- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #392.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yardımcı olabileceğim bişey varsa hazırım kaptanımKızlar spor tablolarını çok ağır aksak ilerletiyorum affedinonu yapsam ekibe hiç girip birşey yazamıyorum falan kitliyor baya idare ediverin inşallah motivastonunuzu düşürmüyordur
![]()
Ne yapalım şimdi herkes evlensin mi
Tavsiyem en azından nikah günü almaları yönündeNe yapalım şimdi herkes evlensin miaramızda bekarlarda var hani olabülüüüüü
![]()
![]()
![]()
Canımsın sağol artık burası ile ilgili yorulduğum pek birşey yok aslında sağolsun namaria nikinik Reyyan imdadıma yetişiyorlar yoksa mümkün müüüYardımcı olabileceğim bişey varsa hazırım kaptanımçok yoruluyorsun sende haklısın bir bir not etmek zor iş
![]()
Hahaha e küçük bi detayTavsiyem en azından nikah günü almaları yönündeönlerinde belli bir gün olur daha çok çabalarlar falan
![]()
taptaze ekmekle pastırma ya da şu beyaz renkli fıstık ezmeleri müthiş olmaz mıydı yaayanına taze demleme çay ajda bardaktaPizza olur açık pide tremisu waffle hepsi olur canısı
AA sıcaksa bende yanindaki iki yumurtalı omlet veya menemen le 1 tane de yerim ayipsin ama durum böyle iken bu hakkımi daha katmerlilere veriyorum
Ahhh seeen sevgili kaptanm çok kırisuun beniben o ekmeğin yerine daha temalarını yerim niyeti bozunca bilirsin oysakiii
Mazoşist misin şekos senben ağır yasamlari bile izlerken yoldan cikiyorum
![]()
Oldu sıraya girmişlerdi zatenTavsiyem en azından nikah günü almaları yönündeönlerinde belli bir gün olur daha çok çabalarlar falan
![]()
Adam sandıklarımız adam çıksa keşkeHahaha e küçük bi detaypiyasada adam yoksa
![]()
Kuzum umarım bı sıkıntın yoktur. Biz burdayiz unutma
Pizza olur açık pide tremisu waffle hepsi olur canısı
AA sıcaksa bende yanindaki iki yumurtalı omlet veya menemen le 1 tane de yerim ayipsin ama durum böyle iken bu hakkımi daha katmerlilere veriyorum
Hayiiirliii olsun canım umarım senin olsun mülakat nedir ki halledersin sen onu
Hepimiz bu son aylarda bu süreçleri sık sık yaşıyoruz be kuzum bazen üst üste geliyor ama hiç bir gece kalmıyor sabah da oluyor guzele odaklan bı kahve de yap küçük şeyler mutluluğu cogaltsin inşaallah
Ahhh seeen sevgili kaptanm çok kırisuun beniben o ekmeğin yerine daha temalarını yerim niyeti bozunca bilirsin oysakiii
Mazoşist misin şekos senben ağır yasamlari bile izlerken yoldan cikiyorum
Hepimize bol ferahlik mutluluk gelsin kuzum sorununu çözemiyorsan ve beklemek zorunda kaliyorsan çok düşünmemeye çalış küçük sevdiğiniz şeyler her zaman iyi gelir bir kahve gibi küçük bir oyun gibi kitap okumak gibi bunları çoğaltırsak biraz daha rahatlarız aslında![]()
Ohh ne güzel yapmışsın canım. İyi gelmiştir sohbet.
Ya bilmiyorum ki canım üst üste geliyor her şey. Biraz bunaldım sanırım. Kaçıp gitmek istiyorum ama ceza yazıyorlar
Valla ağlama kısmını yaptım da oynama kısmını okuduğumda osmanlıca dersindeydim. Bi gülme geldiÇok sağ olasın canım. Arada geliyorlar işte
Evet canım olabilir. Tahammül seviyem düşüyor regl döneminde
Canım benim Allah gönül ferahlığı versin hepimize.Senin de gönül meseleleriydi değil mi. Çok canını yakar insanın. Ama işte her şey geçiyor. Bazısı geçene kadar azıcık dağıtıyor insanı maalesef.
