Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bi an ayni pijamalyla beraber foto paylasalim gibi bi akip baslatiyosun sandim🤣🤣🤣

ben pijama giymem🤣 yaz kis fark etmez saten geceliklerim vardir onlari giyerim🤣🤣🤣🤣kendileri sutyenimden bile daha hafif oldugu icin tartimi etkilemiyor. ama ic camasirla tartildigim da olur. kiyafet riskini asla almam yani🤣
Vayyy hatun yaaa. 💃
Ben de eylülden marta polar sabahlıkla geziyorum. 😂😂😂

Kızzzzz Pain Killer Pain Killer anammmm desene geçen hafta boşu boşuna ekstra artı yedik insan bari geçen hafta artı iken yüklerini çıkarır :KK70: yarışmadayken bende çamaşır ile tartılırdım :KK31: çoğu kişi öyle yapıyor bizim takıma has bir şey değil 🤣

Değil mi yaaaa :rolleyes: ah ahhh boşu boşuna artı aldık painden 🙈🙈

Yok kaptanım, hafta içi kıyafet etkisiyle yaklaşık 1.5 kilo fazla gelmiştim ya. 🙈
Cuma yine kıyafetle çıktım rakam feciii😱
Sonra çıkardım tabi ağırlıkları 😂😂😂

Detoks ve kıyafet toplamda -800gr farketti. Bence bunun 500-600 gramı kıyafetti.

Ahahaha güzel olmuş😁

Canım bu neeee, büyüteçli gözlük tak bari yerken, beyin devasa öğünler yedim sinyali alsın😂😂😂
Hehee bakma çok jlkalici.olamaz bende 😅 şuan bizim metobolizmaya zarf atıyorum bakım ne istiyomus
@Amor-a
@mavimli
kirmizigitar kirmizigitar
seyrekyagmur seyrekyagmur
@AKREPcg
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
belmayne belmayne
@Painkiller
@gamzem23
Namaria Namaria
@nnurc
ummhnisa ummhnisa
@hawar
Nikinik Nikinik
Pain Killer Pain Killer
Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam

selam dostlar🤗🤗♥️♥️
hepinizle aynı anda konuşabilmek harika bir duygu. Öncelikle bana bu imkanı sunan bu sitenin software engineer’ ina cok tesekkur ederim🙏🙏🙏😁😁

Size onemli bir sorum var. Soyleki ; simdiye kadar tarti gunleri ayni pijama takimimi giyerek fartilmaya ozen gosterdim🤪🤪

Ama malumunuz kus geldi, ve bugun kislik picamaa cikinci tartiya arti geldim. Sonra pijama off şekilde çıkınca eksi geldim. Yani sadece pijamanın bir parçası 400gr fark çıkardı ki 2 parçanın farkı cuma tartısını sallar diye düşünüyorum.

Evet gelelim mühim soruya, sizler napıyorsunuz arkadaşlar. Tartının yaninda mı saklıyorsunuz aynı kıyafetleri??? 🧐🧐🧐
İç camasiiriii kesinlikle mümkün olsa kolumu çıkarıp koycam kenara 🤣 hatta bişi diyim mi sütyen -200 felan farkediyo hele kabızlık tartı öncesi çözülürse bı haylii :KK53:
bi an ayni pijamalyla beraber foto paylasalim gibi bi akip baslatiyosun sandim🤣🤣🤣

ben pijama giymem🤣 yaz kis fark etmez saten geceliklerim vardir onlari giyerim🤣🤣🤣🤣kendileri sutyenimden bile daha hafif oldugu icin tartimi etkilemiyor. ama ic camasirla tartildigim da olur. kiyafet riskini asla almam yani🤣
Daima hazır nazır bakımlı 🤣 kız yatakta kaymiyon muuu :KK45:
Ic camasiriyla tartiliyorum 🙈 utanmasam onu da cikaracagim 😂
Sütyeni bı çıkar dene valla :KK31:
gun icinde bende oyleyim sadece yataga oyle giriyorum. bekarliktan kalma aliskanlik pek severim saten ipek gecelikler filan🤣🤣🤣
Wayyy arkadaş peluş ayıcık gibiyim bende 🤭

Hehee bakma çok jlkalici.olamaz bende 😅 şuan bizim metobolizmaya zarf atıyorum bakım ne istiyomus

İç camasiiriii kesinlikle mümkün olsa kolumu çıkarıp koycam kenara 🤣 hatta bişi diyim mi sütyen -200 felan farkediyo hele kabızlık tartı öncesi çözülürse bı haylii :KK53:

ahahahahhahahhaha yok be ne kaymasibelime kadar aciliyo sadece o kaaaa:)

Benim sadece sutyen yarim kilo 😂😂
Tartilirken onu da cikariyorum sadece ic camasiri 🙃
Bu hafta benim derimi de sökmem gerekecek sanırım 🤭

Canım hurma yok maalesef evde. Ben buna yarın başlayayım. Bugün de çorba ayran şeklinde yiyeceğim. Ben sadece ev yoğurdu kullanıyorum ama hafta sonu süt getirmeyi unutmuşlar.😬 Yoğurtsuz kaldım. Bugün alabilirsem gece mayalarım. Yarın ya da öbür gün başlarım artık 🤷‍♀️

Ay çok güldüm ya 😂😂
Canım ben iç çamaşırıyla tartılıyorum. Kıyafetle basküle çıkmak mı. Aman Allah korusun 😂😂
Cnm iran hurmasıysa 4-5 tane yiyebilirsin her öğün yani 3 kere tatlım 😘

Namaria Namaria cıımmm akşam sefa profiterol yapıorrr ay ben fena oluyorum :rolleyes:
Hem yağuşuklu hem eli lezzetli ben de istiom öyle sevgili yaaa 😍😍😍
ayy ugur da diskalifiye oldu çocuk meğer küfür bombasıymış :63: gerçi çok eskiden atmış twitleri tartışılır da neyse
Burcucum barbaros sevdan bitti mi canısı sefa bana çok hitap etmiyor ama hoş çocuk sana yakışır :KK8:

@Amor-a
@mavimli
kirmizigitar kirmizigitar
seyrekyagmur seyrekyagmur
@AKREPcg
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
belmayne belmayne
@Painkiller
@gamzem23
Namaria Namaria
@nnurc
ummhnisa ummhnisa
@hawar
Nikinik Nikinik
Pain Killer Pain Killer
Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam

selam dostlar🤗🤗♥️♥️
hepinizle aynı anda konuşabilmek harika bir duygu. Öncelikle bana bu imkanı sunan bu sitenin software engineer’ ina cok tesekkur ederim🙏🙏🙏😁😁

Size onemli bir sorum var. Soyleki ; simdiye kadar tarti gunleri ayni pijama takimimi giyerek fartilmaya ozen gosterdim🤪🤪

Ama malumunuz kus geldi, ve bugun kislik picamaa cikinci tartiya arti geldim. Sonra pijama off şekilde çıkınca eksi geldim. Yani sadece pijamanın bir parçası 400gr fark çıkardı ki 2 parçanın farkı cuma tartısını sallar diye düşünüyorum.

Evet gelelim mühim soruya, sizler napıyorsunuz arkadaşlar. Tartının yaninda mı saklıyorsunuz aynı kıyafetleri??? 🧐🧐🧐
Yaa inan bende bu hafta soracaktım bu soruyu ki sen benden önce davrandın ben kıyafetle tartılıyordum hep. O zaman bu cuma kesinlikle takıma ayak uydurup çamaşırla tartılıcam

Back
X