Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim sen izindesin yaa sporadami ara verdin caniiim senin nasil gidiyo bu arada yeme duzenin izin de olmak insanin yemek duzenini degistiriyomu farkediyomu canim
değiştiriyor galiba zenanım.. böyle rahatlık oldu ama dikkat etmeye çalışıyorum yarından sonra bir kaç gün sıkacağım bakalım ne sonuç çıkacak ama ben abartamıyorum artık şutarafagitti
spora ara vermedim canım sadece dün yüzümü çok kötü yaptığım için güneşe çıkmak istemedim.. böyle asitli bir krem kullandım yüzüm pul pul soyuldu ve o halimle güneşe çıkarsam iyice leke olurdu birde şeyi düşündüm.. sporda aşırı terliyorum ya o terin asitide yüzümü iyice yakar yaraya dönüşür dedim... gitmedim dün işte ama bugün düzeldi cildim yarın gidiyorum canım ara vermek yok ara verirsem toparlayamam...

merhaba kızlar bıraz uzanıym dedım pc yı acdımm sıze bakıym dıye uyumadan msj mı yazayım.once kallıste canım cayı yollamadım henuz ama yarın fırsatım olucak ıns.pek dıyet yapmıyorum duzenım kacdı.ctesıden sonra yoluna gırecek hersey.yarın ıntm kesılecek.kalıste canım msj nı aldım ama cvp yazamadım cunku tel ımın msj menusunu kullanamıyorum.
canım sorun değil ne zaman müsaitsen demiştik zaten..
mesaj içinde hiç sorun yok biliyorsun bu tür şeylere takılan birisi değilim canım üzülme...

cedricim sorun değil canım az bekleriz gelemezsen aynı geçeriz demiştim ben zaten ...
istersen hiç kasma kendini ve uğraşma tartılma yani aynı geçelim haftaya düzenini kurunca güzel haberler verirsin..

merhaba kızlar .....:1hug:

ben gittim bügün dr. haber vereyim dedim saggolun merak ediyosunuz .....:1hug:

hipogılisemi...... tokluk şekeri düşük yani ......şeker ve ürünleri tüketmiyceksin dedi . ..başka bir sorun yok hormonlar .insülin normal seviyede imiş ......

ona göre dr. diyetisyene yönlendirdi . diyetisyende sıkı durun :1shok:1800 kl. diyet verdi .....

dedim ben bunla kilo alırım yok almassın .1 satte yürüyüş yap .dedi ...

bu ay bu diyeti ne eksik ne fazla uygula 1 ay sonra tekrar gel dedi dedim bu kl. bana çok yüksek ... 3 ana ögün 5 ara ögün yoplam 8 ögün . 2 saat arayla bişi yiycekmişim . ken şekerim düşmesin diye ...

dr. eger düşük kl. diyete başlarsan hızlı 4..5.. kilo verir sonrada kilo vermen durur bu yüzden böyle başlayıp kilo verme durdukça kl. düşürüp düzenli bir biçimde kilo vermeni saglarız dedi ...fisfisfis

Midem iyi canım allaha şükür.

cedric canım seni görüyorum aşağıda taşınma işleri nasıl gidiyor bu haftada süpriz yapacakmısın bize
ohhh cok sukur canim yaaa hadi bakalim insallah birdaha sikinti yasamazsin canim

merhaba kızlar bıraz uzanıym dedım pc yı acdımm sıze bakıym dıye uyumadan msj mı yazayım.once kallıste canım cayı yollamadım henuz ama yarın fırsatım olucak ıns.pek dıyet yapmıyorum duzenım kacdı.ctesıden sonra yoluna gırecek hersey.yarın ıntm kesılecek.kalıste canım msj nı aldım ama cvp yazamadım cunku tel ımın msj menusunu kullanamıyorum.
cani benim hosgeldin alah yardimcin olsun ne guzel tatli bir telas icindesin hersey yolunda gitsin insallah hadi bakalim

değiştiriyor galiba zenanım.. böyle rahatlık oldu ama dikkat etmeye çalışıyorum yarından sonra bir kaç gün sıkacağım bakalım ne sonuç çıkacak ama ben abartamıyorum artık şutarafagitti
spora ara vermedim canım sadece dün yüzümü çok kötü yaptığım için güneşe çıkmak istemedim.. böyle asitli bir krem kullandım yüzüm pul pul soyuldu ve o halimle güneşe çıkarsam iyice leke olurdu birde şeyi düşündüm.. sporda aşırı terliyorum ya o terin asitide yüzümü iyice yakar yaraya dönüşür dedim... gitmedim dün işte ama bugün düzeldi cildim yarın gidiyorum canım ara vermek yok ara verirsem toparlayamam

