Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #391.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah bakalımHaftaya 1. Sin bebegim sen ben inaniyorum sana. Bugun de resmen sansizligina sonuncu oldun yoksa sonuncu olunacak bi arti degildi.tam gaz devam![]()
Ay birinci balkon konuşması mı yapıyor. Nerden gördün canımKizlarre kalkin spor yapin bosuna gitmemis %4 . 2 saat spor yaptim diyor hatun![]()
Bendr zamaninda gunde 2 saat sporla vermistim. 7 aydir spor yapmiyorum. Biraz once gaza geldim. Iki ayagimi kaldirdim indirdim kan ter icinde kaldimKizlarre kalkin spor yapin bosuna gitmemis %4 . 2 saat spor yaptim diyor hatun![]()
uuuuYok kuzum. O bu menünün üstüne seni de yer![]()
hahaha sürprizlerle dolu tatlış bir çizkekim benBakalım bir sonraki cuma bizi ne bekliyor çok merak ediyorum![]()
2 mil leslie yaptım cnm mola verdim.Ayy hamurları yiyince içim geçmiş kestirdim biraz neyse ki kalkabildim vallaKizlarre kalkin spor yapin bosuna gitmemis %4 . 2 saat spor yaptim diyor hatun![]()
canım kardiyo ağırlıklı yapsan? pilates mi yapıyodunAma ben çok spor yapınca şişiyorum![]()
hahahaAy birinci balkon konuşması mı yapıyor. Nerden gördün canım
Hergün mü 2 saat yapmış
Olimpiyatlara mı hazırlanıyor acaba![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | S Suskunhanim |
[TD][USER=993640]@muhursuzpusula | |
@thequeensgambit | @Pain Killer |
Ahaahhaauuuu
hahaha sürprizlerle dolu tatlış bir çizkekim ben
2 mil leslie yaptım cnm mola verdim.Ayy hamurları yiyince içim geçmiş kestirdim biraz neyse ki kalkabildim valla
canım kardiyo ağırlıklı yapsan? pilates mi yapıyodun
hahahabalkona çok güldüm yaa düşünsene kk instagram sayfasında 1. canlı yayına çıkıyomuş
Vuu ortim çok güzel cuma menüsü05.02.2021
Kahvaltı
2 tane kepekli etimek üzerine 2 yk lor peyniri
Ara sade kahve, çay
Öğle 1 elma
Ara sade kahve, çay
Akşam
1 tavuk baget(haşlanmış), yanında brokoli ve yoğurt
1 tk fıstık ezmesi
Bitki çayı içicem şimdi
Su 3 lt
Spor 3 yapıldı 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan
belmayne
Nikinik
Ben aslında ikisini de yapıyorum ama kardiyo ağırlıklı yapıyorum çoğunlukla ve ben de huy olmuş sporu fazla yapınca şişmekuuuu
hahaha sürprizlerle dolu tatlış bir çizkekim ben
2 mil leslie yaptım cnm mola verdim.Ayy hamurları yiyince içim geçmiş kestirdim biraz neyse ki kalkabildim valla
canım kardiyo ağırlıklı yapsan? pilates mi yapıyodun
hahahabalkona çok güldüm yaa düşünsene kk instagram sayfasında 1. canlı yayına çıkıyomuş
Benim de öyle bi planım var vallahiAhaahhaa
Birinci olursam bir gün yapcam ben![]()
Menüsüyle, suyuyla harika bir gün❤5 Şubat Cuma
13.00
2 dilim(50gr) mayasız tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 4 siyah zeytin, 1 ceviz, 1 uzun dilim havuç, beyaz lahana, yeşil çay
Ara
4 dilim fırında bal kabağı, üzerine 1 kaşık ev yapımı şekersiz elma pekmezi
17.45
1 tabak taze barbunya, yarım kase ev yoğurdu
Su:2,5lt(biraz daha içerim)
Spor:2367 adım.(minik bir yürüyüş 23 puan) gece bir spor daha yapabilirim. Yaparsam bildiririm inşallah
Not: Çayın yanında patlamış mısır olacak
Tempus
Cherry Mom @_Reyyan
Canımcım spor 3 yazmışım yanlışlıkla, 5 olacak o zıp yaptımVuu ortim çok güzel cuma menüsü
Yiyeceğim patlamış mısırdan utandım şu an![]()
AhahaAy birinci balkon konuşması mı yapıyor. Nerden gördün canım
Hergün mü 2 saat yapmış
Olimpiyatlara mı hazırlanıyor acaba![]()
Olsun canim zamanla acilirsin onemli olan baslamakBendr zamaninda gunde 2 saat sporla vermistim. 7 aydir spor yapmiyorum. Biraz once gaza geldim. Iki ayagimi kaldirdim indirdim kan ter icinde kaldim![]()
hımm o zaman vücüdunu dinle sen bebekim yani çok ağrıyınca bırakırsın bi de at kestaneli jel varsa ağrı kesici olanlardan, şişliği de azaltıyor aklında bulunsun tatlımBen aslında ikisini de yapıyorum ama kardiyo ağırlıklı yapıyorum çoğunlukla ve ben de huy olmuş sporu fazla yapınca şişmekip atlarım şişerim kardiyo fazla kaçar şişerim alışacağım artık napalım
![]()
yaa kıyamam sanaaBenim de öyle bi planım var vallahimezun olayım bi sabah karadeniz pidesi yiyeceğim eve taze ekmek gelince onun kokusu da geliyor burnuma deliriyorum
![]()
sağol cnm bnm doğru vallaAhahayok canim burda benim yazdigim bi mesaja gulmus gelmişken biraz lafa tuttum kacmis gozunden. Sporcuymus canim zaten 2 saat normal onun icin
Olsun canim zamanla acilirsin onemli olan baslamak
Yediklerinin hakkini vermissin iyi olmus canimhem yiyip hem otursaydin hepten yapisirdi ustune
Hedef60kgolmak
Yok ben cozuttum mu senin gibi tam cozutuyorum mezuniyetimi daha fazla uzatmak istemiyorum mezun olup alt listeden devam ederim ama koruma kafasındahımm o zaman vücüdunu dinle sen bebekim yani çok ağrıyınca bırakırsın bi de at kestaneli jel varsa ağrı kesici olanlardan, şişliği de azaltıyor aklında bulunsun tatlım
yaa kıyamam sanaaşimdi bişey dicem ama kaptanın da sabrı bir yere kadar
haftada 1 hakkımız olsun konuşurken cozutmak için
![]()
![]()
AA hiç hatırlayamadım canım kusura bakma. Yani şöyle oluyor aslında. Kahvaltıda çiğ sebze yemeyi çok seviyorum. Ama domates salatalık kışın tüketmiyorum. Havuç da diyetlerde pek önerilmez. Onu ölçülü tüketiyorum. Elimde kış sebzeleri kalıyor. Lahanayı da yıkamak hazırlamak çok pratik geliyor. Yanına turp bazen de maydanoz ekliyorum. Gerçekten çok doyurucu oluyor. Bir de kendisiyle aşk yaşıyor olabilirimMenüsüyle, suyuyla harika bir gün❤
Kahvaltıda beyaz lahana tüketiyorsun bunun bir özelliği varmı canım? Daha önce sormuştum ya benim gözümden yada senin gözünden kaçmış herhalde canım, bunu merak ediyorum cidden![]()