cıımmm akşam sefa profiterol yapıorrr ay ben fena oluyorum
Hem yağuşuklu hem eli lezzetli ben de istiom öyle sevgili yaaa![]()
Yaa inan bende bu hafta soracaktım bu soruyu ki sen benden önce davrandın ben kıyafetle tartılıyordum hep. O zaman bu cuma kesinlikle takıma ayak uydurup çamaşırla tartılıcam@Amor-a
@mavimli
kirmizigitar
seyrekyagmur
@AKREPcg
Hedef60kgolmak
belmayne
@Painkiller
@gamzem23
Namaria
@nnurc
ummhnisa
@hawar
Nikinik
Pain Killer
Cherry Mom
Mehfam
selam dostlar
hepinizle aynı anda konuşabilmek harika bir duygu. Öncelikle bana bu imkanı sunan bu sitenin software engineer’ ina cok tesekkur ederim
Size onemli bir sorum var. Soyleki ; simdiye kadar tarti gunleri ayni pijama takimimi giyerek fartilmaya ozen gosterdim
Ama malumunuz kus geldi, ve bugun kislik picamaa cikinci tartiya arti geldim. Sonra pijama off şekilde çıkınca eksi geldim. Yani sadece pijamanın bir parçası 400gr fark çıkardı ki 2 parçanın farkı cuma tartısını sallar diye düşünüyorum.
Evet gelelim mühim soruya, sizler napıyorsunuz arkadaşlar. Tartının yaninda mı saklıyorsunuz aynı kıyafetleri???![]()