![]()
Aaaaaa sen bekarmısınnnnnnnnOldu sıraya girmişlerdi zateno bu değil de bir pasta şefi , azcık da yakışıklı olursa hayır diyebileceğimi sanmıyorum
![]()
![]()
![]()
EvetttttttAaaaaa sen bekarmısınnnnnnnn![]()
taptaze ekmekle pastırma ya da şu beyaz renkli fıstık ezmeleri müthiş olmaz mıydı yaayanına taze demleme çay ajda bardakta
hahahakimse beni anlamıyor sorunsalı
![]()
![]()
düşünce suçu yok burda faliyet olursa var ahahahah![]()
![]()
özellikle o mıcık mıcık kremalı makarna sesine hastayım en çok onu izliyorum bi de bol kremalı pasta
senin canın en çok ne çekiyor şekoş? hayal kurmak isteği faaliyete dökmicek kadar törpülüyo vallahi bak![]()
Sabretme kısmi çok zor bilmez miyim tam 23 yildir sabrediyorum neden yaşadığımızı dünyaya neden geldiğimizi unutmadigimizda sabir kolaylaşıyor umarım senin sorunun halledilebilen biseydir ve biran önce su gibi çözülür kuzumŞuan şu güzel sözlerinizi okurken bile gözlerim doldusabretme kısmı en zor olanı hemde
Benim reglde gecikti sağolsun onun yüzünden hep :)))
ahahahahAllah napmasin seni ya resmen yeme fantezisi bu
sorun şu ki ben onları düşünursem fanteziyi kuramadan direk sonuca ulasip yiyorum
![]()
Canım bizim alanda osmanlıca olmazsa olmaz gibi bir şey. Ben de gerilemesin diye kendi kendime okuyorum ama daha düzenli olsun diye metin okuma kursuna yazıldım. Ama baya baya zorlayıcı hat yazıları okuduk bu akşam. Ben normalde el yazması okumaya çalışıyorum. Başıma iş aldım vallaOo Osmanlıca derken,gözlerim parladıne okuyorsun?Gerçi tez hazirliyordun değil mi?
Ben de şişmeye başladım,yakındır benim de dibe düşmemönce ağlayıp sonra oynamakta buldum çareyi
![]()
Ay pek severim. Gerçekten doyurucu oluyorCanım cumaya kadar öğle ve akşam yoğurtlu kabak yemek istiyor, tek doyduğum yemek
Hemde azıcık kabak detoksumsu oluyor![]()
Ortimin tek rakibi THY29.01 -04.02 spor tablosu sonuçları
1. Yine yine yine 3135 puan ileTempus
yok mu Tempus a rakip
vee +250 şer puanların ikisi de no kiloya gitmesine rağmennn YES FİT kızları sporda no kilo yu geçmiş
NO KİLO Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nikinik 75 200 200 83 yarimuhendis 145 120 69 545 179 710 @nnurc 43 112 210 33 51 thequeensgambit 76 45 45 206 Zeze34 63 120 balpamuk 67 235 250 asilr 60 120 30 225 @Pain Killer 210 210 235 DeryaOnDiet 275 190 SanSebastianCheesecake 62 62 105 295 320 YES FİT Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Emnis 180 55 135 65 Namaria 249 225 297 74 367 92 @belmayne 235 90 267 90 @hawar 140 105 100 263 114 483 45 SSuskunhanim 210 98 478 565 277 345 82 @Tempus 460 525 550 700 400 500 @azaydidem 108 255 50 muhursuzpusula 30 160 32 160 birsevgi 70 40 135 @Amor-a 95 100
Olur mu canım ne demek. Ellerine sağlıkKızlar spor tablolarını çok ağır aksak ilerletiyorum affedinonu yapsam ekibe hiç girip birşey yazamıyorum falan kitliyor baya idare ediverin inşallah motivastonunuzu düşürmüyordur
![]()
Nikah mı tazelesekNe yapalım şimdi herkes evlensin miaramızda bekarlarda var hani olabülüüüüü
![]()
![]()
![]()
Yaaa delisin sentaptaze ekmekle pastırma ya da şu beyaz renkli fıstık ezmeleri müthiş olmaz mıydı yaayanına taze demleme çay ajda bardakta
hahahakimse beni anlamıyor sorunsalı
![]()
![]()
düşünce suçu yok burda faliyet olursa var ahahahah![]()
![]()
özellikle o mıcık mıcık kremalı makarna sesine hastayım en çok onu izliyorum bi de bol kremalı pasta
senin canın en çok ne çekiyor şekoş? hayal kurmak isteği faaliyete dökmicek kadar törpülüyo vallahi bak![]()
ahahahaho zaman tehlikeliymiş karşimmm
sen su kenarında filan hayal et,kuşlar cıvıl cıvıl
![]()