Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kuzum. O bu menünün üstüne seni de yer 😂😂
uuuu :KK8:
Bakalım bir sonraki cuma bizi ne bekliyor çok merak ediyorum😂😂
hahaha sürprizlerle dolu tatlış bir çizkekim ben :D
Kizlarre kalkin spor yapin bosuna gitmemis %4 . 2 saat spor yaptim diyor hatun 😬😬
2 mil leslie yaptım cnm mola verdim.Ayy hamurları yiyince içim geçmiş kestirdim biraz neyse ki kalkabildim valla
Ama ben çok spor yapınca şişiyorum😂😂
canım kardiyo ağırlıklı yapsan? pilates mi yapıyodun
Ay birinci balkon konuşması mı yapıyor. Nerden gördün canım 😂
Hergün mü 2 saat yapmış 🙄
Olimpiyatlara mı hazırlanıyor acaba 🤔🤭
hahaha :D balkona çok güldüm yaa düşünsene kk instagram sayfasında 1. canlı yayına çıkıyomuş

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(5-12 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Duzeltme : asilr ayrilmak istedigi icin duzenlendi Amor-a Amor-a cim bu hafta sen yaz menulerini canim ben takipte olacagim 💞

hahaha sürprizlerle dolu tatlış bir çizkekim ben :KK70:

2 mil leslie yaptım cnm mola verdim.Ayy hamurları yiyince içim geçmiş kestirdim biraz neyse ki kalkabildim valla

hahaha :KK70: balkona çok güldüm yaa düşünsene kk instagram sayfasında 1. canlı yayına çıkıyomuş
Ahaahhaa 😂😂
Birinci olursam bir gün yapcam ben 😂😂😂

05.02.2021

Kahvaltı
2 tane kepekli etimek üzerine 2 yk lor peyniri

Ara sade kahve, çay

Öğle 1 elma

Ara sade kahve, çay

Akşam
1 tavuk baget(haşlanmış), yanında brokoli ve yoğurt

1 tk fıstık ezmesi
Bitki çayı içicem şimdi

Su 3 lt
Spor 3 yapıldı 400 p.

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan belmayne belmayne Nikinik Nikinik
Vuu ortim çok güzel cuma menüsü ❤️
Yiyeceğim patlamış mısırdan utandım şu an 🙃

hahaha sürprizlerle dolu tatlış bir çizkekim ben :KK70:

hahaha :KK70: balkona çok güldüm yaa düşünsene kk instagram sayfasında 1. canlı yayına çıkıyomuş
Ben aslında ikisini de yapıyorum ama kardiyo ağırlıklı yapıyorum çoğunlukla ve ben de huy olmuş sporu fazla yapınca şişmek😂😂ip atlarım şişerim kardiyo fazla kaçar şişerim alışacağım artık napalım😂

5 Şubat Cuma

13.00
2 dilim(50gr) mayasız tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 4 siyah zeytin, 1 ceviz, 1 uzun dilim havuç, beyaz lahana, yeşil çay

Ara
4 dilim fırında bal kabağı, üzerine 1 kaşık ev yapımı şekersiz elma pekmezi

17.45
1 tabak taze barbunya, yarım kase ev yoğurdu

Su:2,5lt(biraz daha içerim)
Spor:2367 adım.(minik bir yürüyüş 23 puan🤭) gece bir spor daha yapabilirim. Yaparsam bildiririm inşallah

Not: Çayın yanında patlamış mısır olacak 🙃

Tempus Tempus Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Menüsüyle, suyuyla harika bir gün❤

Kahvaltıda beyaz lahana tüketiyorsun bunun bir özelliği varmı canım? Daha önce sormuştum ya benim gözümden yada senin gözünden kaçmış herhalde canım, bunu merak ediyorum cidden🥰

Ay birinci balkon konuşması mı yapıyor. Nerden gördün canım 😂
Hergün mü 2 saat yapmış 🙄
Olimpiyatlara mı hazırlanıyor acaba 🤔🤭
Ahaha 😂 yok canim burda benim yazdigim bi mesaja gulmus gelmişken biraz lafa tuttum kacmis gozunden. Sporcuymus canim zaten 2 saat normal onun icin
Bendr zamaninda gunde 2 saat sporla vermistim. 7 aydir spor yapmiyorum. Biraz once gaza geldim. Iki ayagimi kaldirdim indirdim kan ter icinde kaldim 🙈🙈
Olsun canim zamanla acilirsin onemli olan baslamak 🤩

Yediklerinin hakkini vermissin iyi olmus canim 🤩hem yiyip hem otursaydin hepten yapisirdi ustune Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Ben aslında ikisini de yapıyorum ama kardiyo ağırlıklı yapıyorum çoğunlukla ve ben de huy olmuş sporu fazla yapınca şişmek😂😂ip atlarım şişerim kardiyo fazla kaçar şişerim alışacağım artık napalım😂
hımm o zaman vücüdunu dinle sen bebekim yani çok ağrıyınca bırakırsın bi de at kestaneli jel varsa ağrı kesici olanlardan, şişliği de azaltıyor aklında bulunsun tatlım
Benim de öyle bi planım var vallahi😂😂mezun olayım bi sabah karadeniz pidesi yiyeceğim eve taze ekmek gelince onun kokusu da geliyor burnuma deliriyorum😂😂
yaa kıyamam sanaa :anne:şimdi bişey dicem ama kaptanın da sabrı bir yere kadar :D haftada 1 hakkımız olsun konuşurken cozutmak için :D :D

Ahaha 😂 yok canim burda benim yazdigim bi mesaja gulmus gelmişken biraz lafa tuttum kacmis gozunden. Sporcuymus canim zaten 2 saat normal onun icin

Olsun canim zamanla acilirsin onemli olan baslamak 🤩

Yediklerinin hakkini vermissin iyi olmus canim 🤩hem yiyip hem otursaydin hepten yapisirdi ustune Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
sağol cnm bnm doğru valla

hımm o zaman vücüdunu dinle sen bebekim yani çok ağrıyınca bırakırsın bi de at kestaneli jel varsa ağrı kesici olanlardan, şişliği de azaltıyor aklında bulunsun tatlım

yaa kıyamam sanaa :anne:şimdi bişey dicem ama kaptanın da sabrı bir yere kadar :KK70: haftada 1 hakkımız olsun konuşurken cozutmak için :KK70: :KK70:
Yok ben cozuttum mu senin gibi tam cozutuyorum mezuniyetimi daha fazla uzatmak istemiyorum mezun olup alt listeden devam ederim ama koruma kafasında😂😂

Menüsüyle, suyuyla harika bir gün❤

Kahvaltıda beyaz lahana tüketiyorsun bunun bir özelliği varmı canım? Daha önce sormuştum ya benim gözümden yada senin gözünden kaçmış herhalde canım, bunu merak ediyorum cidden🥰
AA hiç hatırlayamadım canım kusura bakma. Yani şöyle oluyor aslında. Kahvaltıda çiğ sebze yemeyi çok seviyorum. Ama domates salatalık kışın tüketmiyorum. Havuç da diyetlerde pek önerilmez. Onu ölçülü tüketiyorum. Elimde kış sebzeleri kalıyor. Lahanayı da yıkamak hazırlamak çok pratik geliyor. Yanına turp bazen de maydanoz ekliyorum. Gerçekten çok doyurucu oluyor. Bir de kendisiyle aşk yaşıyor olabilirim 🙃

Back
X