- Konu Sahibi Cherry Mom
- #8.321
değiştiriyor galiba zenanım.. böyle rahatlık oldu ama dikkat etmeye çalışıyorum yarından sonra bir kaç gün sıkacağım bakalım ne sonuç çıkacak ama ben abartamıyorum artık şutarafagittikallisim sen izindesin yaa sporadami ara verdin caniiim senin nasil gidiyo bu arada yeme duzenin izin de olmak insanin yemek duzenini degistiriyomu farkediyomu canim
spora ara vermedim canım sadece dün yüzümü çok kötü yaptığım için güneşe çıkmak istemedim.. böyle asitli bir krem kullandım yüzüm pul pul soyuldu ve o halimle güneşe çıkarsam iyice leke olurdu birde şeyi düşündüm.. sporda aşırı terliyorum ya o terin asitide yüzümü iyice yakar yaraya dönüşür dedim... gitmedim dün işte ama bugün düzeldi cildim yarın gidiyorum canım ara vermek yok ara verirsem toparlayamam...
canım sorun değil ne zaman müsaitsen demiştik zaten..merhaba kızlar bıraz uzanıym dedım pc yı acdımm sıze bakıym dıye uyumadan msj mı yazayım.once kallıste canım cayı yollamadım henuz ama yarın fırsatım olucak ıns.pek dıyet yapmıyorum duzenım kacdı.ctesıden sonra yoluna gırecek hersey.yarın ıntm kesılecek.kalıste canım msj nı aldım ama cvp yazamadım cunku tel ımın msj menusunu kullanamıyorum.
mesaj içinde hiç sorun yok biliyorsun bu tür şeylere takılan birisi değilim canım üzülme...