ne guzel iyi sevindim hadi insallah duzelir ciltleriniz mehalimlen cukulata da sikayet ediyodu zaten sen abartamazsin canim alisti senin migde cunku az biraz fazla yesen hemen patliycak gibi oluyo insan demii ama benim isttahim bugunlerde cok acik cok zor sabrediyorum hatta yarin alisverisgunu esimde dedim yarin alisverise gitme dedim gitsen bile salatalik malzeme al baskada bisiy alma dedim

merhaba kızlar .....:1hug:

ben gittim bügün dr. haber vereyim dedim saggolun merak ediyosunuz .....:1hug:

hipogılisemi...... tokluk şekeri düşük yani ......şeker ve ürünleri tüketmiyceksin dedi . ..başka bir sorun yok hormonlar .insülin normal seviyede imiş ......

ona göre dr. diyetisyene yönlendirdi . diyetisyende sıkı durun :1shok:1800 kl. diyet verdi .....

dedim ben bunla kilo alırım yok almassın .1 satte yürüyüş yap .dedi ...

bu ay bu diyeti ne eksik ne fazla uygula 1 ay sonra tekrar gel dedi dedim bu kl. bana çok yüksek ... 3 ana ögün 5 ara ögün yoplam 8 ögün . 2 saat arayla bişi yiycekmişim . ken şekerim düşmesin diye ...

dr. eger düşük kl. diyete başlarsan hızlı 4..5.. kilo verir sonrada kilo vermen durur bu yüzden böyle başlayıp kilo verme durdukça kl. düşürüp düzenli bir biçimde kilo vermeni saglarız dedi ...fisfisfis
aebenim dr dediyse vardir bir bildigi diycem ama bana fazla gibi geldi ama bir yandanda guzel yani dusunsene hic ac gezmeyecen 5 ara ogun haaa
canim insallah doktorun degigi olur kilo almazsin yaa zaten almaya baslarsan tekrar sorarsin saglik olsunda kilolar hallolur canim takma gecmis olsun hadi bakalim :nazar:

herkese selam :1hug:
netim düzeldi artık şükür -tatlicadiarzu-

kallisim ve sportie bana dün sormuşlar bu soğan suyu işini. hemen anlatayım öncelikle. 2 bardak suyu (musluk suyu olmasa iyi olur) kaynatıyoruz, 1 soğanın kabuğunu soyuyoruz, 4e bölüp kaynayan suya atıyoruz. 15 dk kapağı kapalı olarak kaynatıyoruz. 15 dk sonra zaten o su 1 bardak kalıyor. ılık hale gelince de içiyoruz. bunu sabah akşam taze olarak yapmamız gerekiyor. yani önceden yapmıyoruz canlarım. doktor bana doğum kontrol hapı vermişti yumurtalık kistim için, hiç kullanmadım. soğan suyu 1 ayda yok etti valla çok mutluyum. hem de düzenli yapmamıştım. bazı günler 1 bardak içtim, bazı günler unuttum vsvs. yalnız çok yoğun regl oluyorum öyle böyle değil, ya soğan suyundan ya da kürtaj sonrası olduğu için. yani size de öyle olursa korkamayın, oluyor yerimseniben

valla bize fazla geliyorda değil demekki.. spor yapman şart ama aebenim.. 8 öğün ne çok yaaa senin ömrün yemek hazırlamaklamı geçecek...:delphin: geçmiş olsun canım bak diğer değerlerin iyiymiş şükür...

ben ciktim kizlar kimsede yok gece gelirim yine hadi optum herkezi
hadi çık bakalım ben buralardayım gelen olursa sonra görüşürüz...a.s.

herkese selam :1hug:
netim düzeldi artık şükür -tatlicadiarzu-

kallisim ve sportie bana dün sormuşlar bu soğan suyu işini.
canım çok sağol.. her gün taze yapılacağını biliyordum okumuştum bir asit salgılıyormuş zehirlenmelere yol açıyormuş tencerede durursa...
kızıma söyledim tamam diyor bakalım yapabilecekmi.. şu günlerde 20lik diş sıkıntısı çekiyor o geçsinde başlasın..

Ben geldimm
aebenim güzel haberlerine sevindim sen doktorun söylediğini harfiyen yap bacım bak adı üstünde doktor elbet bizden daha iyi bilecek işi üstadına bırakmak lazım bakarsın birde zorlandığın kiloları nasıl kolay veriyosun :)) insanlar boşa demiyor yiyerek zayıflayın diye değil mi?

Kallisim bu soğan suyunu bizim okuldada uygulayan arkadaşlar oldu kist için ve gerçekten başarılı oldular. Hatta bebek bekleyenler falan sakın yapmasınlar deniyor rahmi boşaltıyor diye duydum :)) ama sen daha anneanne olmayacan demi:)) hehehehehe

Kallisim bu soğan suyunu bizim okuldada uygulayan arkadaşlar oldu kist için ve gerçekten başarılı oldular. Hatta bebek bekleyenler falan sakın yapmasınlar deniyor rahmi boşaltıyor diye duydum :)) ama sen daha anneanne olmayacan demi:)) hehehehehe

Valla anneanne olup olmayacağım konusunu bilemedim şimdi iyimisırnaşık şey yaz tatillerinde veya ablama giderken Yırtığıda alıyoruz iki yıldır ve arabayla çok zor gidiyoruz bu yolculuk sırasında kıslara derim hep bir dahaki yolculuğa dek birinizin evlenmesi gerek :roflol:

Ayyy oğlum evlenme konusunda benim kadar acele ederse ben 9 yıl sonra babaanne olurum abowwww torunmu daha durun ben doğuracam bir tane daha yaffffkaydirigubbakcemile3

Ayyy oğlum evlenme konusunda benim kadar acele ederse ben 9 yıl sonra babaanne olurum abowwww torunmu daha durun ben doğuracam bir tane daha yaffffkaydirigubbakcemile3

ben demedimmi bahar uyanisi diye. ben senin cigerini okumaya basladim mehalim valla kork benden. delikafadulden
simdi gercekten korkarmis. :roflol: :roflol:

zenannnnnnnnnnn nerelerde kaldin cigerimin kösesiiiiiiii? valla özledim kizzzzz. gel bir iki laf edelim alla alla. demek döktürüyorsun oryantal calinca. birde ben ögrensem cok kabiliyetsizim. aynada kendime bakip gülme komasina girdim

kallisim bir öglen uykusu cektimki offfffffff. ama aslan gibi oldum kalktim. 10100 adimimi yaptim.
hani dedinya 2 dakika cok olmus ablam stepte yariya indir diye.kaydirigubbakcemile2 inat degilmi 5 dakikaya cikardim. 10 dakika bisiklet. 15 dakika oryantal denemesi. ama denemeyle kaldi yani

zenannnnnnnnnnn nerelerde kaldin cigerimin kösesiiiiiiii? valla özledim kizzzzz. gel bir iki laf edelim alla alla. demek döktürüyorsun oryantal calinca. birde ben ögrensem cok kabiliyetsizim. aynada kendime bakip gülme komasina girdim

ahh ablam beş dakika olmadı henüz bizde burda kızlarla gülmekten öldük.. ortanca etrafta dolanıyo anne canım sıkılıyo gelde göbek atalım dedi bende gündüz danslardan indirmiştim bilgisayara tıkladım açıldı kız nasıl şaşırdı anne yuhh yani bir şey söylemeyede gelmiyor sana diyor ablasının odasına kaçtı :roflol:

ahh ablam beş dakika olmadı henüz bizde burda kızlarla gülmekten öldük.. ortanca etrafta dolanıyo anne canım sıkılıyo gelde göbek atalım dedi bende gündüz danslardan indirmiştim bilgisayara tıkladım açıldı kız nasıl şaşırdı anne yuhh yani bir şey söylemeyede gelmiyor sana diyor ablasının odasına kaçtı :roflol:

hahahahha ay güldürdün beni ya. ne komik oluyor degilmi insan beceremeyince. salla salla baska yerler sallaniyor. ritim tutturmakta baska alem . cok kabiliyetsiz gördüm kendimi. onun icin ögreten birsey ariyorum zaten. yapamiyacagimi biliyorum

Ayy bunlar beni çekiştiriyor iyimii:)) siz bana bakmayın demiyormuyum ben gel- git akıllıyımm:))

annem bende sana oriyantel öğretyirim ayy söylemesi ayıp hayrandırlar oynamama da:))

kallisim bir öglen uykusu cektimki offfffffff. ama aslan gibi oldum kalktim. 10100 adimimi yaptim.
hani dedinya 2 dakika cok olmus ablam stepte yariya indir diye.kaydirigubbakcemile2 inat degilmi 5 dakikaya cikardim. 10 dakika bisiklet. 15 dakika oryantal denemesi. ama denemeyle kaldi yani

ohh maşallah maşallah diyelimde nazarlar değmesin ablama:nazar::nazar: inancımı hiç yitirmemiştimki zaten yaparsın ama zamanı var diye bekliyordum...
uykuda iyi gelmiştir çok iyi olmuş...

bende aslında sana sürpriz yapacaktım söylemeyecektim ama ablam duramıyorumki ağzımda bakla ıslanmaz benim:roflol: tırnaklarımı söylüyordumya senin moralini bozmayayım diye hatırlatmamıştım ama o günden beri hiç yemedim inanırmısın tırnklarımı ve tam manikürlük oldular, bakım yapınca foto ekleyeceğim göreceksin inşallah...

Back
X